• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ana delisi eş

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rutky
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Annesi cahil bir kadın .Sürekli eş bulunur da ana baba bulunmaz,bir tek ana baba sırtını dönmez diyen bu tarz da konuşan bir kadın" bu cümlenin cahillikle ne ilgisi var anlamadım.Evet kesinlikle böyle.Hatta burda bile evlenip anasını,babasını,kardeşini el yerine koymuş kocişini dünyanın merkezi yapmış o kadar çok kadın var ki gıcık oluyorum.Ana baba kardeş bulunmaz,10 tane koca,10 tane kadın bulunur oysaki.Ama kaynanan senin sinir olduğunu anlamış diğer davranışları üstüne gelmek için yapıyor.Boşver sende onu onun sitili ile sinir et,
Bilemem öylelerini .Ben aileme de değer veriyorum ,eşime de.Ayrıca anasının dizinin dibinden ayrılmak istemeyenler evlenmesin .Herkes evlencek diye bir zorunluluk yok .

"Annesi cahil bir kadın .Sürekli eş bulunur da ana baba bulunmaz,bir tek ana baba sırtını dönmez diyen bu tarz da konuşan bir kadın" bu cümlenin cahillikle ne ilgisi var anlamadım.Evet kesinlikle böyle.Hatta burda bile evlenip anasını,babasını,kardeşini el yerine koymuş kocişini dünyanın merkezi yapmış o kadar çok kadın var ki gıcık oluyorum.Ana baba kardeş bulunmaz,10 tane koca,10 tane kadın bulunur oysaki.Ama kaynanan senin sinir olduğunu anlamış diğer davranışları üstüne gelmek için yapıyor.Boşver sende onu onun sitili ile sinir et,
Ha bu arada kadın da bulunmaz koca da bulunmaz .Hatta evlenince eş bi adım öndedir .Bu zihniyettekiler lütfen evlenmeyin ve kimsenin başını yakmayın .

Biz yeni evliyken eşimin omzuna kolumu attım diye kayinvalidem sen napiyosun o adam kaç saat çalışıyor oğlum o benim ben dogurdum onu demişti. Beni leylek getirdi sanki :KK48: Ama sonra değişti bu durum inşallah sizinki de değişir. İnsan yaşı ilerledikçe kaldıramıyor çünkü bu durumları.
Nekadar düşünceli Bi anneymiş oğlunun omuzlarınıda düşünürmüş :KK8:

Ne var canim anasi dir abartili bir Sevgi var belli bence esine beddua etme oyle bir yerden cikarki sende yikilirsin bazi anneler icn oglu 40 da olsa 2 yasinda gibi sever ozler olumlu dünya boswerin bence size karsi doldurusa getirmedikce tabi
Eşime beddua etmiyorum ben .Kim kimin yuvasıyla uğraşıyorsa Allah bildiği gibi yapsın diyorum .Bunu genel olarak söyledm ben

sen ana evladı değil misin ne saçma düşünceler.
evlendırmseydi o zaman.
görmemişin bir evladı olmuş tutmuş burnunu koparmış.
butun suç kocanın.
ben çekıleyım madem aradan kaynana da rahatla de.onu ıstıyor.

sen ana evladı değil misin ne saçma düşünceler.
evlendırmseydi o zaman.
görmemişin bir evladı olmuş tutmuş burnunu koparmış.
butun suç kocanın.
ben çekıleyım madem aradan kaynana da rahatla de.onu ıstıyor.
Ben biliyrm zaten dengeyi sağlayamayan eşim .Abisi evli .Niye onlarda böyle problemler yok .Demek ki iş kocada bitiyr.Kaynanaminda iyi yönleri vardır elbet.Ama bazı kelimeler çok yakıyor insanın canını.Ama sütü bozuk ,kene bunları bile söylemiş bir insan .Laf çakarak tabi .Üstelik ben çok kendi halinde bir insanımdır .Fazla konuşmayı sevmiyorum ama çok saygiliyimdir.Ona bile biz konuşanları şen şakrak olanları severiz ,Niye böylesin diyerek beni eşimin gözünde problemli gösteriyorlar .Ben bunlara kızıyorum .

Dünya dondukce Kaynana görümce derdi bitmez ama ben ikisine raziyim beni delirten eltidir eltinin ustune dert tanimam heleki senden once Evlenip gelmisse off dadindan yenmez

Ha bu arada kadın da bulunmaz koca da bulunmaz .Hatta evlenince eş bi adım öndedir .Bu zihniyettekiler lütfen evlenmeyin ve kimsenin başını yakmayın .
nasıl bulunmaz ya,köküne kıran mı girdi.İnsan defalarca aşık olup defalarca evlenebilir.ana baba,kardeş bir tanedir asla yerine yenisi gelmez.

