anlamsız nedensiz terkedildim

Pardon ama bu adam ne sanıyor kendini, sinirine de sana da deyip postayı sen koyacaktın.
Sinirliymiş peh yemişim sinirini kimsin sen?
Sen de bir silkelen kendine gel canım ya belki iyi yönleri çoktu ama aşırı bir ego var adamda.
Onun egosunu ne yapsan tatmin edemezsin edememişsin de zaten.
Buna şöyle kediye çevirecek birisi lazım bak bakalım sinirlenebiliyor mu sen ezildikçe kendini padişah sanmış.

Son düzenleme:
bence sen bu ilişkiden kurtulduğuna dua et,çok yanlış giden bir ilişki ,böyle bir insanla hayallerin olsa ne olur seni daima yalnız bırakır,sakın dönme derim ,dönsede kabul etme ,derslerine bak ve hayatta kimse için kendini değiştirme ,kendin için bişeyler yap ,saygılar

off iyi yönleri aklıma geldikçe üzülüyorum =( arkadaşlarına bi davranış şekli varki görseniz melek gibi . iyi zamanlarında banada melek gibiydi aslında ama sinirlendiği anlar daha fazlaydı .
keşke onun içindeki ego duygusunu söküp atabilsem . ozaman çok mutlu olabilirdik . niye bu çocuk bukdar egolu allahım =(

ben ona dönmyceğim ama o dönerse dayanam gibi =( onda o gurur oldukça da dönmeyeceiğine göre biz kesin ayrıldık

söylediklerinizde haklısınız ama ben içimi boşaltmak istiyorum . son bi konuşma yapmak istiyorum .içim içimi yiyecek yoksa . belki takmıyorum havalarındadır. aslında umursuyodur ama umursamaz görünmeye çalışyordur . olabilir mi böyle ??

Sana cok net soyluyorum, o son konusmalar, okkali laflar vs. Hic bi ise yaramaz. Geri donsun istiyosan sessiz kal. Zaten sinav haftaso geldi, 2-3 hafta sonra uzun sure gormeyeceksin.

İyi yonleri var, ayni siniftayiz, sinavlarima calisamiyorum vb. Kendine bahane ariyosun.cok iyi anliyorum seni.emin ol bu hatalari hepimiz yaptik,yapmaya dewam edecegiz.

Seninki gibi egosu fazlasiyla sismis bi erkegi, eger aklindaysan dize getirmenin tek yolu sessiz kalip, dimdik karsisinda durmaktir. Bak o zaman enn kotu saskinligindan karsima gelecektir.

Ki dilerim hic bi zaman kafani karistrmaya yeltenmez. Boyle bi adam geri donse bile en fazla 3ayda eski haline geri doner, senide dondurur.

Muhtemelen 19-20 yaslarindasin. Universite yillari, hayatinin enn guzel yillari. Salla bu cocugu, 3ay mis gibi bi tatil yap, o varken ihmal ettigin arkadaslikklarini gelistir, yeni doneme bomba gibi basla. Kendine deger veren, seni gelistiren insanlari hayatina al.

herkes sessiz kal demiş . bu kadar kişi aynı şeyi söylüyosa vardır bir bilinen diyerek söyleneni yapacağım .
keşke sürekli görmek zorunda olmasaydım . daha kolay olurdu . şimdi dayanamayıp ya yanına gidersem diye korkuyorum . ya tutamazsam kendimi

