anlam veremediği şakalar

merallde

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
316
83
298
İstanbul
Merhabalar
eşimin bazı şakalarına hiç anlama veremiyorum aramızda sözlü yada fiziksel şiddet hiç yaşamadık. Hatta bana sesini bile bir kere yükseltti bu güne kadar ama hep şaka yolla seni döveceğim diyor. kafama tastığı kapatıp öldün mü vs falan diye şaka yapıyor. ağzımı kapatıyor. Fiziksel şakalar yapıyor. Onu buna iten sebep ne bilmiyorum. Içinde bana bir kızgınlık var sanırım. Benim kendisine çok iş yaptırdığımı söylüyordu hep. Peki sizce ne olabilir? Şimdiden teşekkür ederim.

içinde size karşı bir öfkesi var sanırım bunu da bu şekilde dışarı çıkarıyor anladığım kadarıyla .var mı öyle akılda kalıcı yaşadığınız sizin hatalı olduğunuz bir olay acaba ..

Öfke olduğunu sanmıyorum ben. Ben de arda eşime çok konuşma dayağı yiceksin şimdi, seni çocuk esirgemeye bırakıcam falan diyorum. Öfkem olduğundan değil, gerçek anlamda şaka yaptığımdan. Kafaya takmanıza gerek yok. Ama rahatsız oluyorsanız açık açık söyleyin, yapmasın.

boyutlu boyutsuz espri ya da şaka kaldıramıyorsunuz sanırım..bunu eşinize söylediniz mi..altında art niyet aradığınıza göre ya bir problem var ya da bizim sorun görmediğimiz sözlerde bir şeyler çıkarmaya çalışıyorsunuz..
Ama bence sadece şakadır ya da kızgınlığını dolaylı yollarla ima etmeye çalıştığı bir şeyler yaşamışsınızdır..

Sanmam size öfkesi olsun. Bazısı ağır şakalar yapar eşim de bazen severken öldürür mesela. Ama eşinizle konuşun yapmamasını söyleyin içiniz rahat edecekse.

Bu şaka tarzını iki haftadır yapıyor. Hiç böyle şakalar yapmazdı. Ama iki haftadır sık sık bana çok iş yaptırıyorsun gibi sitemler ediyordu

Kavga etmez hiç. birşey e kırıldığında ağlar ve kızdığında susar öfkeli iken konuşmaz. Ama acaba içine mi atıyor. Farklı bir karakteri mi var yoksa bazı şeyleri gözden mi kaçırıyorum bilemedim. Endişelendim bi an.

seni cocuk esirgemeye birakicam guzelmis bunu ben de kullanayim
bence de saka olarak soyluyordur. biz de canimiz cok sikilinca cocuk gibi yapariz boyle seyler.ama hic bi zaman kizginlikla olabilecegini dusunmedim

Sadece şaka... Herkes brbirine böyle şakalar yapıyor, kimse kimseyi dövmüyor, öldürmüyor, her şakanın altında gerçek yatmaz. Benim eşimde yapıyor ama dayak yemiyorum. Üstelik kendinz söylüyorsunuz, kavgamız tartışmamız yok diye neyin öfkesini duysun adam, Böyle kuruntulara kapılmayın

Şu tavri gercekten ilgincmis... şakasinin farkliligi bunun yaninda hicbir sey.

Bu arada kotu niyetle yaptigni dusunmuyorum,
Cok samimi bir arkadasim en mutlu rahat animizda kahkaha atarken bardagi ters koysam "doverim seni" derdi...
Aynen icten ice ofkeli mi diye dusundum ama ailesini taniyinca anladim, birbirlerine hep boyle konusuyorlardi.
O gunden sonra arkadasimin benim yanimda rahat ettigi ve yabanci gormedigi icin diyeceklerini dusunmedigi kanisina vardim sorun etmedim.
Ama uygun bir dille de dikkat etmesi gerektigni insanlarin yanlis anlayacagini soylemistim. Bir sure kustu birisi onu cok kotu tersleyince bana hak vermisti, su an ne zaman dese otururken centik atiyoruz sayiya bakip guluyoruz... birakmaya calisiyor; )

bu tavırları tam olarak ne açıdan ilginç geldi size biraz ararmısın ız?
kirilinca aglamasi.
kotu anlamda veya erkekligne laf edecek sekilde dusunen biri degilim ama erkekler genelde kendileri icin boyle dusunurler ya... o yuzden farkli geldi.
Ustelik bunu sizden saklamamasi da guzel birsey...
Fakat alışık olmadigimdan hala ilginc geliyor...

Gerçekten şaka da yapıyor olabilir bence alınmayın. Çünkü ben de erkek arkadaşıma, erkek arkadaşımda bana seni dövücem, bi vursam rahatlıycam, ayağından tutup duvarlara çarpsam, bi tokat atsam diye şakalar yapıyoruz. Bence üzerinde çok fazla düşünüp beyninizi yoracağınız bir problem değil gerçekten takılma amaçlı yapıyordur.

Adama gerçekten çok iş mi yaptırıyorsunuz? Hani böyle sessiz, derdini dile dökemeyen bir karakteri var da, siz de nasılsa itiraz etmiyor diye, sürekli bişeyler buyuruyor olabilir misiniz? Evde ne gibi sorumluluklar onun üzerinde bir özet geçseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…