Dünya dondukce Kaynana görümce derdi bitmez ama ben ikisine raziyim beni delirten eltidir eltinin ustune dert tanimam heleki senden once Evlenip gelmisse off dadindan yenmez
Eltiyi gercekten umrunuza aliyor musunuz? benim icin dis kapinin mandali bile olamazda...
ne yapiyor nasil problemler oluyor cok merak ettim

sen bir de bebek olunca gör... anneliğini bile yaşatmaz sana bu tipteki kocalar. bebeğini kalın giydirirsin anası der ki aa çok kalın der, eşin hak verir. bebeğe ek gıda da bir besini vermezsin alerjik dersin, anası der ki biz bunlarla büyüttük ver çocuğa der, eşin anasına hak verir. sonra en ufak şeyde sen hatalı olursun. yok bak çocuğa şunu yedirmedi çocuk zayıf kaldı. çocuğa şunu giydirmedi hasta etti. hep seni suçlarlar. eşin de izlemekle kalmaz anasına hak verir. bu da senin çok ağırına gider. bunları neden mi söyledim. sorunu çözmeden SAKIN ÇOCUK YAPMA! sen pişman olursun. çocukla herşey çok zor. boşanmak bile!

sen bir de bebek olunca gör... anneliğini bile yaşatmaz sana bu tipteki kocalar. bebeğini kalın giydirirsin anası der ki aa çok kalın der, eşin hak verir. bebeğe ek gıda da bir besini vermezsin alerjik dersin, anası der ki biz bunlarla büyüttük ver çocuğa der, eşin anasına hak verir. sonra en ufak şeyde sen hatalı olursun. yok bak çocuğa şunu yedirmedi çocuk zayıf kaldı. çocuğa şunu giydirmedi hasta etti. hep seni suçlarlar. eşin de izlemekle kalmaz anasına hak verir. bu da senin çok ağırına gider. bunları neden mi söyledim. sorunu çözmeden SAKIN ÇOCUK YAPMA! sen pişman olursun. çocukla herşey çok zor. boşanmak bile!
Hamileyim.Bebek hiç düzelme yapmiyor mu ?ne bileyim kendi kanı canı sonuçta

Aslında evlilik ilerledikçe aileye bağlanma artıyor.Çocuklara da ama herkeste aynı olurmu bilemiyorum.Bazı erkekler evli olduklarını baya geç idrak ediyorlar ama sizin durumunuz biraz farklı kv çok baskın birine benziyor anlattığınıza göre umarım aşarsınız.

Hamileyim.Bebek hiç düzelme yapmiyor mu ?ne bileyim kendi kanı canı sonuçta
çocuğunu çok sever eşin eminim. önce çocuk gelir, sonra anası sonra sen. ben benzerini yaşadım da o yüzden söylüyorum. ve anne sözünden çıkmayan erkeğin bebek bakımı konusunda da kendi annesine senden daha çok güveneceği gerçeği de aşikar. zaten biraz düşününce hak verirsin sende.

Benim kayınvalidem okumuş gayet de kültürlü bir kadındır ama oğluşuna aşık olma durumu onda da var. Ben tepki vermedim ama üçümüz giderken oğlunun elinden tutup yürümüşlüğü bile vardır biz sevgiliyken.

Ben mesafeliyim. Yaz boyu yazlığında birlikteydik bana afakanlar basıyordu. Kavgamız tartışmamız yok ama evlendikten 3-5 ay sonra daha da mesafeli oldum. Şu an oğluşum oğluşumdan ‘oğlum kızım’a evrildi. Haftada bir giderim onda da iş çıkışı yemeğe giderim, sofraya otururum, sofrayı kaldırırken yardım ederim (bulaşığa hiç girmem sevmiyorum çünkü), çayımı içer dönerim, dönerken de ertesi gün işten geldiğimde uğraşmayayım diye yemekte kalanlardan bir paket verir. Pek kıymetliyim. bir kek yapıp götürmüştüm 6 aydır onu anlatır kızımın pastası şöyle güzel oldu diye. Siz de az görüşün. İnanın değeriniz artacak.

Eşinize hiç şikayetlenmeyin. Sadece anam babam prenseslerini özlemişler ben gideceğim güzel güzel yemek yapmışlar ben geleceğim diye. Sen de gelecek misin? Diye sor. Anlasın senin de ananın babanın kıymetlisi olduğunu.

