cnm benimde başıma benzer bir durum geldi.bende duşa girerken alyansımı işte ne takım varsa çıkartırım.o kadar eminkimki bende senin gibi.alyansamı çıkardım banyomda bulanan çamıaşır
makinesinin üzerine koyduğuma yemin edebilirim o derece yani.ama ara ara yok banyoyu talan ettim yok.hadi dedim yatak odam bakyım bir ihtimal yine yok.eşime sordum bilmiyorum görmedim dedi.neyse ben bıraktım aramayı ertesi gün bakarım dedim.ertesi gün oldu yine talan ettim ortalğı yok.afadersiniz ama iç çamaşır çekmecemi açmam gerekti düzenleyeyim falan dedim ta en dibinde yüzüğüm ordan çıktı.şoklara girdim oraya düşmesi imkansız bişey.önceleri korktum senin gibi.ama arkadaşımızın bahsettiği gibi benden başkası koyamaz oraya beynimin bir oyunu bu bana dedim.demekki unuttum yada çamaşur alırken farkettmedn oraya koyduğumu düşenerek teselli buldum:)) ha bana sorarsan ben eminim çamaşır makinesinin üzerine koyduğumu ama gel görki kim inansın:)
Bu çok enteresan bir olay... Bunun gibi niceleri vardır doğaüstü olaylar gerçektir oluyor:) Ama neden olur niye olur nasıl olur açıklaması yoktur hemen 3lere atladıkları için ben o yorumu yapma gereği hissetim ama senin olayın tam felsefe konusu:) Aslında senin bir yüzüğün yok. Hiç çıkartmadın. Hadi çık işin içinden
evet ya kimse inanmıyo sen oraya koymuşsundur diyo herkes bende hayır eminim diyodum ama artık emin olmak istemiyorum kendimi avutuyorum ben koymuşumdur oraya ya diye düşünüyorum yoksa kafayı yerim ben
bu yüzük kaybetme durumu benimde çok başıma gelir
bir de babamın haberi yok, amaaan :18: bulur da görürse diye evi talan ederim...
o yüzden böyle bir şey başıma gelse, herhalde babam derdim..
o buldu da beni mahcup etmemek için usulca koydu diye...
fakat madem ev halkı ısrarla biz yapmadık diyor, demek ki siz gece fark edemediniz..
oluyor böyle şeyler, bazen insan burnunun ucundaki şeyi göremiyor da gidip nereleri arıyor..
aynen öyle dalgınlıkla koymuşumdur bir yere diyorum artıkbenimde ikinci kez kayboldu bu yüzüğüm
Peki ya benim olay hakkında ne düşünüyorsunuz ?
pijamana falan takılmıştır gece yatarken dönerken de çıkmıştır ortaya..
oluyor bu tarz olaylar..
Aylarca x firmasından aldığım hediye çekini aradım durdum evde cüzdanda ceplerde nerelerde nerelerde..
cüzdanımda saklarım normalde ama yoktu yoktu ne cüzdanda ne başka yerde..iyi miktarda bir hediye çekiydi çok üzüldüm..
kullandığım cüzdan da 2 cepli yani kredi kartları koyacak ıvır zıvır yeri olmayan 2 gözlü birşey neyse..unuttum sonra dedim düşürmem ben ama düştü demekki..
3 gün önce marketten alışveriş yaparken para almak için cüzdanı açtım hediye çeki gayet net orada duruyor..aaaaaa diye şaşırmama kasiyer bile ne oldu hanımefendi? dedi..gülümsedim..eşime anlattım şaşırdı..
oluyor ...
Paranormal activity filmini izledigim gunun gecesi, duvara dayayıp koydugum ,bel cevirmek icin kullandigim sopam dusmustu.
O gece nasil korktugumu anlatamam
Bu tarz seyler yasayan var mi ?
ne olayı cnmm noldu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?