içinde size karşı bir öfkesi var sanırım bunu da bu şekilde dışarı çıkarıyor anladığım kadarıyla .var mı öyle akılda kalıcı yaşadığınız sizin hatalı olduğunuz bir olay acaba ..
seni cocuk esirgemeye birakicam guzelmis bunu ben de kullanayimÖfke olduğunu sanmıyorum ben. Ben de arda eşime çok konuşma dayağı yiceksin şimdi, seni çocuk esirgemeye bırakıcam falan diyorum. Öfkem olduğundan değil, gerçek anlamda şaka yaptığımdan. Kafaya takmanıza gerek yok. Ama rahatsız oluyorsanız açık açık söyleyin, yapmasın.
Sadece şaka... Herkes brbirine böyle şakalar yapıyor, kimse kimseyi dövmüyor, öldürmüyor, her şakanın altında gerçek yatmaz. Benim eşimde yapıyor ama dayak yemiyorum. Üstelik kendinz söylüyorsunuz, kavgamız tartışmamız yok diye neyin öfkesini duysun adam, Böyle kuruntulara kapılmayınMerhabalar
eşimin bazı şakalarına hiç anlama veremiyorum aramızda sözlü yada fiziksel şiddet hiç yaşamadık. Hatta bana sesini bile bir kere yükseltti bu güne kadar ama hep şaka yolla seni döveceğim diyor. kafama tastığı kapatıp öldün mü vs falan diye şaka yapıyor. ağzımı kapatıyor. Fiziksel şakalar yapıyor. Onu buna iten sebep ne bilmiyorum. Içinde bana bir kızgınlık var sanırım. Benim kendisine çok iş yaptırdığımı söylüyordu hep. Peki sizce ne olabilir? Şimdiden teşekkür ederim.
Kavga etmez hiç. birşey e kırıldığında ağlar ve kızdığında susar öfkeli iken konuşmaz. Ama acaba içine mi atıyor. Farklı bir karakteri mi var yoksa bazı şeyleri gözden mi kaçırıyorum bilemedim. Endişelendim bi an.
Şu tavri gercekten ilgincmis... şakasinin farkliligi bunun yaninda hicbir sey)
Sanırım onu yazan arkadaşda benimle aynı şeye takılmış, Kırıldığında ağlayan bir erkek çok rastladığımız bir durum değil..bu tavırları tam olarak ne açıdan ilginç geldi size biraz ararmısın ız?
senin kocana karşı tavrın,davranışların nasıldır.?Yani gerçekten bu tarz şeyler yapmak istiyorda Şakaya mı vuruyor diyorsunuz?
kirilinca aglamasi.bu tavırları tam olarak ne açıdan ilginç geldi size biraz ararmısın ız?
Adama gerçekten çok iş mi yaptırıyorsunuz? Hani böyle sessiz, derdini dile dökemeyen bir karakteri var da, siz de nasılsa itiraz etmiyor diye, sürekli bişeyler buyuruyor olabilir misiniz? Evde ne gibi sorumluluklar onun üzerinde bir özet geçseniz.Kavga etmez hiç. birşey e kırıldığında ağlar ve kızdığında susar öfkeli iken konuşmaz. Ama acaba içine mi atıyor. Farklı bir karakteri mi var yoksa bazı şeyleri gözden mi kaçırıyorum bilemedim. Endişelendim bi an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?