- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Sizin gibileri hic anlamam.
Hic önemsemem..kime misafirlige gittiysem onume ne geldiyse yer eline saglik derim.
hic hic bana et yapmis yok sulu yemek yok bilmem ne..
yok bidaha evine gitmem ..
cidden ne garip ya.
Sizin mesajiniz ne kadar işe yaradiysa konu sahibine benimkide o kadar işe yaradı.Bence garip olan, sizin bu kadar sert kendinizi ifade etmeniz. Diğer mesajlarımı okumadan, ne yaşadığımı, nasıl tepki verdiğimi, insanları nasıl degerlendirdiğimi, özenimi kırgınlığımı ne ile karşılaştığımı bilmeden nasıl anlayabiliyorsunuz bende bunu soruyorum. Bende ne bu şiddet celal diyorum, beni ayıpladınız konu sahibine ne kazandırdınız ? Konu sahibi ztn ilk msjı ile derdini anlatamamış, yaşadığı şey ile misafine istenmiyorsunuz izlenimi veren ev sahipleri bambaşka. Konusunun çözümü varmı bilmiyorum tek yapabileceği kendi yolunda ilerlemek ve önemsememek
Sizde kuru fasulye yapın. Ne zaman gelsem kuru fasulye oluyor, çok seviyorsunuz diye düşündüm dersiniz.Çoğunlukla etli menü ayarlarım ..
Eşimin anneside her seferinde bize pirzola yapın , mangal yapın , mangalda balık yapın der .
Elimizden geldiğince yaparız ..
Ama ben onlara gittiğimde hep kuru fasulye oluyor
Allahım affetsin hiç sevmem . Sevmediğimide söylerim ama tınlayan olmuyor ..
bende ayda bir kere gidiyorum .
Normalde yemek için gitmme hoş sohbete giderim ..
ee bunda ne yemekk ne hoşsohbet var
Sizde kuru fasulye yapın. Ne zaman gelsem kuru fasulye oluyor, çok seviyorsunuz diye düşündüm dersiniz.
Bütçeniz neye elveriyorsa onu yapın, hiç canınızı sıkmayın, ister hep gideyim ister ilk defa samimiyetle yapılmışsa eğer bir tas çorbaya da mutlu oluyorum, masası yoktur yer sofrasında da yenir, misafir ağırlarken önemli ve bence değerli olan güleryüz ve içtenliktir, asık suratla istemeyerek ağırlandığım evde kuş sütünün eksik olmadığı bir sofra olsa ne yazar, içinden gelerek misafir edenin sofrasında et de olmasın süt de, bir baş soğan bir çorba ooohhh mis.Kizlar merhabalar... benim icin uzun zamandir bir dert aslinda ama icinden cikilmayacak kadar da kotu bi durum. Esimin ailesi ne zaman bize gelse etsiz yemek yemiyorlar yapmazsak eger ve o gun tabakta ne varsa burun kivirarak iki kasik alirlar bunu da laf ederler daha sonra. Sadece ikisi gelse tamam ama birlikte oturduklari eltimde gelir onun kactane cocuk falan tamam durumumuz iyi ancak her seferinde boyle mi olmali yani ulkede ekonomi darmaduman olmusken kahvaltida yumurta sede olamaz ya sucuklu ya da kiymali olacak. En son gecen hafta geldiklerinde tavuklu pilav yaptim diye bin tane surat cevirdiler ve bugun yine gelecekler ben yine gerildim benim ailem gelecegi zaman yemegini yaparda gelir ki cocuklarimi ihmal etmeyeyim diye bunlar boyle yaptikca uzuliyorum yok hayir kendi evladinin kesesinide mi dusunmez insan....
Bunun çıktısını alıp çantamda taşıyacağımBen de misafir geleceği zaman ya et ya da balık yaparım. Ne sevdiğini bilmediğim biriyse mutlaka sorarım ne yersiniz diye ki sevdikleri bir şeyler yapayım diye. Misfairin önüne, sevdiği, yediği yemekler koymak önemli bence.
yaptıkları şey doğru değil onaylamıyorum ama size hergun yemege gelmedıklerıne göre bir ceşit etli yapabilirsinizKizlar merhabalar... benim icin uzun zamandir bir dert aslinda ama icinden cikilmayacak kadar da kotu bi durum. Esimin ailesi ne zaman bize gelse etsiz yemek yemiyorlar yapmazsak eger ve o gun tabakta ne varsa burun kivirarak iki kasik alirlar bunu da laf ederler daha sonra. Sadece ikisi gelse tamam ama birlikte oturduklari eltimde gelir onun kactane cocuk falan tamam durumumuz iyi ancak her seferinde boyle mi olmali yani ulkede ekonomi darmaduman olmusken kahvaltida yumurta sede olamaz ya sucuklu ya da kiymali olacak. En son gecen hafta geldiklerinde tavuklu pilav yaptim diye bin tane surat cevirdiler ve bugun yine gelecekler ben yine gerildim benim ailem gelecegi zaman yemegini yaparda gelir ki cocuklarimi ihmal etmeyeyim diye bunlar boyle yaptikca uzuliyorum yok hayir kendi evladinin kesesinide mi dusunmez insan....
Haklısın bunu denicemSizde kuru fasulye yapın. Ne zaman gelsem kuru fasulye oluyor, çok seviyorsunuz diye düşündüm dersiniz.
Bunun çıktısını alıp çantamda taşıyacağım
Bu konuyu çok önemsemeyin bence. Elbette misafir yemeğinde özenmek gerekir. Ama etsiz yemek yememeleri de bana enteresan geldi. Siz orta yolu bulmaya çalışın. Şöyle ki, imkanınıza uygun miktarda et alın ve yanına başka malzemeler kullanabileceğiniz yemekler tercih edin. Etli sebzeli türlü yemeği gibi.. Tabi ne sıklıkta geldikleri de önemli. Israrla onların sevmediği şeyleri yapmayın tabi ama kendi imkanlarınızı da kollayın tabi.Kizlar merhabalar... benim icin uzun zamandir bir dert aslinda ama icinden cikilmayacak kadar da kotu bi durum. Esimin ailesi ne zaman bize gelse etsiz yemek yemiyorlar yapmazsak eger ve o gun tabakta ne varsa burun kivirarak iki kasik alirlar bunu da laf ederler daha sonra. Sadece ikisi gelse tamam ama birlikte oturduklari eltimde gelir onun kactane cocuk falan tamam durumumuz iyi ancak her seferinde boyle mi olmali yani ulkede ekonomi darmaduman olmusken kahvaltida yumurta sede olamaz ya sucuklu ya da kiymali olacak. En son gecen hafta geldiklerinde tavuklu pilav yaptim diye bin tane surat cevirdiler ve bugun yine gelecekler ben yine gerildim benim ailem gelecegi zaman yemegini yaparda gelir ki cocuklarimi ihmal etmeyeyim diye bunlar boyle yaptikca uzuliyorum yok hayir kendi evladinin kesesinide mi dusunmez insan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?