Saka bir yana kaybetmemis olduguna sevindim.
Bişeyiniz kaybolduğu zaman aramadan önce besmele çekip arayın...
peki sizde benim gibi çok kafaya takmış mıydınız bulduktan sonra nasıl olur diye düşündünüz mü ?
ben ilk okudum tüylerim ürperdi.evde yalnızım eşim şehir dışında zaten onun etkisi var tabi ama.ara ara burnunun dibinde çıksın olacak iş değil
tabii ki düşündüm ama günlerce de etkisinde kalmadım ne bileyim..:26:
o an eve gelene kadar..çünkü temmuz ayında bana verilen bir çekti..düşün 4 ay olmuş..4 aydan beri arıyordum ..sonra boşverdim para çıkarırken düşürdüm diye unuttum..
ama 3 gün önce gayeet nett cüzdanda görünce nedense şaşırıp gülümsedim sadece..nasıl olur nasıl olur diye..sonra dedim görmedim herhalde 4 ay boyunca cüzdanda..başka açıklaması yok ki?:)
gerçekten öyle 3 harfliler falan getirmiş olamaz dimi olamaz diyin lütfen lütfen :) hay dilimi eşek arısı soksaydıda demeseydim... hatta gece onu dedikten sonra da şey düşündüm bişey kaybolunca onu bulmak için duası varmış onu netten bulayım da okuyup öyle arayayım diye düşündüm ama sabah yanımdaydı zaten yüzüğüm...
gerçekten öyle 3 harfliler falan getirmiş olamaz dimi olamaz diyin lütfen lütfen :)
yok canım yaa...bırak bu düşünceleri..
takılmıştır pijamana saçına falan...
olur böyle şeyler..
gerçekten söylüyorum ben bile aylarca ...demek ki arada kaldı görmedim çeki..diye durmadım üzerinde..insanlık haliii..
unut gitsin..
Saçmalama lütfen...
Şimdi ben üni son sınıftayım ve babam hafta başı bana para verir. Ben o haftalıktan biriktiririm başka bir cüzdana koyarım, yanımda taşırsam harcarım diye. Gittim cüzdanı 2 gün önce elbise dolabıma koydum kıyafetlerin arasına. Ogün de bi'yere gidicem, dedim yanımda bulunsun. Allah'ım tüm kıyafetleri tek tek yokladım 2 kere desem. Sonra gittim diş fırçalayıp, tekrar dolaba baktım 2.sıradaki tişörtün arasında gayet net görünüyormuş sinir krizi geçiriyordum körmüsün kadın nasıl göremedin diye
İşte arayınca bulunmaz derler. Oyüzden vaktim varsa bırakır ertesi gün ararım hep
ben şaştım bu işe
yok yok şaşmayın ne olur tam rahatlamışkençoğu kişinin başına gelmiş gördüğüm kadarıyla dalgınlığıma geldi diyip unutmaya çalışcam...
İlginç bir olay tabi böyle enteresan şeyler olmuyor değil... Aklınıza 3 harfliler gelmiş normaldir herkesin aklına ilk gelen o olur lakin 3 harflilerin maddeye dokunma özellikleri yoktur bu kesin ve net bir bilgidir. Bu sebeple yüzüğü onun alıp tekrar yastığın yanına koyması imkansız...
Ama nedir? Beynimiz bize oyun oynar örnek: dejavu dediğimiz olay henüz bir tanımlaması yoktur. Belkide yüzüğü siz yastığın kenarına bıraktınız-ki hayır bırakmadım diyorsunuz belkide bıraktınız beyin bunu unuttuysa hatırlamanız imkansız...
Bazen gözümüze perde iner var olan birşeyi göremeyiz halbuki oradadır beyin bunu algılamaz sadece...
Bilimsel yaklaşımlı açıklamamıda yaptıkdan sonra yüzüğünüzü bulduğunuza sevindim ile bitiriyorum:)
Ooooo bizim evde neler neler oluyor anlatsam...Bunu konu diye hatırlamazsın bile.
Rahat ol. Takılıp kalmıştır bir yerlere , sonrada uykunda çıkası gelmiştir.
Ooooo bizim evde neler neler oluyor anlatsam...Bunu konu diye hatırlamazsın bile.
Rahat ol. Takılıp kalmıştır bir yerlere , sonrada uykunda çıkası gelmiştir.
ahh aradığım şey tam da buydu işte allah razı olsun hele şu ilk cümleleriniz bendeki düşünceleri silmeye yettiçoook teşekkür ederim bilimsel yorumunuz için
5 harflilerden şüphelendim şimdi okuyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?