Ana kuzusu hallerinden gına geldi!

Offf çok zor gerçekten. Belli ki böyle insanlar annelerinden başka hiçbir şeye değer vermiyorlar

anneler mutlaka değerlidir ama bu başka bi şey yani hayır diyemiyorlar ama biz bişi söyleyince bize hayır diyorlar.onların kalbini kırmamak isterken bizim kalbimizi kırıyorlar.nedense bizim daha anlayışlı olmamızı istiyorlar.

off cowgirl nasıl birine bulaştın arkadaşım
anneciği hala emziriyor muymuş bi soraydın keşke
erkeklerin anneci olmalarına sinir oluyorum,biz bayanken bu kadar değiliz be kardeşim bu nedir yani

Sormayın derdim büyük gerçekten Sevmiyor olsam asla tahammül edemezdim ama kaç senedir bu yüzden alttan alıyorum. Ama diğer arkadaşın dediği gibi geleceği düşününce sadece sevgi işe yaramayacak iyice yıpranacağım

Evet sürekli annem beni anlamıyor ne var anlayışlı olsan ne kadar anlayışsızsın diyip duruyor

demek ki canım arkadaşının otoriter bir ailesi var. onu ya bu haliyle kabul edeceksin ya da bir daha düşüneceksin. ve sanırım ailesinin senden haberleri yok.

O anadan cok cekersin evlenirsende bosanirsin yol yskunken kac sevgi huzur vermez

demek ki canım arkadaşının otoriter bir ailesi var. onu ya bu haliyle kabul edeceksin ya da bir daha düşüneceksin. ve sanırım ailesinin senden haberleri yok.

Akrabalarının büyük bir kısmının var, halasıyla amcasıyla ve hemen hemen tüm kuzenleriyle tanıştım fakat annesi bilmiyor. Gerçi bu kadar insan bilir de söylemez mi. Bence haberi vardır ama bilmiyor gibi davranıyor. Bi değişik bilemiyorum...

hayatının kaymasını istiyorsan evlen bu adamla.
ama seni uyarayım anası,babası,kardeşleri,sülalesi için bu adam seni bir kerede siler atar.
seviyorsun anlıyorum ama arkadaşım huzurlu bir yuvan olamayacağını garanti ederim sana.
benim fikrim yavaş yavaş uzaklaşıp bitir,sonrasında kafanı iyice topladığında sana zihnen,kalben ve bedenen yakışan bir prens bulacaksın mutlaka

Evet sürekli annem beni anlamıyor ne var anlayışlı olsan ne kadar anlayışsızsın diyip duruyor

sonra bide anlayışsız olan biz oluyoruz dimi seni biliyor ya sen bi şey demeyeceksin o yüzden bu defa seni ikna etmeye çalışıyor.uzun ilişkilerin en kötü tarafı da budur zaten.bi konuda ne adım atacağını bildiği için ona göre davranıyor erkekler.

Abartmıyosun da bunları göre göre bu adamla hala evlenmeyi düşünürsen kendin eder kendin bulursun bu adam böyle işte ya kabul edip çekersin ya da ayrılırsın yapcak başka bişeyin yok değiştiririm sanma sakın

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklısınız, huzur çok daha önemli

Evet, normalde haklı da olsam alttan aldığım için yine böyle yapacağımı düşünerek umursamıyor mesela. Ama bu defa böyle yapmayacağım

Değişeceğini ummuştum ama işte...

Yok sadece aramamayı planlıyorum. Normalde şu an yataklara düşmem lazımdı, bir de takmamaya alışmaya çalışıyorum. Sonuçta hayatımı mahvetmem çok anlamsız

evet çok takmamaya çalış başka şeylerle uğraş ilgilen.ne zamandır birliktesiniz?

gorumcemin nisanlisida boyleydi.gelirdi gorumcemi gormeye ben kalkayim annem kizar diyordu daha neler neler:)) kpederim hocadir onlarda nisan bozma vs cok laf olur abartirlar ama buna ragmen atti nisani gorumcem.bekarken boyleyse evlendigimizde birlikte olmak icin bile annesini arar bu diyordu:)

annem duzelmiyorsa bosver gitsin.hayatin boyunca sen esinin ailesine eyvallah mi diceksin bu yuzden kocanlami kavga ediceksin. ha kendine gelirse eyvallah ama ana kuzusuda hele snein karsi tarafinda aileisnin yaninda yer aliyorsa surekli cekilmez evlerden ırak:>

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…