- 12 Mart 2011
- 934
- 17
- 68
- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
Pardon ama bu adam ne sanıyor kendini, sinirine de sana da deyip postayı sen koyacaktın.
Sinirliymiş peh yemişim sinirini kimsin sen?
Sen de bir silkelen kendine gel canım ya belki iyi yönleri çoktu ama aşırı bir ego var adamda.
Onun egosunu ne yapsan tatmin edemezsin edememişsin de zaten.
Buna şöyle kediye çevirecek birisi lazım bak bakalım sinirlenebiliyor mu sen ezildikçe kendini padişah sanmış.
bence sen bu ilişkiden kurtulduğuna dua et,çok yanlış giden bir ilişki ,böyle bir insanla hayallerin olsa ne olur seni daima yalnız bırakır,sakın dönme derim ,dönsede kabul etme ,derslerine bak ve hayatta kimse için kendini değiştirme ,kendin için bişeyler yap ,saygılar
dünyanın en güzel,en içli cümlelerini de kursanız, karşısında kendinizi de parçalasanız, ağlasanız da bağırsanız da, dimdik durup gözyaşı dökmeden güzel bir konuşma hazırlasanız da sağır bir insana hiçbir şey duyuramazsınız. söylenecek tüm sözler sizden çıkacağı için hiçbir etki bırakmayacaktır. duyacağınız sözler muhtemelen beklediğiniz gibi olmayacağı gibi sizi daha çok acıtacaktır. bu kısır döngüye girerseniz eğer yıllar geçse de ne öfkeniz diner ne de acınız elinizde sadece boşa geçmiş ve bir daha geri gelmeyecek o anların acısı kalır. hepimiz aynı hataları yaptık, hepimiz türlü tecrübelerden geçtik ve bu kadar sevginize güvenen, egosunu şişirdiğiniz bir insana tüm dökülen dillerin beyhude bir çaba olduğunu anladık. hiç sekmedi üstelik, istisnalar olmadı, "yalvar belki affederim" demeye cüret eden bir adamda da sekmeyecek, sizi daha fazla incitecek bir istisnai durum olmayacaktır. böyle bir adam tüm yaşam enerjinizi emer, birlikte de olsanız sizi sürekli eksik hissettirir gücü elinde tutmak için ve yine an gelir öyle bir gider ki ne hale geldiğinizi düşünmez, gözünüzün yaşına bakmaz sadece size yeni acılar bırakır ardında.
onu unutun ve yolunuza bakın, biliyorum söylemesi güç ama siz haklılığınızı biliyorsanız, safça sevginize karşılık alamadıysanız bu onun meselesidir sizin değil, onun eksiği, onun kıymet bilmezliğidir kendinizi suçlamayın. ilişki katlanabilmek üzerine kuruludur, sevgi emekle ancak gelişir, herkesin kusurları, marazi yanları vardır önemli olan onları tolere etmek, kusurları örtmek ve birlik olmaktır. bağırdın, sesin çıktı o zaman terk ediyorum seni diyen bir adamla yaşadığınız bir sevgi birlikteliği değil sadece onun egosunu şişirmeye yarayan tek taraflı sömürü üzerine kurulu çarpık bir birlikteliktir. emin olun ki onu hayatınızdan ve aklınızdan çıkardığınız gün kendi duruşunuzu sergilemeye, yitirdiğiniz özgüveni kazanmaya ve yeniden yaşamaya başlayacaksınız. zaten sizin olmayan birinin yokluğu bir kayıp değildir, kazançtır.
o ruh hastasını çok sevdiğim için bukdar üzülüyorum ve sorguluyorum
Sana cok net soyluyorum, o son konusmalar, okkali laflar vs. Hic bi ise yaramaz. Geri donsun istiyosan sessiz kal. Zaten sinav haftaso geldi, 2-3 hafta sonra uzun sure gormeyeceksin.
İyi yonleri var, ayni siniftayiz, sinavlarima calisamiyorum vb. Kendine bahane ariyosun.cok iyi anliyorum seni.emin ol bu hatalari hepimiz yaptik,yapmaya dewam edecegiz.
