anlamsız nedensiz terkedildim

yazdıklarınızın hepsine sonuna kadar katılıyorum . çok doğru söylemişsimiz .
butür ilişkilere dışardan bakınca bende böyle yorumlar yapıyorum ama söz konusu kendi ilişkim olunca aynı şeyleri düşünmeme rağmen duygularım ağır basıyo . mantığımı bir türlü devreye sokamıyorum .
onunla son bi konuşma yapmak istiyorum . okkalı laflar edip aklının başına gelmesi için ( bi ümit ) . kendi hatalarını fark etmesi için.beni ne kdar çok kırdığını bilmesini istiyorum . sizce nasıl bi konuşma yapayım ? etkilenmesini istiyorum konuşmamdan ama ne yazıkki çok süslü cümleler kurabilen biri değilim =(

valla ayrıldıgına acıkcası sevın...Eğer bu şartlarda bazı seyler devam etseydı ıleri ki zamanlarda pişman olurdun. Çünkü; seni daha fazla kısıtlayacaktı,senı kapatacaktı,ailenle görüştürmezdi... Bunu yapan ınsan bunları da yapar. Ben olsam kahkahalar atarım sevınırım ayrıldıgıma .. Orta yerınden çatlat onu bence.. Bu arada fazla kalkmıs bı tarafları..

"Çok doğru" diyor hak veriyorsunuz, hata yaptığınızı kabul ediyorsunuz ama "okkalı bir konuşma yapıp" bir hata daha yapacaksınız...

"Okkalı laflar edip aklını başına getirmek"...

Bu kişi sizi saymadığını, size değer vermediğini hakarethamiz sözler ve aşağılayıcı tavırlarıyla ispatlamış... Bu durumda onun aklını nasıl başına getireceksiniz? Kim değer vermediği, umursamadığı birinden duyduklarıyla kendine gelir?

Geldiğiniz nokta sadece onun hatası değil ki... Hangi adama bu kadar taviz verilse egosu şişirilse onun yaptıklarını -kısmen de olsa- yapar... Onunla bir geleceğiniz ya da mutlu olma ihtimaliniz yok, bu saatten sonra yapacağınız hiçbir şey yüzgöz olmuş halinizi, onun gözünde kurulu oyuncak gibi her dediğini yapan ve bundan fazlasına gerek görülmeyecek oluşunuzu, ne söylerse ne yaparsa yapsın ondan vazgeçemediğiniz için oyuncağından sıkılmış bir çocuk gibi sizi kenara atmakta sakınca görmeyişini değiştirmeyecek...

Bu nedenle onu kendi karakteri, tutumları ve kaderiyle baş başa bırakıp hayatınızın geri kalanında daha sağlam durmayı öğrenmekten başka çareniz yok... Onun yaptıklarını haksızlık olarak görüp öfkelenmeyin, eğer kızacaksanız da olanlara zemin hazırladığınız sonrasında da buna katlandığınız için kendinize de kızın... Bu bakış açısını değiştirmez, başkaları için aynı önerileri yapacakken bir sonraki ilişkinizde de aynı kısıtlamalara boyun eğerseniz bir sonraki ilişkiniz bundan da kötü biter...

Bırakın süslü cümleleri altın varaklı çerçevelerde hat sanatıyla yazılmış bir tez bile hazırlasanız kendisini dünyanın en önemli adamı hissettirdiğiniz birinin yüreğini sızlatamaz, haklılığınızı anlatamazsınız... Aksine ters teper, üste çıkar, onun kendine güvenini öyle beslediniz ki sizinle alakalı hiçbir konuda haksız olabileceğini düşünmüyor artık, kaybetmekten korkmuyor... Size inanamayacağınız karşılıklar verir, sizi hazımsızlıkla suçlar, umursamazlığını daha ağır cümlelerle haykırır, aşağılayıp küçümser sizi... "İçimde kalanları söyleyeyim de rahatlayayım" derken şu an hissettiğinizden daha beter hissedersiniz, yapmayın...

ne kadar da durust davranmis. iyi niyetli olmayacagindan kasti tam olarak ne bilmiyorum ama, saygisiz, sevgisi, ve kaba olacagi kesin.

onu mutlu etmek icin kendin olmaktan vazgecip, onun oyuncagi olmussun. istedigi gibi sekillendirebilen, hic direnci olmayan bir insan haline gelmissin. en guzel oyuncak bile bi yerden sonra skici olmaya baslar

ayriligi onun degil, senin dusunmen gerekirdi. ha bir de soyleyim, ofke aninda terk etmis, yalniz kaldigi anda doner merak etme. ama bu defada her istediginde gidip, cani her istediginde donebilecegi anlamsiz bi kapi olacaksin onun icin. bu iliskiyi sende ciddi ciddi gozden gecirsen iyi edersin.

