anlamsız nedensiz terkedildim

pembesalyangoz2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
677
144
123
Edirne
2 gün önce terkedildim . hemde tam anlamıyla ortada bir neden bile yok . sevgilimin ayrılma bahaneside o çok snirliyken benim ona cevap vermiş olmam. daha önce beni uyarmıştı ben çok sinirliyken bana cevap verme diye . bende tamam demiştim .sonuçta bi insan kızgınken alttan alınabilir . demez olaydım . artık tartışma anında konunun kapanması için onun sakinleşmesi için bana son derece ters bişey söylemiş olsa bile sustum peki dedim daha fazla kavga çıkmasın diye .ama bu seferde sen bana nasıl 'tamam ' dersin diye sinirlenmeye başladı . sustuğum zaman beni takmıyosun dedi. susmadım 'evet sen haklısın doğru söylüyosun' dedim içinden gelerek demiyosun diye kızdı. yani ona nasıl davranacağımı şaşırdım .

2 gün önce yine saçma sapan anlamsız bi şekilde bana bağırmaya kızmaya başladı . bende ilk başlarda tamam sakin ol diye yatıştırmaya çalıştım . 'aptal , ağzına çarparım ' gibi şeyler söylemeye başlayınca dayanamadım en sonunda bende patladım ve bağırdım ona. sonra kalkıp gittim yanından . sonra arkamdan geldi ve 'ben seni uyardım sinirliyken bana atarlanma diye. yine aynısını yaptın ayrıldık' dedi. ben o an şok oldum nasıl bitti diye ağlamaya başladım . ağlamamıda hiç umursamadı git istediğin kadar ağla dedi .umursamaması normal aslında çünkü ben çok ağlak biriyim . yine o anda öyle demesi çok zoruma gitti.

her neyse ben benimde insan olduğumu sinirlenebilen kızabilen bi varlık olduğumu anlatmaya çalıştım ama yok ona karşı sinirlenemezmişim. çünkü ben hep haksızmışım. haksızken ona bağırdım içinde bitirdi beni.

giderkende 'beni çok seviyosan çok üzülüyosan gel köpek gibi yalvar bana. kendine yedirebiliyosan. belki seni affedebilirim ' dedi .'affedersemde hiçbizaman sana iyi niyetli olmicam' dedi .

kızlar ben onun bugüne kadar her istediğini yaptım . saçma sapan ona bunu yasak koydu tamam dedim bunlarıda yapayım dedim . anlamsız kıskançlık krizlerine girdi . saçımı kıyafetimi baştan aşağı değiştirdim sırf o mutlu olsun diye . makyaj yapmamı istemedi . inanın gözüme kalem bile çekmedim ki ben çok olmasada makyajsız biyere gitmezdim. arkadaşlarımı kıskanırdı kimseyle konuşmamı istemezdi o hayatma girdikten sonra selam verdiğim insan kalmadı . 2 3 sadece. ondan habersiz dışarı çıkamazdım .

mutlu olabilmek için herşeyi yaptım ve karşılığında beni anlamsız bi nedenden dolayı bıraktı .
biliyorum şimdi ben gitsem ona ısrar etsem bitmesin diye önce kendini naza çekecek daha sonra barışmayı kabul edecek bir iki hafta olanlar yüzünden herşeyi burnumdan getirecek . sonra normal olcaz. daha öncedende tartışmalarımız olmuştu ve hep ben peşinden koşmuştum barışmak için .

ama bu sefer bana ağza alınmayacak laflar ettti çok kırıldım . hiç haketmedimki ben bunları =( ama ben gitmesemde gerçekten bitecek . o asla gelmez bana .

o kadar hayallerimiz vardı onunla .hayatımda okadar büyük bi parçaydı ki. kendimi çok yalnız hissediyorum .
şu an en fenasıda sınav haftasında olmam . kendimi derse odaklayamıyorum . aklımda hep o var .
sizce ne yapayım . ben mi ilk adımı atayım . ben atmazsam o bana gelir mi =(

Bence kurtulduguna sukret canım
senın durumunda olan bı arkadasım var sen yıne ıyısın onun aöf den okumasına bıle ızın vermıyor sevgılısı
boyle salakca egoları olan bı adamı ondan once ben terkederdım gel bna yalvar belkı affederım demekde ne demek hıc pesınden gtme bı tarafı cok kalkmıs bellı haddını bılsın

ve ben ona çok bağlandım . her şeyimizi beraber yapardık . hiçbişeyden çekinmezdim onun yanında . her şeyimi anlatırdım . bi anlamda en yakın arkadaşımdı . şimdi onun bundan sonra hayatımda olmayacak olmasını düşünemiyorum .

