Ana delisi eş

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rutky
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kusurun fazla sessiz olman
O lafları söyleyem kv nin ağzını kulaklarına kadar yırtarım, dişini göstermezsen böyle devam eder. Annenin yeri ayrı eşim yeri ayrı kocanda bunu öğrenmeli, biraz sert çıkacaksın yoksa daha beter olur

Rabbim sabir versin ama biriktirmek cok kötü bir hal aliyor sessiz kalmayın çünkü öyle bir an geliyor ki artik onceden umurunuzda olmayacak bir söz bile fena bir tartisma cikarabiliyor sorunlar büyümeden konuşup çözmeye çalışın eşiniz dengeyi saglasin es sevgisi baska anne sevgisi başka esiniz sizi askim diyerek sevmeli

tabi senin kadar sevemem annecim sen evlat olarak seversin ben bir sevgili bir eş gibi severim de geç

Öncelikle şunu belirteyim. Seni ve yaşadıklarını çok iyi anlayan birisi olarak okudum, yazıyorum. Eşimle ailesine gittiğimizde kapıdan girer girmez adam bekar gibi davranıyor. Hiç bir şekilde karısı yokmuş gibi. Öyleki annesinin olduğu yerde yan yana aynı koltukta bile oturamayız.Çünkü annesi kıskanacak,görümcem bozulacak diye.Ben bir şey söyleyince cevap vermez. O kadar yok sayıyor ki beni annesinin olduğu yerde bile bile yapıyor tabi. Çünkü kıskanacak annesi.Kaynanamın söylediği hakaretler, küfürler...
Eşim kulaklarıyla duyduğu halde aradan zaman geçer ve unutur bana söylenenleri. Hatta annem sana kaynanalık yapmıyor der.
Sürekli eşimden bir ilgi, pardon kocaman uçsuz bucaksız bir ilgi bekliyorlar.Peki neden bu adam evlenmeden önce bu kadar kıymetli değil, bir sürü kavgalarınız oluyormuş da evlendikten sonra kör olunca badem gözlü oluyor.Maaşına kadar her şeyi bekliyorlar. Canım bende i şu sıralar artık yeter dediğim noktalardayım. Bu konular yüzüne ayrılmayı bile düşündüm. Nasıl geçer böyle hayat bilmiyorum. Ama gıpta ile bakıyorum kv kp görümce kayın baldız enişte sorunsuz. Eş dilediği gibi karısına ailesinin de yanında ilgili.Tamamen karısına ve kendi çekirdek ailesine odaklanmış çifleri görünce. Allah sonumuzu hayır etsin.

Değişmeyecek eşin, umarım çocuğun yoktur, sinir hastası olmazsın. Korun lütfen önce bir gidişatı kontrol et

Uzaklaş bacım hızla burda bu tarz çok konu açıldı anasına düşkün erkek eşini her zaman ikinci plana atar.

Bazı Kaynanalar oğullarını kocası zannediyo geri alsınlar bakalım kaç gün katlanirlar

Ben sizi çok pasif gördüm.Onu dersem eşimin yüzü düşer,onu yaparsam kapı orda der,şunu soylersem kavga kıyamet çıkar vs... Ee onlar istediklerini söylüyorlar ama sizin yapabileceklerinizi umursuyorlar mi ?

Öğretmenmişsiniz, üzüldüm vallahi.Size her an kapı orada diyebilecek bir adama bir de çocuk vermek...

Allahım ya kv böylesine alışkınımda kocanın böylesi kötü ya psikolojin çok bozulur görme duyma diycem yada boşa gercekten sıkıntı

Allahım ya kv böylesine alışkınımda kocanın böylesi kötü ya psikolojin çok bozulur görme duyma diycem yada boşa gercekten sıkıntı
Benim kocam türünün son örneği. Hayatımda anneye bu kadar hastalıklı bağlanma görmedim. Hepimiz seviyoruz ana babamızı . Ama bunlar sorunlu.Gözüne gözüne sokuyorlar insanin

Psikoloji sıkıntıları var bence ikisinin de. Ana oğul da olsa söylenecek laf var söylenmeyecek laf var gelinin yanında. Düzelme ihtimali de görmüyorum allah sabır versin size

Benim kocam türünün son örneği. Hayatımda anneye bu kadar hastalıklı bağlanma görmedim. Hepimiz seviyoruz ana babamızı . Ama bunlar sorunlu.Gözüne gözüne sokuyorlar insanin
Benim kv eşimin hastası ama zararsız takmadıktan sonra zararı yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…