saçının arasında kalmıştır yatarken çıkmıştır.merhaba hanımlar dün akşam başıma gelenleri anlatayım sizlere.
erkek arkadaşımla aramızda taktığımız yüzük evde kayboldu.şöyle ki banyoya girecektim yüzüğümü saatimi çıkarıp odama koydum ikisi de yan yanaydı.neyse banyodan çıktım giyindim saatimi ve yüzüğümü taktım bundan EMİNİM. daha sonra saçımı taramaya başladım (saçlarım banyodan sonra çok zor taranır) neyse dökülen saçlarımı havludan aldım çöpe attım falan bi baktım yüzük yok ! saçımı tararken düşürdüm heralde dedim çok zor taranıyo ya takılmıştır saçıma falan diye saçımı taradığım yeri iyice kontrol ettim yok.
gittim çöpe baktım belki saçları atarken kaymış gitmiştir diye banyodan sonra parmaklar inceliyo çünkü. orda da yok odama baktım yine yok heryeri iyice aradım yok yok yok. neyse yatayım sabah gündüz gözüyle yine bakarım dedim (bu arada annem falan da aradı benimle yüzüğü ama bulamadık)
gece tabi gözüme uyku girmez çok kıymetli bi yüzük benim için özel bi yüzük. düşündüm durdum nerde olabilir diye. hani çocukken hepimiz demişizdir bişeyimiz kaybolunca 'şeytan aldı götürdü satamadan getirdi ' dedim içimden.
neyse sonra sabah oldu kalktım hala aklımda yüzüğüm var kalkayımda arayayım dedim. bi kalktım yatağımda yastığımın yanında ! hemen taktım annem falan buldu koydu heralde dedim. kalktım tam yanına gidiyodum baktım yüzüğümü arıyo dün akşam oturduğum yerde. anne napıyosun yüzüğü koymuşsun ya yatağıma dedim yok kızım ben koymadım ona bakıyodum şimdi dedi. neyse heralde kardeşim buldu o koydu dedim ona sordum yok diyo yemin ettirdim annemle babama da yemin ettirdim onlar bulmamış.
kim nasıl yüzüğümü getirip oraya koydu bilmiyorum.yatmadan önce kıyafetlerimi de kontrol ettim her ihtimale karşı içime düşmüştür diye ama yoktu. sabahtan beri düşünüyorum. belki güleceksiniz saçma diyeksiniz çocuk musun sen diyeceksiniz ama inanın aklıma takıldı.
okumanız için boşluklar bıraktım yorumlarınızı bekliyorum..
koymadığıma o kadar eminim ki.. evet buldum çok şükür ama işte pimpirikliyim bu konularda :)
:) Canım valla biz bilemeyiz yüzüğünü şeytan mı sattı yoksa sen farketmeden yastığının altına mı koydun...
Neyse mühim olan bulmuşsun takma kafana :)
saçının arasında kalmıştır yatarken çıkmıştır.
Gorunen o ki, seytan satamamis, geri getirmis :)))
erkek arkadaşım da aynısını dedi :) :)
Belki bir anlik alip yastigin altina veya yanina koymus hatirlamiyor olabilirsiniz olmaz demeyin insan bazan düsüncelere dalgiginda falan bazan olabiliyor. Ben mesela banka kartini ceketimin cebinden alip cüzdana koydum diye hatirlayarak 1-2 gün aradim sonra ceketimi giydim birgün baktim kart cebinde megerse hic almamisim ordan... Belki böyle olmus olabilir bir anlik
ayyyy ürktüm valla.gece gece olay üç harflilere bağlanacak ondan korkuyorum
pijamana falan takılmıştır gece yatarken dönerken de çıkmıştır ortaya..
oluyor bu tarz olaylar..
Aylarca x firmasından aldığım hediye çekini aradım durdum evde cüzdanda ceplerde nerelerde nerelerde..
cüzdanımda saklarım normalde ama yoktu yoktu ne cüzdanda ne başka yerde..iyi miktarda bir hediye çekiydi çok üzüldüm..
kullandığım cüzdan da 2 cepli yani kredi kartları koyacak ıvır zıvır yeri olmayan 2 gözlü birşey neyse..unuttum sonra dedim düşürmem ben ama düştü demekki..
3 gün önce marketten alışveriş yaparken para almak için cüzdanı açtım hediye çeki gayet net orada duruyor..aaaaaa diye şaşırmama kasiyer bile ne oldu hanımefendi? dedi..gülümsedim..eşime anlattım şaşırdı..
oluyor ...
demeyin yaa beni rahatlatın lütfen vallahi ter döküyorum((
yalnız ben yorumumu 1 kere yazdım eminim ve 2 kere gitmiş.bende buna anlam veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?