• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlaşmalı Boşanma?

Ne yapmayı düşünüyorsunuz?Boşanma davasını iptal etmek önemli değil ama bu adamla tekrar yaşamaya baslayabilecekmisiniz?Neden boşanmaya karar verdiniz ?Bunlar önemli sorular.Esiniz nasıl biri?

Evet 2 gün önce ve ilk bebeğim ilk gebeliğim bu 😢
Napacaksnz peki şimdi? Bosanmayı düşünürken korunmasız ilişki olması ayrı bi durum ama . Bi can tasıyo olmakta bambaska güzellik

Evet 2 gün önce ve ilk bebeğim ilk gebeliğim bu 😢

Ben her seyin isaretlerden olustuguna cok inanan biri oldugum icin gebeliginizi simdi ögrenmenizin dava gününün 66 gün gibi cok ucuk bi tarihe verilmesinin düsünmeniz icin bi isaret olduguna inanıyorum, tabii ki bu durum bosanma sebebinize göre degisiklik gösterir, sayet ortada kurtarılacak bir durum varsa bir düsünmeniz de fayda var, Allah yardımcınız olsun en hayırlı yoldan gitmenizi nasip etsin insallah🌸

Ben her seyin isaretlerden olustuguna cok inanan biri oldugum icin gebeliginizi simdi ögrenmenizin dava gününün 66 gün gibi cok ucuk bi tarihe verilmesinin düsünmeniz icin bi isaret olduguna inanıyorum, tabii ki bu durum bosanma sebebinize göre degisiklik gösterir, sayet ortada kurtarılacak bir durum varsa bir düsünmeniz de fayda var, Allah yardımcınız olsun en hayırlı yoldan gitmenizi nasip etsin insallah🌸
8,5 yıl oldu evleneli bebeğimiz olmadı.. aşılama veya tüp bebek denemedim diğer tüm test ve ilaçları kullandık. sadece hayırlısı ne zamansa o zaman dedim ve bıraktım.. böyle bir haberi almak beni Allahın büyüklüğünden dolayı günlerdir ağlatıyor.. Allahım şimdi mi dedim ev tutmuşken depozito kapora kira herşeyi ödemişken tam yerleşecekken yeni evime şimdi mi dedim… Allah bu canı verdiyse ben Eşimle devam etmeliyim ve iyi bir insan kötülük yapmadı sadece cok yordu beni… inanamıyorum bu yaşananlara ağlıyorum her dk

Back
X