- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
- Konu Sahibi adventurerpassenger
Bence sizin güzel Ankaramla başka bir karın ağrınız var.asıl sana hayırdır ya ben de iğrenç buluyorum sana mı sorcam ne söyleyeceğimi git çöp kokusu içinde otur o zaman banane
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sizin güzel Ankaramla başka bir karın ağrınız var.asıl sana hayırdır ya ben de iğrenç buluyorum sana mı sorcam ne söyleyeceğimi git çöp kokusu içinde otur o zaman banane
Bence sizin güzel Ankaramla başka bir karın ağrınız var.
Bizde almayı düşünüyorduk ama sanırım artık vazgeçtik evler çok pahalı gerçektenArkadaşlar yaa kaç zamandır ev almayı düşünüoruz Ankarada... Gecen sene bi ev bulmuştuk son anda vazgectik.. Ev 500.000di... Düşücek dediler fiyatlar için.. Neyse bu sene bakalım dedik yine.. Ne görelim gecen senenin 500000lik evleri en az 200000artmış...Bu nedir yaaa... Ankarada iyi bi semtte ev alamıyoruz arkadaş... Ekonomik kriz var evler satılmıyo diyolar... Bu fiyatlar nedir peki... Sinirlerim bozuldu valla... Ankarada ev almayı düşünenler nerden ev almayı planlıosunuz, ne yapmalı?
Sen demekki baya once gelmisin mamak coplugunu duzenlediler ve ne bir koku nede baska bisey var ve orasi artik o gecekondudan gecilmeyen yerdendr eser kalmadiasıl sana hayırdır ya ben de iğrenç buluyorum sana mı sorcam ne söyleyeceğimi git çöp kokusu içinde otur o zaman banane
Evet bizde bursadan tasindik turgut ozal mah diyorlar sessiz sakin guzel yerGimsanın o kısımlarını beğenirim bende,hemde merkez olması güzel.
Evet bizde bursadan tasindik turgut ozal mah diyorlar sessiz sakin guzel yer
Bende cok bilmiyorum Ankaradan cikali baya olmustu ve cok degismis taniyamadim
bi arkadaş 250 ye aldi etimesgutte. hemde dublex evi..Arkadaşlar yaa kaç zamandır ev almayı düşünüoruz Ankarada... Gecen sene bi ev bulmuştuk son anda vazgectik.. Ev 500.000di... Düşücek dediler fiyatlar için.. Neyse bu sene bakalım dedik yine.. Ne görelim gecen senenin 500000lik evleri en az 200000artmış...Bu nedir yaaa... Ankarada iyi bi semtte ev alamıyoruz arkadaş... Ekonomik kriz var evler satılmıyo diyolar... Bu fiyatlar nedir peki... Sinirlerim bozuldu valla... Ankarada ev almayı düşünenler nerden ev almayı planlıosunuz, ne yapmalı?
Yazdıklarınızdan haberiniz yok belliki, iğrenç Ankara dediniz. Daha ne diyeceksiniz?mamakta oturanları aşağılamadım uydurmayın.Mamak çöplüğünden bahsediyorum, haberniz var mı şu devamlı çöp kokan yer ve evet gayet de iğrenç.
Sizin gibi düşünenlere 1,5 milyon verdikleri rezidanslarında çöp kokusuyla bol şans diliyorum o zaman
Terbiyesizasıl sana hayırdır ya ben de iğrenç buluyorum sana mı sorcam ne söyleyeceğimi git çöp kokusu içinde otur o zaman banane
bende bilmem çinçini zaten biliyorsan oralisin demektir :)Ben bile hiç bilmem çincini ne yapayım yani öleyim mi şimdi:))
Doğma büyüme Yenimahalleliyimsevimli bir semttir o kadar değiştiki şimdi evler yılıkdı 4 katlı binaya dönüştü artık.
oturanlari evet ama sirçok merkezi... bakanlıklara çok yakın... ayrıca belli bi kesim oturuyo orda... eski gecedondu bölgelerinden değil...
ankarada bina catisina bakmak icin verilmez o para evet ama başkent olusunun ve her isin burada yuruyor olmasinin verdigi avantajla emlak fiyatlari ucuyor yoksa dediginiz gibi o parayi hak etmiyor bi cok semtben ankara'da 5 yıl kaldım o yıllar da aylığı 250 liralık yurtta geçti o yüzden şimdi gözlerim belerdi batıkentle o miktarı yanyana görünce. biri de yazmış şimdi, bahçeli 900k diye. breh breh be. trilyonum olacak da ankara'ya gömücem ha, şaştım.
edit: izmirliyim, istanbulda oturuyorum, ankarada okudum, bu 3lüden en çok ankarayı severim ama yine de verilmez be.
Ben bile hiç bilmem çincini ne yapayım yani öleyim mi şimdi:))
Doğma büyüme Yenimahalleliyimsevimli bir semttir o kadar değiştiki şimdi evler yılıkdı 4 katlı binaya dönüştü artık.
bi arkadaş 250 ye aldi etimesgutte. hemde dublex evi..
ah eski yenimahalle ne de sevimli şirindi... bahçeli iki katlı evleri vardı hep...
Mamağın neresi merak ettimbende bilmem çinçini zaten biliyorsan oralisin demektir :)
yenimahalle gayet guzel bir semt bende 9 yasimdan beri çankayaliyim evlenince mamakli oldum ankaranin bir kac semti haric heryeri bir birine benziyor zaten binalar yuksek yuksek binalar![]()
bende bilmem çinçini zaten biliyorsan oralisin demektir :)
yenimahalle gayet guzel bir semt bende 9 yasimdan beri çankayaliyim evlenince mamakli oldum ankaranin bir kac semti haric heryeri bir birine benziyor zaten binalar yuksek yuksek binalar![]()