ankarada ev almayı düşünenler

Arkadaşlar yaa kaç zamandır ev almayı düşünüoruz Ankarada... Gecen sene bi ev bulmuştuk son anda vazgectik.. Ev 500.000di... Düşücek dediler fiyatlar için.. Neyse bu sene bakalım dedik yine.. Ne görelim gecen senenin 500000lik evleri en az 200000artmış...Bu nedir yaaa... Ankarada iyi bi semtte ev alamıyoruz arkadaş... Ekonomik kriz var evler satılmıyo diyolar... Bu fiyatlar nedir peki... Sinirlerim bozuldu valla... Ankarada ev almayı düşünenler nerden ev almayı planlıosunuz, ne yapmalı?
Bizde almayı düşünüyorduk ama sanırım artık vazgeçtik evler çok pahalı gerçekten

asıl sana hayırdır ya ben de iğrenç buluyorum sana mı sorcam ne söyleyeceğimi git çöp kokusu içinde otur o zaman banane
Sen demekki baya once gelmisin mamak coplugunu duzenlediler ve ne bir koku nede baska bisey var ve orasi artik o gecekondudan gecilmeyen yerdendr eser kalmadi

Arkadaşlar yaa kaç zamandır ev almayı düşünüoruz Ankarada... Gecen sene bi ev bulmuştuk son anda vazgectik.. Ev 500.000di... Düşücek dediler fiyatlar için.. Neyse bu sene bakalım dedik yine.. Ne görelim gecen senenin 500000lik evleri en az 200000artmış...Bu nedir yaaa... Ankarada iyi bi semtte ev alamıyoruz arkadaş... Ekonomik kriz var evler satılmıyo diyolar... Bu fiyatlar nedir peki... Sinirlerim bozuldu valla... Ankarada ev almayı düşünenler nerden ev almayı planlıosunuz, ne yapmalı?
bi arkadaş 250 ye aldi etimesgutte. hemde dublex evi..

nezih bir yer istesek merkeze (kızılay)a uzak, merkeze yakın istesek çocuğunu götürebileceğin bir parkın bile olmayacak
nevrim döndü benim de düşün düşün, ha şu an ev almak gibi bir düşüncem yok ama olursa da inanın çok kararsızım eryaman çok uzak ama çocuk açısından harika bir yer yeşilliği bol nezih gel gör ki 1 buçuk saat yollarda sürünüyorum :(
metroyla gelsem onca kalabalık onca yol :(
merkezlerin de evi küçük şu yaştan sonra mutfağı geniş bir ev istesem çok mu olurum acep :KK75:

mamakta oturanları aşağılamadım uydurmayın.Mamak çöplüğünden bahsediyorum, haberniz var mı şu devamlı çöp kokan yer ve evet gayet de iğrenç.
Yazdıklarınızdan haberiniz yok belliki, iğrenç Ankara dediniz. Daha ne diyeceksiniz?

Ben bile hiç bilmem çincini ne yapayım yani öleyim mi şimdi:))
Doğma büyüme Yenimahalleliyim Hoppa sevimli bir semttir o kadar değiştiki şimdi evler yılıkdı 4 katlı binaya dönüştü artık.
bende bilmem çinçini zaten biliyorsan oralisin demektir :)
yenimahalle gayet guzel bir semt bende 9 yasimdan beri çankayaliyim evlenince mamakli oldum ankaranin bir kac semti haric heryeri bir birine benziyor zaten binalar yuksek yuksek binalar 😳

çok merkezi... bakanlıklara çok yakın... ayrıca belli bi kesim oturuyo orda... eski gecedondu bölgelerinden değil...
oturanlari evet ama sir
ben ankara'da 5 yıl kaldım o yıllar da aylığı 250 liralık yurtta geçti o yüzden şimdi gözlerim belerdi batıkentle o miktarı yanyana görünce. biri de yazmış şimdi, bahçeli 900k diye. breh breh be. trilyonum olacak da ankara'ya gömücem ha, şaştım.

edit: izmirliyim, istanbulda oturuyorum, ankarada okudum, bu 3lüden en çok ankarayı severim ama yine de verilmez be.
ankarada bina catisina bakmak icin verilmez o para evet ama başkent olusunun ve her isin burada yuruyor olmasinin verdigi avantajla emlak fiyatlari ucuyor yoksa dediginiz gibi o parayi hak etmiyor bi cok semt

Ben bile hiç bilmem çincini ne yapayım yani öleyim mi şimdi:))
Doğma büyüme Yenimahalleliyim Hoppa sevimli bir semttir o kadar değiştiki şimdi evler yılıkdı 4 katlı binaya dönüştü artık.

ah eski yenimahalle ne de sevimli şirindi... bahçeli iki katlı evleri vardı hep...

bende bilmem çinçini zaten biliyorsan oralisin demektir :)
yenimahalle gayet guzel bir semt bende 9 yasimdan beri çankayaliyim evlenince mamakli oldum ankaranin bir kac semti haric heryeri bir birine benziyor zaten binalar yuksek yuksek binalar 😳

Ankaralıyım zaten doğma büyüme,evlenince ayrıldım .
Birde semtlerde artık şehir dışı oldu,bağlum hiç bilmezdim nerede diye sormuştum arkadaşıma.
Çay yolu öyle mesela,çok değişti ankara.

Back
X