Anlam Veremediğim Olay

Doğaüstü olayların var olduğunu bir önceki mesajımda belirtmiştim... Beynin oyunu olanlar var olmayanlarda var zaten olmayanlar doğaüzeri oluyor... ama ben orda 3 harfliler tabusunun gerçek olmadığını söylemeye çalıştım. yoksa sizin gibi bende bu tazr şeyler yaşadım onlar kesinlikle gerçek sizlere inanıyorum...

Bazı şeylere kul olarak aklımız ermiyor bence.çoğumuzun başuna böyle şeyler geliyor bazısı farkediyor bazısı etmiyor anlamlandıramadığımız için de şaşırıp kalıyoruz.bu arada ne uzun kelimeymiş o "anlamlandıramadığımız" :)

Dediğiniz gibi ''anlamlandıramıyoruz'' ama çocuklar görürmüş fakat ne olduğunu bilmediğinden anlamazlarmış keza hayvanlar onlarında gözünde perde yoktur... Aslında bu konulara girmemek lazımda konu sahibi korkmuştu rahatlatmak istedim elimden geldiğince..

Son düzenleme:
ayyy kızlar ya meğer ne çok kişi varmış böyle şeyler yaşayan :26: ama fazla düşünmemem ve olayı kurcalamamam gerektiğini düşünüyorum artık yoksa gerçekten işin içinden çıkamayız.. bi bayan özelden mesaj atmış eğer konuyu takip ediyorsanız özel mesaj yazamıyorum malesef ama anlattığınız olayı biraz açar mısınız ne gibi kötülük yapıldı ve kim tarafından ??

evet ya kimse inanmıyo sen oraya koymuşsundur diyo herkes bende hayır eminim diyodum ama artık emin olmak istemiyorum kendimi avutuyorum ben koymuşumdur oraya ya diye düşünüyorum yoksa kafayı yerim ben

hahaha çok güldürdün beniya.bende şeytandır 3 harflidir falan çok korkarım:)).o yüzden diyorum bu beynimin bir oyunu bana.kim onu alırda ordan çekmeceye atarki.ayy düşünmesi bile korkunç:)) yüzükte parmağımda çıkarsam mı ne:))

evet ya kimse inanmıyo sen oraya koymuşsundur diyo herkes bende hayır eminim diyodum ama artık emin olmak istemiyorum kendimi avutuyorum ben koymuşumdur oraya ya diye düşünüyorum yoksa kafayı yerim ben

cnm ben kendim inanamadımki kim inansın banada.ama ne hissettiğini çok iyi anlıyorum aynısını yaşadım çünkü.ya bazen rüyada gördüğümüzün aynısını yaşarızy yada bişey yaşarken ben bunu daha önce yaşamıştım gibi olur.buda bu tarz bişey herhalde beynimizin oyunlar deyip geçelim:))

bu yüzük kaybetme durumu benimde çok başıma gelir
bir de babamın haberi yok, amaaan :18: bulur da görürse diye evi talan ederim...

o yüzden böyle bir şey başıma gelse, herhalde babam derdim..
o buldu da beni mahcup etmemek için usulca koydu diye...

fakat madem ev halkı ısrarla biz yapmadık diyor, demek ki siz gece fark edemediniz..

oluyor böyle şeyler, bazen insan burnunun ucundaki şeyi göremiyor da gidip nereleri arıyor..

aynen öyle dalgınlıkla koymuşumdur bir yere diyorum artık benimde ikinci kez kayboldu bu yüzüğüm

aynen öyle dalgınlıkla koymuşumdur bir yere diyorum artık benimde ikinci kez kayboldu bu yüzüğüm

Bence o yüzükte bir sorun var güç yüzüğü gibi kaybolup duruyor. Korkuyorum yakında yüzüğü takınca görünmezde olursun

bende yuzugumu kaybetmıstım çok uzulmustum evlılık yuzugum netıcede 3 ay yok yok yok kayboldu dıye dusundum cantamın yan gozu vardı ve hep kullandıgım gozdu 3 ayın sonunda yıne elımı attım yuzk orda şok olmustum

Paranormal activity filmini izledigim gunun gecesi, duvara dayayıp koydugum ,bel cevirmek icin kullandigim sopam dusmustu.
O gece nasil korktugumu anlatamam
Bu tarz seyler yasayan var mi ?

ne olayı cnmm noldu:44:

Dün yazmıştım canım :26: Kimse üstüne birşey yazmamış . Dün yazdıktan sonra tıstım gene ,yatamadım belirli bir süre yani

ne keramet varsa bu yüzüklerde var yahu baksanıza :)) yazık bize:))

Kesinlikle paranormal bir mesele yok bu işte.
Ben de buna eminim.

bende bir keresinde tokami kaybetmistim o kadar aradim taradim bulamadim sonra aksam ruyamda nerde oldugunu gordum sabah kalktim baktim ordaydi bende bayagi sasirmistim arada oluyor boyle seyler

benimde öyle bi olay başıma geldi, gece sürekli yangınlı rüyalar görüyorum sıkıntılı, en sonunda kalktım ışığı açtım, gayet istemsiz yastığıma baktım ve kocama dikine bir iğne saplanmıştı yastığa, inanamadım, belkide bu yüzden uyanmıştım, şimdi anlatırken delice geliyo ama oldu yani

böyle şeyler olabilir.belki yüzüğü taktıktan sonra farkında olmadan(yani dalgınlıkla,ya da el alışkanlığı şeklinde)tekrar çıkardın saçlarını taramadan önce.benim başıma da sık sık gelir böyle olaylar.bazen kafam öyle meşgul olur ki,yaptığım şeyi hatırlamam.mesela hastayımdır ve ilaç içmişimdir.fakat ilacı içip içmediğimi hatırlamam.oysa beş dakika önce içmişimdir.bazen de çooook emin olarak hatırladığım şeylerde yanıldığımı görürüm.bi keresinde yıllar önce, günlerce aradığım yüzüğü jöle kutusunun içinde bulmuştum.oraya nasıl girdi gel de çık işin içinden.kendimle çok dalga geçmiştim hatta,unutkanlıkta ve dalgınlıkta çığır açtım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…