Hiçbir söz kırgınlığı sessizlik kadar anlatamaz. Diyorsun ya "öyle bir laf edeyim ki içine otursun" diye .. Sadece sus. Sendeki de aşktan öte bağımlılık. Aşk böyle bir şey değil güzel kardeşim .. Aşk sana saygı duyan, seni olduğun gibi kabul eden, ruh sağlığı yerinde, dengeli, ılımlı bir insanla yaşanır. Bir an önce özsaygını ve özgüvenini kazanmaya çaliş, sömürmüş bu çocuk çünkü, şuan sağlıklı düşünemediğini anlayabiliyorum. Benzer dönemlerden geçtim.. anlayabiliyorum seni.. hayatının her alanı onunla dolu, o giderse kocaman bir boşluk oluşacak, seni korkutan da o boşluk. Sudan çıkmış balığa döneceksin onsuz. Bu yüzden her zulmüne katlanırım yeter ki hayatımda olsun, o boşluk hiç olmasın diyorsun. inan bana yalnızlık o kadar da kötü bişey değil. Şimdi bitmese bile bir gün biter bu ilişki. Kaldı ki buna ilişki denmez. Sen hak ettiğine inanıyor musun onun sana yaptiği muameleyi ? Bu kadar mı değersizsin sen ? Sevgililerinin prensesler gibi davrandiği, el üstünde tuttuğu, bir tek kötü söz etmediği, kırılmasın incinmesin diye pamuklara sardığı o kızlardan senin neyin eksik ki ? Bence otur bir düşün. Bence sen de sana saygı duyan , sana asla hakaret etmeyen, seni olduğun gibi sevip değiştirmeye çalişmayan bir sevgiliyi hak ediyorsun Böyle erkek var mı ki deme, ben gördüm var. Şuan bi tanesiyle birlikteyim. Keşke o egosunu yediğim eski sevgilimden çoook daha önce ayrılsaydım da daha erken karşılaşsaydım sevdiceğimle..

baya bi sismis erkek arkadasiniz hatta hattinden fazla inmesi gerekiyor
kesinlikle aramayin eger dönmek isterse o dedigi laflari yutturup bir güzelde süründürün

artik kendinizden taviz vermeyide birakin

güzel söylmişsiniz . bende oluşacak o boşluktanda çok korkuyorum . çünkü hayatımda tek o vardı . herşeyi beraber yapardık heryere beraber giderdik . hem sevgilim hemde en yakın arkadaşmımdı . kimsem yok ondan başka derdimi kederimi anlatabilceğim , sevincimi paylaşabileceiğim . sadece 1 2 arkadaş.ama oturup herşeyi anlatabilck kadar yakın değiller .
boşluktan korkmaktan ziyade üzülüyorum bitmesin diye mutlu olalım ,beni hep sevsin diye gösterdiğim çabaya üzülüyorum . ben onu bukadar çok severken beni nasıl bırakabildi . yok sindiremiyorum ben
bir de sanki hayatımda ondan başkası olamaz gibi geliyor . ondan başkasına sarılmak elini tutmak bunları içim almaz gibi geliyor . sevemem daha kimseyi gibi . o kadar çektirmesine rağmen kimseyi onun yerine koyamam.
ben çok zor unutuyorum . 15 16 yaşlarında sevdiğim bi çocuk vardı . sevgili olmuştuk güya onunla . çocuk aklıyla artık ne kadar sevgili olunuyosa. beni bırakmıştı sonra başka bir kız için . ben gece gündüz ağladım bu çocuk için . 2 yıl rahat aklımdan çıkmadı . unutamadım .
15 16 yaşlarında bile ciddi olmayan bir ilişkinin 2 yıl yasını tutttuysam bu ilişkimin ne kadar yasını tutacağım kimbilir . ne kdar üzleceğim . kaç yılda geçecek tamamen aklımdan silinecek .

Bunun bir formülü yok, şu kadar sürede unutursun falan demek anlamsız. Bir kaç ayda bile toparlayabilirsin kendini, bu senin elinde. Kendine değer verip saygı gösterirsen zaten bu adamdan buz gibi soğuyacaksın. Onu boşver, kendi özsaygını tekrar kazanmaya çalış. Kendisine saygısı olan birine kimse saygısızca davranamaz. Bi silkele kendini artık Onun yerine de koyma kimseyi lütfen, gidip böyle sana kaba davranan saygısız bir adama aşık olma. Yazık gençliğine... Bana köpek gibi yalvaracaksın diyen bir adamın yerini kimse dolduramaz zaten. Ağzının üstüne çarpmadığına şükretsin Kim o yaa ? Anamız babamız özene bezene yetiştirir biz gideriz elin ciğeri beş para etmez heriflerinin kahrını çekeriz. Bak ben giden senelerime çok yanıyorum, yalnız kal ağla üzül ama kendine gel. Gururun ve kendine duyduğun saygı aşktan daha önemli.

