- 10 Nisan 2013
- 1.144
- 1.600
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim de anlaşmalıydı eşim avukat akrabasıyla hazırladı dilekçeyi ve protokolü. Dilekçede iş için yurtdışına gitmesi gerektiğini belirtmişler. O nedenle 2 hafta sonraya verdiler. (İstanbul'da yaşıyorum)66 gün sonraya gün verdiler inanamıyorum
Evet 2 gün önce ve ilk bebeğim ilk gebeliğim buDava actıktan sonra mı ögrendiniz
Ne yapmayı düşünüyorsunuz ?Hamileyim
Napacaksnz peki şimdi? Bosanmayı düşünürken korunmasız ilişki olması ayrı bi durum ama . Bi can tasıyo olmakta bambaska güzellikEvet 2 gün önce ve ilk bebeğim ilk gebeliğim bu![]()
Adliyemizin maşallahı var yaGaziantepteyim ben. Anlaşmalı boşanmalar pazartesi günleri oluyor dedi ajandaya yazdı tarih saat. Bu saatte gelin dedi. Art Arda çağırıp anlaşmalı boşanmaları yaptı. Sistemi buydu
Evet 2 gün önce ve ilk bebeğim ilk gebeliğim bu![]()
8,5 yıl oldu evleneli bebeğimiz olmadı.. aşılama veya tüp bebek denemedim diğer tüm test ve ilaçları kullandık. sadece hayırlısı ne zamansa o zaman dedim ve bıraktım.. böyle bir haberi almak beni Allahın büyüklüğünden dolayı günlerdir ağlatıyor.. Allahım şimdi mi dedim ev tutmuşken depozito kapora kira herşeyi ödemişken tam yerleşecekken yeni evime şimdi mi dedim… Allah bu canı verdiyse ben Eşimle devam etmeliyim ve iyi bir insan kötülük yapmadı sadece cok yordu beni… inanamıyorum bu yaşananlara ağlıyorum her dkBen her seyin isaretlerden olustuguna cok inanan biri oldugum icin gebeliginizi simdi ögrenmenizin dava gününün 66 gün gibi cok ucuk bi tarihe verilmesinin düsünmeniz icin bi isaret olduguna inanıyorum, tabii ki bu durum bosanma sebebinize göre degisiklik gösterir, sayet ortada kurtarılacak bir durum varsa bir düsünmeniz de fayda var, Allah yardımcınız olsun en hayırlı yoldan gitmenizi nasip etsin insallah![]()
Haha haftaya açılıyor musunuz yine işimiz var sizinleAdliyemizin maşallahı var ya![]()
Adliyenin çöpcüsü bile değilim,Haha haftaya açılıyor musunuz yine işimiz var sizinle![]()
Allah iyiliğini versin gözün aydınAdliyenin çöpcüsü bile değilim,
Antep'liyim sadece
Benim dava da hemen oldu bitti kurtuldum.
Nick değişince tanımadın tabi Semra12345 ben çok konuştuk senin konuların da, Antepli olduğunu yeni öğrendimAllah iyiliğini versin gözün aydın![]()
Evet evet hatırladım ben de bilmiyordum hemşehriymişiz deNick değişince tanımadın tabi Semra12345 ben çok konuştuk senin konuların da, Antepli olduğunu yeni öğrendim![]()