Son düzenleme:

beni ne kdar kırdığını anlamasını istiyorum sadece . haksız olmadığımı anlasın . ama dediğiniz gibi şimdiye kadar hiçbir konuda haksız olduğunu kabul etmediği gibi şimdide etmeyecek . içimdekileri bi şekilde ona karşı boşaltmam gerek .böyle içim içimi yiyo .
o kadar kızgınım ki . nasıl geçecek bu kızgınlık kırgınlık . üstelik sınavlar başladı .sınav derdim bi yandan bu bi yandan
bi de yazmayı unutmuşum . bundan sonra bekar hayatı yaşayacakmış.zaten bekar da sevgilisi yokmuş gibi) öyle dedi . biliyorum öyle bişey yapmayacağını . beni korkutup benim ondan özür dilememi sağlayacak aklınca .

1.si kadın ya da erkek kimse bu lafları edip de affedilmeyi beklemesin. Kendini ezdirme ya yedirebiliyor musun kendine bunu sen?

2.si bu ne biçim laf? ne demek köpek gibi yalvar? ne zamandan beri aşk ilişkisine köpek gibi yalvarmak dahil oldu? ne zamandır eziyet etmek aşk oldu?

3.sü bence terk edilmenin sebebi var o da işaretlediğim kısım. Her istediğini yapmış olman. Kadın ya da erkek kimse kölesine aşık olmaz, sen zaten ona gidemeyeceğini hissettirmişsin ki sınırlarına saygısı kalmamış densizin.

4.sü o asla gelmez diye bir şey yok sen bir "defol git" de bak nasıl kurban olsun o sana

Bir de üstüne hala soruyorsun güzelim ya adım atayım mı diye adamın sana zerre saygısı yok. Bir erkek bana böyle davranacak alır kafasını klozete sokarım. Böyle bir terbiyesizlik olabilir mi kendini ne sanıyormuş o? Hem gidip yalvaracaksın hem de ödeteceğim tarzında konuşacak? Yok öyle yağma aç gözünü biraz ya kendinizi bu densizlere bu kadar ezdiriyorsunuz ya şok içinde okuyorum acıyorum ya, aklını başına topla canım benim, bu ne seni seven ne saygı duyan bir erkek. Yorumumdan dolayı kızma ama kendini ezdirmene çok üzüldüm ve kızdım ben, yerinde olsam resti çoktan çekmiştim, giden gitsin. Bunun sana ne hayrı var ve lütfen kimse için kendi kişiliğinden, hayat tarzından vazgeçip de ezdirme kendini. Makyaj yapmayan kız seviyorsa makyaj yapmayan bir kızla olsun, sen makyajını yap, istediğini giy, istediğin gibi konuş. Elbet vardır makyajlı kız seven biri. Bunca değişme, ezilme çabası neden?

ayrılığı düşünmedim çünkü hep güzel yanları aklıma geliyo . hiç kötü yanı yokmuş gibi =(
yalnız kalmaz çevresi oldukça geniş hep yapacak bişeyi vardır .yani geri dönmez . ya geri dönmese bile yaptığı hataları kabul etsin en azından . kırdım üzdüm seni ama bu ilişki devam etmiyo desin . herşeyin suçlusu benmişim gibi bıraktı beni . yediremiyorum kendime . ben hayatımda kimseye ona verdğim değeri vermedim ailem dışında . karşılığı bu mu şimdi

Bence hiç iyi yanı yokmuş yazık değil mi sana

heristediğini yaptım çünkü mutlu olmasını istedim . beni daha çok sevmesini istedim . ben zor bağlanan biriyim ama bağlandığım zamanda çok çok zor kopabilirim . yapmazsam istediklerini mutsuz oluruz dedim . kaybetme korkusu vardı bende çok .gitmesinden korktum . şimdi yine gitti ama =(
dediği şeyler kabul edilebilir bişey değil ama ona bile kötü niyetle bakamıyorum . çok sinirliydi söyledi işte dieybiliyorum . herkes kızgınken ağzzından kötü şeyler çıkabilir diye düşünebiliyorum .
offff bi an önce beynime mantığıma kavuşmak istiyorum . herşeyin farkındayım ama neden böyle yapıyorum =(
hiçbişey yapamadan beklemek çok zor geliyo . onunla konuşmamak için kendimi zor tutuyorum hala . ahh aptall kafam ahh

pembesalyangoz allah askına bırak sunu dusunmeyı
boyle hıyarları adam edıp basımıza cıkarmayın kızlar
kac kurusluk adamkı sna boyle davranıyor
kızlar da aynı seyı soyluyorlar artık aklını basına almanın zamanı

düşünmemeye çalışıyorum . derslere odaklanmaya çalışıyorum . çok zor ama .çok taze henüz .