Kizlar son zamanlarda bu tarz konulara yorumlar biraktim,bir konu da actim bazi arkadaslarla ozelden de mesajlaştim.Esim evden kovdugundan beri nerdeyse 3.aya girmek uzereyim.Adam pasif halen bana soruyor bosanma surecini.Ac avukatina telefon sor dedim.Evlilikte biz ailelerden 1 tl almadik,benim iyi birikimim vardi esimden daha cok para koydum ortaya.Bekar evine gelin gittim ve inanin 1 cöp istemedim ben bu adamdan.Borclari vardi bekarliktan ve ben odemesine yardimci oldum.Ne salakmışım yau.Insan birikimine dokunur mu?
Peki arkadaslar benim fikrim suan ben mademki bu kadar emek verdim ve evden kovuldum ustune niye birsey almadan anlasmali bosayayim bu adami?Birsey vermeye de gonüllü degil.Ben beraber hayatimiz icin birikimimi bozucam adam beni evden kovacak vay be ne dunyaymis.Peki ben dava acmasam,anlasmasam bu adam evden kovdum diye mi acacak davayi?kovma islemini ispatlayamazsam terk nedeniyle dava acacak.peki eve geri dönsem nasil ders verebilirim?

Allah sabır versin gerçekten. Merakımdan soruyorum - Evlenmeden önce de böyle miydi? Siz böyle olduğunu biliyor mudunuz?
Birisi yazmış zaten ama eşinizin de, KV de sağlam piskolojik tedaviye ihtiyaçları var belli ki. Anne baba evlat sevgisi gibisi yoktur tabiki ama bunu bu şekilde lanse etmek hiç sağlıklı değil. Çok zor. Değişeceğini de hiç düşünmüyorum bu arada. Eşinizi annenizi üstün tutuyor ve bu evliliğinize yansıyor - sizin de piskolojinizi bozuyor. Değer mi?

Siz kendinizce haklısınız ama burda bazı kişilere katılıyorum mantıklı düşünelim ya anne baba için büyümüş bir evlat yoktur ben 50 yaşımdada olsam ailemin hala ilk gün ki gibi küçük çocuğuyum ilerde yaş aldıkça anlıcaz bunları. İlerde evlendiğimde eşimin annesi eşimi sevse ben hiç alınmam kıskanmam annesi babası onlar yetiştirmiş bu yaşa getirmiş diyorsunuz ki ilerde hasta olunca ben bakıcam yaşlanınca doğru ama unuttuğumuz bir şey var burda kim dedi bilmiyorum anne baba bulunmaz kadın bulunur doğru gayet de doğru bunu uzmanların kendiside söylüyor evlilik terapistini de söylüyordu eşiniz oldu diye o evlatlıktan çıkmaz anne baba evlendı dıye mesafeli olcak diye bir şey mi vsr yok evlenmiyeymişmiş o kadar saçma ki bakın din de bile anne baba belli bir yaşa getirir anne baba yaşlanınca evlat ona bakma görevi vardır şimdikiler o kadar modernlik adı altında evine dahi sokmuyor gelmesin gitmesinler sürekli olmaz ama ayda bir kaç kere dengeli bir biçimde saygı çerçevesinde gelirler. Biz de yaşlancaz unutmayalım yaşlılıkta daha çocuk gibi olur insanlar sevgiye aç olurlar evlatları yanında olsun bunu hissetmek ısterler bakın dengeli biçimde tekrar ediyorum ama kıskanmanız çok yersiz. Eski insanlarada cahil demeniz de hoş değil evet siz eğitimli olabilirsiniz sma eskiden şartlar bu kadar iyi değildi şahsen benim annemde okumamış hiç ama okuyanlarada taş çıkartır çok kabasınız eşinizin ailesine yok cahil yok şöyle demeniz çok saygısızca

Biz yeni evliyken eşimin omzuna kolumu attım diye kayinvalidem sen napiyosun o adam kaç saat çalışıyor oğlum o benim ben dogurdum onu demişti. Beni leylek getirdi sanki :KK48: Ama sonra değişti bu durum inşallah sizinki de değişir. İnsan yaşı ilerledikçe kaldıramıyor çünkü bu durumları.

İnanılmaz....
Yataktaki hallerinizi görse ne der acaba :)))

İnanılmaz....
Yataktaki hallerinizi görse ne der acaba :)))

Sen ne yapıyorsun onu ben doğurdum nedir allah aşkına....
Bu tarz kadınlar gerçekten normal değil...Çok saplantılı ve psikolojide artık adı neyse hastalık düzeyinde sorunlular...
Kolunu koyman rahatsız ediyorsa, gece oğluyla uyuduğunu cinsellik yaşadığını düşündükçe neler hissediyordur acaba?
Bu artık başka bişey ama adını söylemek istemiyorum o hastalığın...

O kadar şaşırdım ki 2. Yorumu yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X