İçini rahatlatacaksa eğer kendine haksızlık ettiğini fark edersen ve gerçekten bitmesi gerektiğini mantığıyla birlikte kafana oturtursan, sana zarar verdiğini kabul edersen inan çok çok kısa sürede atlatırsın. Benim iki gün sürmüştü, son ilişkim bana o kadar zarar veriyordu ki günüm gecem ağlayarak geçiyordu, dolayısıyla kendi kendime düşündüm eğer beni seven sayan biri olsaydı her gün ağlıyor olmazdım, onla da mutlu değildim ki onsuzluktan korkayım. Dediğim gibi içini rahatlatacaksa ben 2 gün sendeledim sadece, sevmemişsindir benim kadar diye düşünme elimden geleni ardıma koymadım bu ilişki için, çok da sevdim ama kangren olan bir kolu sırf kolum dursun diye tutamazsın. 1 haftam kararsızlıkla geçti. Şimdi 2 hafta oluyor neredeyse ve içim çok rahat. Arkama yaslanıp uzaktan bakıyorum ilişkime ben çabalarken o hiçbir şey yapmamış, iyi ki ayrılmışım diyorum ve artık her gün ağlamıyorum. Çünkü elimden geleni yaptım, sonuna kadar mücadele ettim ve o da kıpırdamadı. Sen elimden geleni yaptım, daha ne yapabilirim ki diyorsan için rahat eder ve inan çok çok kısa sürede atlatırsın.

Nedensiz ve anlamsız bir şekilde terkedilmemişsin ki her istediğini yaptığın için terkedilmişsin...

Senin hiç mi kendi isteklerin hedeflerin yoktu?Bir insanı bu şekilde kendi hayatının merkezi yaparsan eninde sonunda terkedilirsin.Çünkü senden bıkar...

Affına sığınarak söylüyorum ki adamın elinde kukla olmuşsun resmen.
Kendi hislerini nasıl yok sayarsın, saydırırsın.
Bi'de dönüp aptal falan demiş tokadı yapıştıramadın mı sen benle nasıl böyle konuşabiliyosun diye
Tokat falan dedim ama okurken sinirlendim

Yuh diyorumm köpek gibi yalvar ne demek ya sende hala ne yapayim diye soruyomusun.... soyleyim mi ne yapacagini kalk bi temiz hava da yuru beynine oksijen gitsin kendine gel sonra bi guzel dus al sacini basini yap suslen uniye de aynen bu sekilde git madem ayni siniftasiniz seni oyle gorunce sok olur zaten.... 8 ay once senin basinda oldugun yoldan gectim... o dönemi ben kalan 2 3 arkadasimla gezerek yeni insanlarla tanisarak spor yaparak ve bol bol yazarak atlattim yanlizim filab diye korkma sen izin ver hayatina ne kadar cok insan girecek aklin sasar.... kendine geldiginde o insanin sana neler yaptindan cok sen buna izin verdigin icin kendine cok kizacaksin inan bana

ben daha tam anlamıyla bittiğini bile kabullenemiyorum =(

kabullenmemekten baska caren var mı ?
eskıden yıne boyle bır ılıskı yasayıp 2 sene unutamadım demıssın ... ders almıyormusun hıc yasadıklarından o yaslarda bnmde vardı sevgılım ve aynı senın suankı sevgılın gbı arsızın tekıydı o aklımla bıle katlanmadım ona cekmıstım hemen restı sonra bıraz bosluga dusuyorsun ama onunla olunca sınır katsayılarının heran her dk yukselmesınden ıyıdr degılmı bıan once yenı hayatına uyum saglamaya bak kararlı ol senınle dalga gecmesıne ızın verme unutma sen elınden gelen herseyı yaptın bu tarz ınsanlar arsızdır hala karsısındakını suclayacak kdr yuzsuzdur sakın kendınden odun verme ...

ben olsaydım biri beni benim kadar çok sevseydi bıkmazdım . erkekler neden bu kadar vefasız =(

o boşluk çok fena bişeymiş ama . hiç böyle olmamamıştım . inanın arayıp bunları anlatabileceğim hiç kimse yok . dediğim 1 2 arkadaşa anlatayım dedim dinlemediler bile =(
doğru diyosunuz yanındayken sürekli kavga edip sinirlenmektense şimdi biraz ağlarım geçer . hep onun sinirlenirinin düzemesini bekledim ha bugn ha yarın diye diye ama benim düzelmem gerekiyomuş meğer . kendimi bukadar kullandırmamalıymışım .

bağırmama bile bu kadar sinirlenen kendine yediremeyen bi adama tokat atsaydım nolursu acaba =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…