An itibariyle yaşanan taze sorun.!

Onu da denedim Bi daha bu anahtarı arkada bırakmayın açamıyorum diyor

Sizde paşa paşa onun sözünü mü dinliyorsunuz?
Ha tamam bıbıcım imridirsiniz mi dediniz ?
Derse desin, het defasında kilitleyin anahtarıfa bırakın
Baba uygun olmuyorum sen gelince kapıyı çal demek zor olmasa gerek

ya tamam anahtarı olsun iyi günü var kötü günü var ancak sen yokken bile o eve girmesi uygun değil ki
varken kapı çalar sen açarsın ne münasebet
güzel bir şekilde anlatın ve hoş olmadığını söyleyin bazı insanlar düşünemeyebiliyor sonuçta

baştan nasıl alıştırırsanız öyle gider.
madem yeni evlisiniz, kendi düzeniniz olsun.
evde anahtarı unutunca alacaksınız madem kp de bunu bilsin.
anahtar her zaman kapı üstünde dursun, kp her sorduğunda evde olunca zile basmasının yeterli olduğunu, sizin kapıyı açacağınızı söyleyin.
yapmak söylemekten daha etkilidir genelde.

kapının üstünü kilitleyin, içerden kilitleyin dalamasın yani

ona da açıkça söyleyin

hem de yabancı ile gelmiş

ev uygun olmaz, biz uygun olmayız

yüz yüze bakacağız nasıl bakalım sonra yüzüne geyin açıkça

bırakın çamaşırı vs sizi çıplak da yakalayabilir yani bu şekilde girip çıkmaya devam ederse

Bu adam olumsuz en kucuk bir lafta ortaligi yakip yikan gerekirse katil olan biri mi? Her an musait olamiyorum, cat kapi girme demek neden bu kadar zor?

Icerden mandalla kapat anlar belkı daha uygunsuz bır vazıyette yakalanmamak ıcın

Bide çok duygusal biri öyle hemen küser diye korkuyorum.kilidi değiştireceğiz mesela bana haber edin diyo ben şok

Ben çok huzursuz olurdum eşim ve benden başkasında da anahtarımız varsa uyku bile uyuyamazdım hem anlayışlı kp olsaydı kendi aslında anahtarı ilk günden teslim ederdi ne o öyle dingonun ahırı gibi gir çık ne eşyası varsa atın anahtarıda alın bahaneside olmaz sende rahat rahat yaşarsın evinde yoksa cidden çekilmez utanmaz adam ya sende utanma ben yaşadığım evimin anahtarını başkasında bulunmasını istemiyorum diye söyle utansınlar onlar biraz..

Bide çok duygusal biri öyle hemen küser diye korkuyorum.kilidi değiştireceğiz mesela bana haber edin diyo ben şok
Küserse küzsün çokda umurunda olmasın numaracı işte ne alaka sen kilidi değiştireceksin onamı danışacaksın oda tekrar anahtar istesin sizde ayıp olmasın diye yeniden vermenizi isteyecek sıcağı sıcağına

Onu da denedim Bi daha bu anahtarı arkada bırakmayın açamıyorum diyor

Desin siz yine yapin o desin tamam baba deyin yine yapin ... En sonunda anlayacaktir..

Ya da korkuyorum diyin zinciri takin varsa zincir.. yoksa taktirin bi tane zincir .. Hic olmazsa zinciri acarsiniz fln..

Bir de ben yeni geldim ya bu eve onlar senelerdir oturuyordu kendimi onların evine el koymuş gibi hissediyorum sanki hala onların evi ..bu düşünceden Nasıl kurtulabilirim

Duygusal adam gelinin oğlunun evinin anahtarını cebinde bulundurmaz onların evine canı istediği vakitli vakitsiz anahtarı açıp girmez ...

Anahtarın kv yada kp de olması ve direkt eve anahtarla dalmaları kadar rezil birşey olamaz.Eşinize söyleyin anahtarı geri alsın.Terbiyesizlikten başka bişey değil çünkü. Duştan da çıkmış olabilirsiniz bornozla duruyor olabilirsiniz eşinizle bişeyler yaşıyor olabilirsiniz bu nasıl bir ayıp.

Duygusal adam gelinin oğlunun evinin anahtarını cebinde bulundurmaz onların evine canı istediği vakitli vakitsiz anahtarı açıp girmez ...
Onun kendine göre bu iyi Bi hareket bizi rahatsız etmemek adına .kalkıp kapıyı açınca zahmet oluyomuş bize.böyle basılmak daha hoş tabi(!)

Bir de ben yeni geldim ya bu eve onlar senelerdir oturuyordu kendimi onların evine el koymuş gibi hissediyorum sanki hala onların evi ..bu düşünceden Nasıl kurtulabilirim
Hayır canım senin oturduğun ev senin öyle hissetme anahtar onda olduğundan sana o hissi hissettiriyorlar vede çook ayıp ediyorlar artık o yaşadığının 4 duvar senden sorulur senin bu saflığını temizliğini iyiniyetini suistimal ediyor kp sesini çıkart lütfen huzurunu bozdurma ayıp eden onlar izin verme ne demek ya senin özelin yaşama alanın al anahtarınızı fazla iyimser olucağım diye kendini mutsuz etme

Onun kendine göre bu iyi Bi hareket bizi rahatsız etmemek adına .kalkıp kapıyı açınca zahmet oluyomuş bize.böyle basılmak daha hoş tabi(!)
Asla ev senin evin canın isterse kapıyı açarsın istemezsede uygun olmayabilirsin canın istemez hastasındır belki açmazsın saçmalamış kp yok sana zahmet olmasınmış bahane bunlar hiç bir gelin istemez kp anahtarı taşısın canı istedikce gelsin gitsin evlilikmi bu yaf ?

Siz basılsanız bir de azar işitirsiniz bence bu ne hal diye kusura bakmayın ama böyle düşündüm.

en son basılmanız eşinle birlikteyken olduğu için eşinin babasıyla konuşması tam zamanında bir davranış olur.geçsin karşısına ''baba sen hadi geliyorsun bari milleti pat diye eve sokma,anlarsınn işte,(imalı bir şekilde)ev hali hoş olmuyor böyle şeyler'' falan desin.seni hiç işin içine katmasın bile.adam duygusalmış ya üzülür falan,zaten kaale de almıyormuş
onun yerine hazırda bir bornozunuz olsun,kp pat diye geldiğinde geçirin üstünüze odadan odaya geçerken birden karşısına çıkın(altında kıyafetiniz var nasılsa çok müstehcen bir durum söz konusu olmaz)ayyy vayyy yapın utanmışşş gibi yapıp kaçın odanıza bak bakalım bir daha habersiz gelebiliyormu.ne demişler bir musibet bin nasihatten iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…