Ayrılmak istiyormuş..
Söyleyememiş..
Bahane bulamamış..
Ağzına burnuna çarpacağını söyleyerek senin ayrılmanı beklemiş.
Sen oralı olmayınca bitirmiş.
Hayırlı olsun.
Kalkıp şükür ederdim ben olsam.

bi taraflarını ben kaldırdım zamanında . herşeyini kabullenmemeliydim . ama okadar yaşanmışlığımız var . aklım almıyo bundan sonra onun olmayacağını . sürekli gözümün önünde olcak . aynı sınıftayız . nasıl unutcam onu bilmiyorum

Ayrıca sana bırsey soylıyımmı basına bela olmamıs ayrılmıs yanı ne kdr sanslısın bazıları yapısıyor sumuklu bocek gbı kurtulamıyorsun yanlızlıgın keyfını cıkar sevdgın seylerı yap eskısı gbı ol o kudursun bensız mutlu dıye onu dusunmeyı bıraz

ona ınat eskısı gbı ol bakımını maktajını yap suslen puslen gt okula gorsun onsuz ne nasıl dımdık ayakta durabılecegını ... cunku o muhtemelen oyle yapacak umursamaz davranacak yanıı

bende aynısını söyledim . ayrılmak için bahane dedim . daha çok kızdı . böyle bi nedenden bırakır mı insan ya . bide çok sevdiğini söylüyodu . nasıl sevmek bu . onun için çok şeyden vazgeçtim . ben ben olmaktan çıktım . karşılığında bunu görmek çok zoruma gidiyo. kabullenemiyorum

hasta ruhlu ınsanlar bunlar ... anlattıklarını cok ıyı anlıyorum cunkı arkadasımda hergun dert yanıyor

sevgiğim şeyleri yapabilmem için yanımda birileri olması lazım ki ben o istedi diye çevremde insan bırakmadım . ondan başka kimsem yok gibi burda. ne kdar çok hata yapmışım

Sen onun için bir sürü fedakarlıklar yap, sıkıntıya gir,
O sırf saçma bi neden yüzünden bitirsin ve gelip yalvarmanı beklesin.
Şimdiye kadar sen sevgini ispatlamışsın zaten. Seviyorsa o da ispatlasın da görelim.
Bence kurtulduğuna şükretmelisin.
Evlenince daha neler yaşatacaktı sana kim bilir, şimdiden böyleyse.
Seni olduğun gibi sevebilecek, çok daha iyi anlaşabileceğin kişiler çıkacaktır karşına.

hasta ruhlu ınsanlar bunlar ... anlattıklarını cok ıyı anlıyorum cunkı arkadasımda hergun dert yanıyor

aslında gerçekten hasta . yani daha önce sinirlerine hakim olamadığı için tedavi görmüş . ama düzeldim diyodu .sanırım tam anlamıyla iyleşememiş. iyi olunca meleklerden farksızdı ama sinirlenincede tamamen farklı bi insan oluyodu . tabi ben o iyi halini görmek için herşeye gözyumdum

sevgiğim şeyleri yapabilmem için yanımda birileri olması lazım ki ben o istedi diye çevremde insan bırakmadım . ondan başka kimsem yok gibi burda. ne kdar çok hata yapmışım

kendı kendıne de mutlu olabılırsın ,
hıcbırsey ıcın gec degıl hıcmı yok arkadasın ?

fazlasıyla ispatladım hemde . benim kadar olmasada seviyordur evet ama onda öyle bi ego var ki ...

