Çok çok haklısın ya ciddi bir şekilde konuşup düzelmesini sağlıycaksın ya da çok başın ağrır ya kolay gelsin ne diyim
Merhaba arkadaşlar. Bugün yaşadığım bir olayla ilgili yorumlarınıza ihtiyacım var. Ben mi çok abartıyorum merak ediyorum çünkü. Gelelim sorunuma.
Benim bir erkek arkadaşım var ve uzun zamandır beraberiz. Tuhaf olansa erkek arkadaşımın ailesi konusundaki tutumu. Bu sene üniversiteden mezun olacak ancak hala ailesinden kimseye hayır diyememe gibi bir durumu söz konusu. Örnek vermek gerekirse, geçen hafta beraber yemeğe gidecektik akşam. Saat yedide buluşacağız ve saat 17.30 sularında bana gelen mesaj şu "Ya annem evden çıkarsan seni içeri almam dedi gelemiyorum ben canım" Konuşmalarına falan telefonda birkaç defa şahit olduğum için erkek arkadaşımın doğru söylediğini biliyorum. Ve bu verdiğim örnek tarzında olayları ayda iki üç defa yaşıyoruzdur. Ve ben sürekli alttan alıyorum. Üstüne bugünkü olay tuz biber oldu. Bu cuma yıldönümümüz ve haftalar önce o gün için plan yaptık. Ne giyeceğime bile karar verdim, ailemle konuştum geç geleceğim için. Fakat erkek arkadaşımın akrabaları gelecek ve bu defa da "Akrabalar varken evden çıkamam, o plan iptal olacak, beni çok ayıplarlar çıkarsam " diyor. Gerçekten artık sıkılmış durumdayım, sürekli alttan alıyorum. Bu defa patladım ve bana söz verdiği için benimle olması gerektiğini söyledim. O da benimle uğraşamayacağını söyledi. Ben şok oldum gerçekten. Sizce ben mi abartıyorum arkadaşlar
İşin doğrusu bunu bile bile devam etmek hata olur aslında
Bir anda koparılıp atılmaz belki ama zaten zamanla yıpranacaksınız
Senin gösterdiğin çabayı , özeni göstermeyerek, verdiğin önemi vermeyerek, demge sağlamayarak
zamanla seni hayal kırıklıklarını biriktirerek sevgini de yaralayacaktır zaten
bence de aramamalısın canım. baksana adam sizin özel gününüzü bile önemsemiyor özür dileyeceğine birde tavır yapıyo
Bunu bi erkek mi söylüyor be.ben akrabanın bekar erkeklerinin evde olduğuna şahit olmadım ki çok saçma bu dediği.böyle adamla evlilik yürür mü pek sanmıyorumMerhaba arkadaşlar. Bugün yaşadığım bir olayla ilgili yorumlarınıza ihtiyacım var. Ben mi çok abartıyorum merak ediyorum çünkü. Gelelim sorunuma.
Benim bir erkek arkadaşım var ve uzun zamandır beraberiz. Tuhaf olansa erkek arkadaşımın ailesi konusundaki tutumu. Bu sene üniversiteden mezun olacak ancak hala ailesinden kimseye hayır diyememe gibi bir durumu söz konusu. Örnek vermek gerekirse, geçen hafta beraber yemeğe gidecektik akşam. Saat yedide buluşacağız ve saat 17.30 sularında bana gelen mesaj şu "Ya annem evden çıkarsan seni içeri almam dedi gelemiyorum ben canım" Konuşmalarına falan telefonda birkaç defa şahit olduğum için erkek arkadaşımın doğru söylediğini biliyorum. Ve bu verdiğim örnek tarzında olayları ayda iki üç defa yaşıyoruzdur. Ve ben sürekli alttan alıyorum. Üstüne bugünkü olay tuz biber oldu. Bu cuma yıldönümümüz ve haftalar önce o gün için plan yaptık. Ne giyeceğime bile karar verdim, ailemle konuştum geç geleceğim için. Fakat erkek arkadaşımın akrabaları gelecek ve bu defa da "Akrabalar varken evden çıkamam, o plan iptal olacak, beni çok ayıplarlar çıkarsam " diyor. Gerçekten artık sıkılmış durumdayım, sürekli alttan alıyorum. Bu defa patladım ve bana söz verdiği için benimle olması gerektiğini söyledim. O da benimle uğraşamayacağını söyledi. Ben şok oldum gerçekten. Sizce ben mi abartıyorum arkadaşlar
canım tam olarak o sorunu ben de yaşadım zamanında ve seni çok iyi anlıyorum o kadar çok tartışmalarımız olmuştu ki artık ben de çok sıkılmıştım.tmm aile önce geliyo ama bu kadar da olmamalı.bi de evlendiğini düşün.inan ki hiç bi şey değişmeyecek.