Gerçekten durumu çok iyi analiz edenler olmuş.
Onlara katılıyorum.

Kacıncı sınıftasınız şuan bilmiyorum ama Aynı sınıfta olmanız gerçekten çok can acıtıcı olabilir.
Görmemeye çalışın.
Görmeyeceğiniz sıralara oturun. O mutlu mutlu güler eğlenirken muhtemelen canınız acıyacaktır. Umarım canınızı acıtacak hal ve hareketlerde bulunmaz.
Ama size gerçekten değer veren insan bütün bu anlattıklarınızı yapmazdı.
Böylesi, gönül evine hiç sokulmamalıydı...

Son düzenleme:
pardon da arkadasım sen bu ruh hastası adama ne dıye üzüldün ve ne dıe sorguluyorsun kı nedensız< terkedıldım dıe cevabı acık resmen ve resmen ruhhastasının tekı bu kurtulduguna dua etmelısınbence....kusura bakma da barizz apaçık belli yanı bu...verilmiş sadakan varmışşş....sevinmelisinnn...

o ruh hastasını çok sevdiğim için bukdar üzülüyorum ve sorguluyorum

üni. 2. sınıfız . kesin hiç takmıyomuş gibi davrancak ve ben daha çok sinir olacağım

dünyanın en güzel,en içli cümlelerini de kursanız, karşısında kendinizi de parçalasanız, ağlasanız da bağırsanız da, dimdik durup gözyaşı dökmeden güzel bir konuşma hazırlasanız da sağır bir insana hiçbir şey duyuramazsınız. söylenecek tüm sözler sizden çıkacağı için hiçbir etki bırakmayacaktır. duyacağınız sözler muhtemelen beklediğiniz gibi olmayacağı gibi sizi daha çok acıtacaktır. bu kısır döngüye girerseniz eğer yıllar geçse de ne öfkeniz diner ne de acınız elinizde sadece boşa geçmiş ve bir daha geri gelmeyecek o anların acısı kalır. hepimiz aynı hataları yaptık, hepimiz türlü tecrübelerden geçtik ve bu kadar sevginize güvenen, egosunu şişirdiğiniz bir insana tüm dökülen dillerin beyhude bir çaba olduğunu anladık. hiç sekmedi üstelik, istisnalar olmadı, "yalvar belki affederim" demeye cüret eden bir adamda da sekmeyecek, sizi daha fazla incitecek bir istisnai durum olmayacaktır. böyle bir adam tüm yaşam enerjinizi emer, birlikte de olsanız sizi sürekli eksik hissettirir gücü elinde tutmak için ve yine an gelir öyle bir gider ki ne hale geldiğinizi düşünmez, gözünüzün yaşına bakmaz sadece size yeni acılar bırakır ardında.

onu unutun ve yolunuza bakın, biliyorum söylemesi güç ama siz haklılığınızı biliyorsanız, safça sevginize karşılık alamadıysanız bu onun meselesidir sizin değil, onun eksiği, onun kıymet bilmezliğidir kendinizi suçlamayın. ilişki katlanabilmek üzerine kuruludur, sevgi emekle ancak gelişir, herkesin kusurları, marazi yanları vardır önemli olan onları tolere etmek, kusurları örtmek ve birlik olmaktır. bağırdın, sesin çıktı o zaman terk ediyorum seni diyen bir adamla yaşadığınız bir sevgi birlikteliği değil sadece onun egosunu şişirmeye yarayan tek taraflı sömürü üzerine kurulu çarpık bir birlikteliktir. emin olun ki onu hayatınızdan ve aklınızdan çıkardığınız gün kendi duruşunuzu sergilemeye, yitirdiğiniz özgüveni kazanmaya ve yeniden yaşamaya başlayacaksınız. zaten sizin olmayan birinin yokluğu bir kayıp değildir, kazançtır.

şu sözlerin altına imzamı atarım..

arkadaşım konunu okurken gel köpek gibi yalvar belki afederim kısmını gördükten sonra devamını okumadım. bu adamı derhal s..tir et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…