- 20 Mart 2008
- 141.927
- 213.850
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemem öylelerini .Ben aileme de değer veriyorum ,eşime de.Ayrıca anasının dizinin dibinden ayrılmak istemeyenler evlenmesin .Herkes evlencek diye bir zorunluluk yok ."Annesi cahil bir kadın .Sürekli eş bulunur da ana baba bulunmaz,bir tek ana baba sırtını dönmez diyen bu tarz da konuşan bir kadın" bu cümlenin cahillikle ne ilgisi var anlamadım.Evet kesinlikle böyle.Hatta burda bile evlenip anasını,babasını,kardeşini el yerine koymuş kocişini dünyanın merkezi yapmış o kadar çok kadın var ki gıcık oluyorum.Ana baba kardeş bulunmaz,10 tane koca,10 tane kadın bulunur oysaki.Ama kaynanan senin sinir olduğunu anlamış diğer davranışları üstüne gelmek için yapıyor.Boşver sende onu onun sitili ile sinir et,
Ha bu arada kadın da bulunmaz koca da bulunmaz .Hatta evlenince eş bi adım öndedir .Bu zihniyettekiler lütfen evlenmeyin ve kimsenin başını yakmayın ."Annesi cahil bir kadın .Sürekli eş bulunur da ana baba bulunmaz,bir tek ana baba sırtını dönmez diyen bu tarz da konuşan bir kadın" bu cümlenin cahillikle ne ilgisi var anlamadım.Evet kesinlikle böyle.Hatta burda bile evlenip anasını,babasını,kardeşini el yerine koymuş kocişini dünyanın merkezi yapmış o kadar çok kadın var ki gıcık oluyorum.Ana baba kardeş bulunmaz,10 tane koca,10 tane kadın bulunur oysaki.Ama kaynanan senin sinir olduğunu anlamış diğer davranışları üstüne gelmek için yapıyor.Boşver sende onu onun sitili ile sinir et,
Nekadar düşünceli Bi anneymiş oğlunun omuzlarınıda düşünürmüşBiz yeni evliyken eşimin omzuna kolumu attım diye kayinvalidem sen napiyosun o adam kaç saat çalışıyor oğlum o benim ben dogurdum onu demişti. Beni leylek getirdi sankiAma sonra değişti bu durum inşallah sizinki de değişir. İnsan yaşı ilerledikçe kaldıramıyor çünkü bu durumları.
Eşime beddua etmiyorum ben .Kim kimin yuvasıyla uğraşıyorsa Allah bildiği gibi yapsın diyorum .Bunu genel olarak söyledm benNe var canim anasi dir abartili bir Sevgi var belli bence esine beddua etme oyle bir yerden cikarki sende yikilirsin bazi anneler icn oglu 40 da olsa 2 yasinda gibi sever ozler olumlu dünya boswerin bence size karsi doldurusa getirmedikce tabi
Ben biliyrm zaten dengeyi sağlayamayan eşim .Abisi evli .Niye onlarda böyle problemler yok .Demek ki iş kocada bitiyr.Kaynanaminda iyi yönleri vardır elbet.Ama bazı kelimeler çok yakıyor insanın canını.Ama sütü bozuk ,kene bunları bile söylemiş bir insan .Laf çakarak tabi .Üstelik ben çok kendi halinde bir insanımdır .Fazla konuşmayı sevmiyorum ama çok saygiliyimdir.Ona bile biz konuşanları şen şakrak olanları severiz ,Niye böylesin diyerek beni eşimin gözünde problemli gösteriyorlar .Ben bunlara kızıyorum .sen ana evladı değil misin ne saçma düşünceler.
evlendırmseydi o zaman.
görmemişin bir evladı olmuş tutmuş burnunu koparmış.
butun suç kocanın.
ben çekıleyım madem aradan kaynana da rahatla de.onu ıstıyor.
nasıl bulunmaz ya,köküne kıran mı girdi.İnsan defalarca aşık olup defalarca evlenebilir.ana baba,kardeş bir tanedir asla yerine yenisi gelmez.Ha bu arada kadın da bulunmaz koca da bulunmaz .Hatta evlenince eş bi adım öndedir .Bu zihniyettekiler lütfen evlenmeyin ve kimsenin başını yakmayın .
Eltiyi gercekten umrunuza aliyor musunuz? benim icin dis kapinin mandali bile olamazda...Dünya dondukce Kaynana görümce derdi bitmez ama ben ikisine raziyim beni delirten eltidir eltinin ustune dert tanimam heleki senden once Evlenip gelmisse off dadindan yenmez
Hamileyim.Bebek hiç düzelme yapmiyor mu ?ne bileyim kendi kanı canı sonuçtasen bir de bebek olunca gör... anneliğini bile yaşatmaz sana bu tipteki kocalar. bebeğini kalın giydirirsin anası der ki aa çok kalın der, eşin hak verir. bebeğe ek gıda da bir besini vermezsin alerjik dersin, anası der ki biz bunlarla büyüttük ver çocuğa der, eşin anasına hak verir. sonra en ufak şeyde sen hatalı olursun. yok bak çocuğa şunu yedirmedi çocuk zayıf kaldı. çocuğa şunu giydirmedi hasta etti. hep seni suçlarlar. eşin de izlemekle kalmaz anasına hak verir. bu da senin çok ağırına gider. bunları neden mi söyledim. sorunu çözmeden SAKIN ÇOCUK YAPMA! sen pişman olursun. çocukla herşey çok zor. boşanmak bile!
çocuğunu çok sever eşin eminim. önce çocuk gelir, sonra anası sonra sen. ben benzerini yaşadım da o yüzden söylüyorum. ve anne sözünden çıkmayan erkeğin bebek bakımı konusunda da kendi annesine senden daha çok güveneceği gerçeği de aşikar. zaten biraz düşününce hak verirsin sende.Hamileyim.Bebek hiç düzelme yapmiyor mu ?ne bileyim kendi kanı canı sonuçta
Biz yeni evliyken eşimin omzuna kolumu attım diye kayinvalidem sen napiyosun o adam kaç saat çalışıyor oğlum o benim ben dogurdum onu demişti. Beni leylek getirdi sankiAma sonra değişti bu durum inşallah sizinki de değişir. İnsan yaşı ilerledikçe kaldıramıyor çünkü bu durumları.
İnanılmaz....
Yataktaki hallerinizi görse ne der acaba :)))