Paranormal activity filmini izledigim gunun gecesi, duvara dayayıp koydugum ,bel cevirmek icin kullandigim sopam dusmustu.
O gece nasil korktugumu anlatamam
Bu tarz seyler yasayan var mi ?
ablamın ,annemlerde balkondan arka bahçemize düşürdüğü nüfus cüzdanını gece gündüz aradık ....bulamadık tabi ..ayrı şehirlerde yaşıyoruz ziyarete gitmiştik annemleri , ablam evine dönünce çekmecede buldu nüfus cüzdanını ailecek şoktayız hala daha bir sürü olay var bu şekilde olan ama bizi en etkileyeni bu ..nasıl bişey bende bilmiyorum
neyseki bulmuşsun yüzüğünü nasıl olduğunu boşver gitsin....
Ben de bir ara odamda masama ne koysam ortadan yok oluyordu, gece tokamı koyuyordum sabah yok oluyordu, kalemlerim vs. ufak tefek şeyler masanın üstünden bir bir gidiyordu, aradık taradık kaybolan eşyalarım koltukların altından çıktı o an benim de ödüm koptu, sonradan jeton düştü tabi ne üç harflilerin ne beynimin oyununa gelmiştim. O sıralar evimizde ilk ayını dolduran kedim ben uyuyunca ne varsa toplayıp, koltukların altına bırakıyordu:) 1 yılı geçti hala eşyalarımı ben yokken kaçırma huyundan vazgeçmedi:)
kızlar biz de gecen sene ev almıstık
binbir heyecan eve tasınıyoruz
evde de ustalar vardı bazı seyleri tadilat yaptırmıstık
neyse ustalar gitti yüzüğümü takıcam yok
normal yüzüğüm var ama tek taş pırlanta yüzüğüm yok
eşime de diyemedim
neyse heryeri aradım
bir de esyalar ortada bulmak da zor ,etrafı süpürmüştüm
inanın süpürgenin torbasını ellerimle tek tek karıstırdım öğüre öğüre yok
aradan 1 saat geçti artık sırtımdan terler fışkırdı
eşimi aradım hemen ustaları ara kibarca malzemelerine bir baksınlar yüzüğüm yok dedim
ben arayamam dedi
sen bana ver telini ben ararım dedim
eşim sakin ama ben acayip tırsıyorum
çünkü yüzüğü eşim daha yeni çalışmaya basladığı sıralarda ben cok istedim diye taksit ödeyerek almıştı
neyse lafın kısası eşim aradı salona git klimanın üstüne bak dedi
bir baktım yüzüğüm orda
kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi
meğer ustalar evdeyken ben yüzüğü ortada cıkarmıs koymusum o da bana ders olsun diye yapmıs
ama intikamım acı olmustu:))