Bunu bi erkek mi söylüyor be.ben akrabanın bekar erkeklerinin evde olduğuna şahit olmadım ki çok saçma bu dediği.böyle adamla evlilik yürür mü pek sanmıyorum
Boyle bir tiple omur gecmez bencede. Hele birde senle uvrasamiycan falan dediyse iyixe kendini hakli goruyor demektir. Uzatmadan birak bence kim bilir anneside arkadan nasil isliyorki gidersen eve akmam diyor. Bu tip insanlara bulasmaya degmez bence.
Ne yazık ki kendimi tutamıyorum genelde. Sanırım bu yüzden bu kadar önemsemez oldu zaten. Ailesi darılınca o yokmuş gibi davranıyor. Bense darılsam da kıyamıyorum
Evet, ben de soğuduğumu hissediyorum ve çok yıpranıyorum ne yazık kiÖzür dilerse kendimi tutamayacağım biliyorum ama düzeleceğine de inanmıyorum. Öyle naz yapabilecek bi kız da değiliim düzelsin diye. Çok zor
Biraz burnu sürtsün bakalım. Sakın arama, hatta o seni aradığında da açma ki kıymete binesin canım. Anlasın, seni kaybedebileceği korkusuna kapılsın biraz.
Bu karakter meselesidir canım , öyle nazla falan düzeleceğini düşünme zaten.
Yaptığımız programı hepimizin bozduğu olmuştur ama özür dileyip geçerli bir sebep göstererek,
ve telafi ederek karşımızdakine verdiğimiz değeri de göstermişizdir
Sizin ki ise üstüne küsüp, trip yapıyor
Bu işte bir terslik yok mu?
Bence adım adım git, yavaş yavaş mesafe koy, daha az ara , o plan yapmadan sen yapma,
Görüşmek için sen talepte bulunma yada çaba gösterme
Hiç bir şartta , hiç bir erkeğin seni cepte görmesine izin verme
Annesi eve almazmış peh, ya sen bir daha onu hayatına almazsan ne olacak
Kaç yaşında bu arkadaş?
Bilemiyorum hiçbir zaman beni annesinden çok sevsin istemedim. Ama yani uzak akrabaları, akrabalarının eşleri falan gelecek cuma günü. Artık onlardan sonraki planda olmamalıyım diye düşünüyorum. Peki siz ne yaşadınız acaba tam olarak ve nasıl davrandınız? Aynı durumu yaşadığınız için çok merak ettim açıkçası
tabi ki annesi sounçta o kadar emeği var üstünde onu daha çok sever burda kimi daha çok seviyor diye tartışmıyoruz zaten.şöyle anlatayım.eski sevgilim başka şehirde okuyordu.ben de yaklaşık 3 haftadır sınavlarıma gece gündüz çalışmaktan psikolojim bozulmuştu.tam sınavlarım bittiği gün eski sevgilim gelecekti memlekete.her gün onun geleceği günü düşünerek motive ettim ders çalıştım.o gün tam geldi görüştük bi yarım saat sonra annesi aradı nerdesin geldiysen eve gel diye.bu da tmm dedi kapattı tlfu.ben sinirden başladım ağalamay sokak ortasında milletin içinde.sonra dedi ara annemi sen söyle biraz daha gezelim diye.dedim ben aramam sen söyle.aradı aynen şunu dedi 'anne sosyolog34 ders çalışmaktan çok bunalmış ağlıyo biz biraz gezecez öyle gelirim' annesi sinirlendi tlfu yüzüne kapattı.ikimizde somurta somurta bi saat dolaştık sonra eve gitti.ve bunun gibi daha çok şey var.bazen benim yanıma göndermiyodu bile.ben oğlumu çok özledim bu gün benim yanımda kalacaksın deyince hayır diyemiyordu fln.yani çok sorun yaşadım bende.
Canım bak herkes benzer yorumlar yapmış.
Hepsine ayrı ayrı katılıyorum.
Yarın bir gün annesi senin için ben bu kızı istemiyorum dese erkek arkadaşın seni bırakıp gidecek.:44:
Hal ve hareketleri bunu gösteriyor.
Seviyorsun evet ama bir gelecek düşünüyorsanız bazı şeyler en az sevgi kadar önemli.
Bir kez daha düşün derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?