Oha ya. Ne sanıyor bu adam kendini ağzına çarparım falan diyebiliyor size?
Nasıl katlanabildiniz böyle birine aklım almadı.
Birde onun istediklerini yapmışsınız hep.
Öyle yapınca böyle terkediliyorsunuz işte.

kendı kendıne de mutlu olabılırsın ,
hıcbırsey ıcın gec degıl hıcmı yok arkadasın ?

çok samimi olmasamda 1 2 tane var . şimdi ben umursamaz davranırsam mutluymuş gibi yaparsam demez mi benim gitmemi bekliyomuş demek. hani gelceği varsada gelmez =( çok mu aptalım, hala böyle düşündüğüm için ?

dışarıdan bakınca katlanılmazmış gibi geliyo ama katlandım işte . ha bugün düzelir ha yarın düzelir diye diye geçti 1 yıl işte

Desın .. dha ıyı ... hala barısmayımı umıd edıyorsun yoksa ?

Adım atın da edemediği hakaret tatmin edemediği kompleksi varsa onları da çıkarsın aradan...

Çok açık yazacağım, açtığı konuda gerçekleri duyunca rengi değişen kullanıcılardansanız sohbetimiz devam eder... Yeter ki kendi mutluluğunu, öz saygısını çiğneyip başkasının gözüne girebileceğini, bir birliktelik yaşamanın bir erkeğin hegemonyasında hakaretleri dahil onun her şeyine katlanmak, her emrine uymak olduğunu zanneden kadın kalmasın...

"Mutlu olabilmek için her şeyi yaptım" diyorsunuz, şu cümlenizi derinlemesine düşünseniz tüm düğüm çözülecek aslında... Mutlu olabilmek için bir erkeğin egemenliğine girip yasaklarına riayet edip kıyafetlerinizi baştan aşağı değiştirip gözünüze kalem çekmekten bile vazgeçip selam verdiğiniz insanlarla selamı sabahı kesip onları hayatınızdan çıkarmanız mı gerekiyor? Eğer bunlar mutluluk için yetseydi şeriat rejimiyle yönetilen ülkelerdeki kadınlar çok mutlu olurdu ki onlar bile bunu tek bir erkek için değil memleketlerinde hayatlarına devam edebilmek için razı oluyorlar...

Bu mantaliteyle, kırk yıllık evli beş çocuklu bir kadın gibi erkeğin her dediğine boyun eğmekle mutlu da olamazsınız ilişki de yaşayamazsınız... Hiçbir erkek duruşu olmayan her dediğine eyvallah diyen bir kadını sevmez, en fazla egosunu tatmin etmek kendini daha fazla erkek hissetmek, sinir anlarında stres atmak için yanında tutar, zamanla bunu yapmaktan bile sıkılır ve ağza burna çakmaya yeltenir... Bununla da kalmaz sizin yaşadığınız gibi hakaret eden aşağılayan kendisi olduğu halde "köpek gibi yalvar belki affederim o zaman bile iyi niyetle yaklaşmam sana" der...

Tüm bu yaşananların üstüne "İlk adımı ben mi atayım beklesem o adım atar mı" diye sormanız da onun size neden saygısının kalmadığı nasıl bu kadar rahat davranabildiğini açıklıyor... Ortada hiçbir resmiyet yokken -ki resmiyet olsa dahi sizi küçük düşürmesine sessiz kalmamalısınız- bu denli ağız kokusunu çektiği bir adamla evlenen evlense de mutlu olan görmedim, yoktur... Vazgeçilmez, ne yaparsa yapsın ardından ayrılınamayan, hakaret etse de kendisinden kopulamayan bir erkek olduğunun ispatıdır bu, adam haklı... Ne adar çirkin... Adam kişilik haklarınızın üstünde tepinmiş, size saygı duymadığını, kaybetmekten korkmadığını, sizi kafasına göre giydirip kiminle görüşeceğinize karar verip, hayatınızın tapusunu almakla kalmayıp sinirlendiğinde nazını çekeceğinizi ve ne söylerse söylesin köpek gibi yalvaracağınızı düşündüğünü söylemiş, daha ne yapsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…