Seninki gibi egosu fazlasiyla sismis bi erkegi, eger aklindaysan dize getirmenin tek yolu sessiz kalip, dimdik karsisinda durmaktir. Bak o zaman enn kotu saskinligindan karsima gelecektir.
Ki dilerim hic bi zaman kafani karistrmaya yeltenmez. Boyle bi adam geri donse bile en fazla 3ayda eski haline geri doner, senide dondurur.
Muhtemelen 19-20 yaslarindasin. Universite yillari, hayatinin enn guzel yillari. Salla bu cocugu, 3ay mis gibi bi tatil yap, o varken ihmal ettigin arkadaslikklarini gelistir, yeni doneme bomba gibi basla. Kendine deger veren, seni gelistiren insanlari hayatina al.
Hiçbir söz kırgınlığı sessizlik kadar anlatamaz. Diyorsun ya "öyle bir laf edeyim ki içine otursun" diye .. Sadece sus. Sendeki de aşktan öte bağımlılık. Aşk böyle bir şey değil güzel kardeşim .. Aşk sana saygı duyan, seni olduğun gibi kabul eden, ruh sağlığı yerinde, dengeli, ılımlı bir insanla yaşanır. Bir an önce özsaygını ve özgüvenini kazanmaya çaliş, sömürmüş bu çocuk çünkü, şuan sağlıklı düşünemediğini anlayabiliyorum. Benzer dönemlerden geçtim.. anlayabiliyorum seni.. hayatının her alanı onunla dolu, o giderse kocaman bir boşluk oluşacak, seni korkutan da o boşluk. Sudan çıkmış balığa döneceksin onsuz. Bu yüzden her zulmüne katlanırım yeter ki hayatımda olsun, o boşluk hiç olmasın diyorsun. inan bana yalnızlık o kadar da kötü bişey değil. Şimdi bitmese bile bir gün biter bu ilişki. Kaldı ki buna ilişki denmez. Sen hak ettiğine inanıyor musun onun sana yaptiği muameleyi ? Bu kadar mı değersizsin sen ? Sevgililerinin prensesler gibi davrandiği, el üstünde tuttuğu, bir tek kötü söz etmediği, kırılmasın incinmesin diye pamuklara sardığı o kızlardan senin neyin eksik ki ? Bence otur bir düşün. Bence sen de sana saygı duyan , sana asla hakaret etmeyen, seni olduğun gibi sevip değiştirmeye çalişmayan bir sevgiliyi hak ediyorsunBöyle erkek var mı ki deme, ben gördüm var. Şuan bi tanesiyle birlikteyim. Keşke o egosunu yediğim eski sevgilimden çoook daha önce ayrılsaydım da daha erken karşılaşsaydım sevdiceğimle..
ben daha tam anlamıyla bittiğini bile kabullenemiyorum =(
Nedensiz ve anlamsız bir şekilde terkedilmemişsin ki her istediğini yaptığın için terkedilmişsin...
Senin hiç mi kendi isteklerin hedeflerin yoktu?Bir insanı bu şekilde kendi hayatının merkezi yaparsan eninde sonunda terkedilirsin.Çünkü senden bıkar...
kabullenmemekten baska caren var mı ?
eskıden yıne boyle bır ılıskı yasayıp 2 sene unutamadım demıssın ... ders almıyormusun hıc yasadıklarından o yaslarda bnmde vardı sevgılım ve aynı senın suankı sevgılın gbı arsızın tekıydı o aklımla bıle katlanmadım ona cekmıstım hemen restı sonra bıraz bosluga dusuyorsun ama onunla olunca sınır katsayılarının heran her dk yukselmesınden ıyıdr degılmı bıan once yenı hayatına uyum saglamaya bak kararlı ol senınle dalga gecmesıne ızın verme unutma sen elınden gelen herseyı yaptın bu tarz ınsanlar arsızdır hala karsısındakını suclayacak kdr yuzsuzdur sakın kendınden odun verme ...
Affına sığınarak söylüyorum ki adamın elinde kukla olmuşsun resmen.
Kendi hislerini nasıl yok sayarsın, saydırırsın.
Bi'de dönüp aptal falan demiş tokadı yapıştıramadın mı sen benle nasıl böyle konuşabiliyosun diye
Tokat falan dedim ama okurken sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?