- 8 Ağustos 2015
- 517
- 263
- 53
- 35
- Konu Sahibi denizumudum
-
aynı kediden ben de arıyorum valla0-6 aylık Scottish Fold yavrusu arıyorum..
Ankara da kimse satmıyor mu ki aradm hala bulamadımaynı kediden ben de arıyorum valla
avm lerdeki petshoplara bakAnkara da kimse satmıyor mu ki aradm hala bulamadım
Çok teşekkür ederim gidip bugün bakıcam tekrar.avm lerdeki petshoplara bak
ben istanbuldayım, burda sadece bir avmde bulabildim
Benim de 11 aylık Scottishim var. Sahiplendiğim yer farklı şehirlere gönderim yapıyor. Instagram hesabını verebilirim.Ücretle Alıcam zaten bulabilsem.s
Tabiiki memnun olurum :)Benim de 11 aylık Scottishim var. Sahiplendiğim yer farklı şehirlere gönderim yapıyor. Instagram hesabını verebilirim.
Özelden yazıyorum o zaman şimdi..Tabiiki memnun olurum :)
Sen beni mi takip ediyorsun şekerim? Ay hayranlarım artmış :)aferin parayla alın böyle eşya bunlar, mal bunlar zaten sokaklarda sahiplenilmeyı bekleyen hiç cıns kedı yok bide instagram hesabı falan verilmiş alkışlayan smiley(.)
valla bizim sokakta hiç öyle cins kedi yokaferin parayla alın böyle eşya bunlar, mal bunlar zaten sokaklarda sahiplenilmeyı bekleyen hiç cıns kedı yok bide instagram hesabı falan verilmiş alkışlayan smiley(.)
Evet çok hayranim senin Atatürk dusmanligina, muhteşem parayla satin alınan can sevgine ve bilumum samimiyetsiz davranislarinaSen beni mi takip ediyorsun şekerim? Ay hayranlarım artmış :)
Sokaginizda olmasına gerek yok facede kedi asiklari kedi mamyaklari gruplarini yada petarkdasi ,o da olmadi sehrinizdeki barinaklari takip etseydiniz mutlaka istediğiniz şekilde bi can bulurdunuz.valla bizim sokakta hiç öyle cins kedi yok
Atatürk düşmanlığım ile ilgili bir mesajı alıntıla gel bakalım o halde, bulabilecek misin acaba merak ediyorum. Bin defa Atatürk'e değil onun yüceltilmesine karşıyım dedim, okuman anlaman varsa.. Seninle daha önce sadece 1 kez tartıştığımı hatırlıyorum, konuyu hatırlamıyorum bile ama tamamen senin bana saldırmanla ilgiliydi.. Şu vahşi tavırlarından vazgeçmeni öneririm. Zira forumun oy çokluğu ile en itici üyesisin.Evet çok hayranim senin Atatürk dusmanligina, muhteşem parayla satin alınan can sevgine ve bilumum samimiyetsiz davranislarinasu sitede
Çok kişiyle tartistim yeri geldi çoğunu taniyip sevdimde ama sen su sitede asla ama asla sevmedigim ve sevemedigim ikinci üyesinin (.)
Oy çokluğuyla itici olduğum linki alip gelirmisin bayan meme.Atatürk düşmanlığım ile ilgili bir mesajı alıntıla gel bakalım o halde, bulabilecek misin acaba merak ediyorum. Bin defa Atatürk'e değil onun yüceltilmesine karşıyım dedim, okuman anlaman varsa.. Seninle daha önce sadece 1 kez tartıştığımı hatırlıyorum, konuyu hatırlamıyorum bile ama tamamen senin bana saldırmanla ilgiliydi.. Şu vahşi tavırlarından vazgeçmeni öneririm. Zira forumun oy çokluğu ile en itici üyesisin.
barınaklara gitme imkanım yok ama faceye bakarım belki orda bulabilirmSokaginizda olmasına gerek yok facede kedi asiklari kedi mamyaklari gruplarini yada petarkdasi ,o da olmadi sehrinizdeki barinaklari takip etseydiniz mutlaka istediğiniz şekilde bi can bulurdunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?