- 21 Ağustos 2015
- 939
- 901
- 103
- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
evet zor bir süreç ama sonrasıda bir okadar rahat ve huzurlu hakkınızda hayırlısı olsun.anladım davayı büyükşehirde açacağız
hakkımızda hayırlısı olsun artık bunalım
bu mutsuz evlilik en kötü sınavlardan biri
evet zor bir süreç ama sonrasıda bir okadar rahat ve huzurlu hakkınızda hayırlısı olsun.
Hakkınızda hayırlısı olsun, her iki tarafta anlaşmalı boşanmayı kabul ediyorsa tek celsede bitiyor herşey, asliye hukukta çok dava varsa mahkeme günü için birkaç ay sonrasına tarih verebilirler, tarihi beklemekte sorun değil yeter ki karşı taraf anlaşmalı boşanmaya razı olsun.
Böyle bir niyetiniz varsa bir an önce harekete geçin zira birkaç ay sonra adli tatil başlayacağından mahkemelerde yığılma vardır, tatil sonrasına kalırsanız uzadıkça psikolojik olarak etkilenirsiniz.
Hiç daralmasın canım . Hepimiz yaşıyoruz . Yeterki can sağlığı olsun . Rabbim yardım ediyor . Hayatta hiç birşey sebepsiz değil . Emin ol beterin beteri var . Keşke en ağır sınavımız boşanmak olsa . Sen kendini düşün . Yeni başlangıçlar Güzeldir .ben aradaki sürecin çok kısa olmasını istiyorum ki eşim kv gorumce onların doldurmalarına gelemeden
umarım en kısa zamanda hallederiim bu işi
artık ruhum daralıyor
cokk tesekkur ederim guzel yurekli esma:)Hiç daralmasın canım . Hepimiz yaşıyoruz . Yeterki can sağlığı olsun . Rabbim yardım ediyor . Hayatta hiç birşey sebepsiz değil . Emin ol beterin beteri var . Keşke en ağır sınavımız boşanmak olsa . Sen kendini düşün . Yeni başlangıçlar Güzeldir .
Hangi sehir bu vay be nasil tak diye halledilmisBi arkadaşım davayı açtı ertesi gün boşandı.avukat tutma imkanınız varsa 1 günde bile halloluyo.
İzmir canımcokk tesekkur ederim guzel yurekli esma:)
Hangi sehir bu vay be nasil tak diye halledilmis
inşallah Allah herkese gönül ferahlığı versinBen şimdi okudum tüm yorumları, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah çok mutlu bir hayatınız olur. İnsanın hayatında huzur olsun, sağlık olsun gerisi çorap söküğü gibi geliyor zaten. Allah yardımcınız olsun.
Amin inşallah. Neler neler atlatılıyor içinizi ferah tutun eminim en doğru olanı yapıyorsunuz.inşallah Allah herkese gönül ferahlığı versin
çok dertliyim de düzelecek inşallah herşey
Canim cok uzuldum agliyor olmana.. Ama cok normal.. Normal oldugunu kabullenirsen atlatmasi daha kolay olur Allah'in izniyle.. Çokça dua et; bak bugun de kandil ne guzel..Cui Bono canım gelişmeler ilk sayfada
Canim cok uzuldum agliyor olmana.. Ama cok normal.. Normal oldugunu kabullenirsen atlatmasi daha kolay olur Allah'in izniyle.. Çokça dua et; bak bugun de kandil ne guzel..
Rabbim icin ferahlik versin.. Bundan sonra huzura erersin insaAllah..
Allah yardımcın olsun canm üzülme yalnız değilsin bende seninle aynı durumdayım seni anlıyorum biran önce herşey olup bitsin belirsizlikten kurtulayim istiyosun.Ben sabah dilekçe verip öğleden sonra boşananı biliyorum avukat arkadaşın dediği gibi mahkemenin yoğunluğu ve hakimin tutumuna bağlı. Seni bu noktaya getiren ne ben onu merak ediyorum yani boşanmak isteme sebebin nedir.kabul etmeye çalışıyorum da
bi yandan da çok üzülüyorum
çok zor geçti bugün Allah kimseyi evliliği ile sınamasın
Amin canim amin.. Rabbim hayirli huzurlu yuva versin..kabul etmeye çalışıyorum da
bi yandan da çok üzülüyorum
çok zor geçti bugün Allah kimseyi evliliği ile sınamasın
Allah yardımcın olsun canm üzülme yalnız değilsin bende seninle aynı durumdayım seni anlıyorum biran önce herşey olup bitsin belirsizlikten kurtulayim istiyosun.Ben sabah dilekçe verip öğleden sonra boşananı biliyorum avukat arkadaşın dediği gibi mahkemenin yoğunluğu ve hakimin tutumuna bağlı. Seni bu noktaya getiren ne ben onu merak ediyorum yani boşanmak isteme sebebin nedir.
Amin canim amin.. Rabbim hayirli huzurlu yuva versin..
InsaAllah yuregin ferahlar.. Istedigin zaman ozelden filan yaz.. Bu surec zordur bilirim, Allah in izniyle elimden geldiginde destek olmaya calisirim..
Ailenin haberi oldu mu?
Benimdilemmam canım Allah yardımcın olsun. Ağlaman çok normal tabii insan ağlar emeğine, yaşadıklarına. Allah'ım şu dönemde sana güç kuvvet versin inşallah bunun üstesinden en iyi şekilde gelebilirsin. Kendini sakın yalnız hissetme dışarıdakileri saymıyorum bile ama burda bir sürü dert ortağın var, bana da istediğin zaman yazabilirsin. Böyle olması senin için çok daha iyi olacak. Zor günler hiçbir zaman kalıcı olmuyor bunu aklından çıkarma. Ne zaman istersen bana yazabilirsin.
Öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?