Anlam Veremediğim Olay

Paranormal activity filmini izledigim gunun gecesi, duvara dayayıp koydugum ,bel cevirmek icin kullandigim sopam dusmustu.
O gece nasil korktugumu anlatamam
Bu tarz seyler yasayan var mi ?

O filmde yani

Bende The Exorcist filmi tekrar vizyona girmişti , işte yasaklı sahneler falanda var denmişti ; bir hevesle gitmiştim.

Neyse sinemada , çıkış kapıları üzerinde sağlı sollu kırmızı oval bir ışık vardır .

İşte tam filmin mumlar sönüyor falan şeytan çıkıyor sahnesi iki ışık birden patladı.

Sen seyrele sinemadaki şenliği , çıkanlar , ağlayanlar falan ...

Bana kalırsa salonun uyguladığı saçma bir reklamdı ama.

Bilemem

ablamın ,annemlerde balkondan arka bahçemize düşürdüğü nüfus cüzdanını gece gündüz aradık ....bulamadık tabi ..ayrı şehirlerde yaşıyoruz ziyarete gitmiştik annemleri , ablam evine dönünce çekmecede buldu nüfus cüzdanını ailecek şoktayız hala daha bir sürü olay var bu şekilde olan ama bizi en etkileyeni bu ..nasıl bişey bende bilmiyorum

neyseki bulmuşsun yüzüğünü nasıl olduğunu boşver gitsin....

Ben de bir ara odamda masama ne koysam ortadan yok oluyordu, gece tokamı koyuyordum sabah yok oluyordu, kalemlerim vs. ufak tefek şeyler masanın üstünden bir bir gidiyordu, aradık taradık kaybolan eşyalarım koltukların altından çıktı o an benim de ödüm koptu, sonradan jeton düştü tabi ne üç harflilerin ne beynimin oyununa gelmiştim. O sıralar evimizde ilk ayını dolduran kedim ben uyuyunca ne varsa toplayıp, koltukların altına bırakıyordu:) 1 yılı geçti hala eşyalarımı ben yokken kaçırma huyundan vazgeçmedi:)

intikamınızı merak ettim doğrusu...

üff saçmalık hayatta inanmam böyle şeylere
belli ki dikkatsizsiniz ve zayıf bir hafızanız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…