konuşmadım canm
gece yıne gec geldı
ben uyumustum
konusmayacağım
sabah mail atmış mutlumusun haftasonların güzel geçiyor mu diye
ne yapmaya çalısıyor anlamıyorum senağlama
Sanki yazıştıklarımız biliyor yada sana bişeyler ima etmeye çalışıyor gibi...
Şu an üstümde bir tişört var, üstünde AKILLISI BENİ BULMAZ Kİ yazıyor, galiba sana da lazım bundan
Haklısın.... Ne olursa olsun kendini haklı gören biri eşin anladığım kadarı ile, sen gene de sakinleş, konuşmanız pek sakin geçeceğe benzemiyor. Dikkat et haklı iken haksız duruma düşm, seni tahrik edip kavga çıkartmaya çalışıyor sanki.
şimdi de tekrar atmış mail
neden cvp yazmıyorsun bak ne güzel hayat yasıyoruz dimi böyle yazmış
ölecem ya sanki 2 haftadır eve geç gelen evli oldugumu unutan benim
Sanki sen bişey söylemişsin de onun acısını çıkartıyor... Bir düşün bakalım ona bu kadar koyacak ne söylemiş olabilirsin
Bayan gibi kapris yapıyor seninki.... Ne anladım biliyor musun? Esasında seni seviyor, senden laf duymak gücüne gidiyor, nasıl ifade edeceğini bilmiyor, 2 hafta geç geldi eve senden tepki gelmeyince iğneleyeci mailler yazıyor
İçindeki öfkeyi yenemeden hiçbirşey yapamıyor insan. Öyle lanet bişey ki öfke.... İçinizi boşaltmanız lazım, herşeyi dökmeniz lazım, birbirinizi daha fazla kırmadan bu işin yolu evlilik terapisti gibi gözüküyor.
Sanmıyorum, biz boşandıktan sonra annemle ilgili bişey danışmak yardım almak için psikolğa gittik. Eski eşim, ben ve kardeşim. Psikolg ilaç tedavisine başladı üçümüze de, Üçümüzde olaylara daha farklı bakmaya, daha sakin olmaya, daha yapıcı olmaya başldık. Annem için gitmiştik ama annem hariç hepimiz tedavi görüyoruz. Evlilik terapistine gidelim diye eşime tklif ettiğimde istemediğini belirten bir sürü şey söyledi, psikologun tedavisinden sonra pişman oldu, keşke seni dinleseymişim, şimdi boşanmamış olurduk diyor.
İkna edebilir misin evlilik terapistine gitmeye?
ederim ama ona saygım güvenim hiçbirşeyim kalmadı
ben bu adama nasıl güveneceğim ki?
Terapi sonucunda belli olacak herşey, belki düzelecek, tekrar birbirinize güvenmeye başlayacalsınız, hayatın tadını beraber çıkaracaksınız belki de ayrılmanız gerektiğini anlayacaksınız. Sonuç ne olursa olsun, insanca, saygı çerçevesi içinde olacak. Önemli olan da bu....
saol cnm
Bakın yine aklıma ne geldi..
Benim oğlum doğdu bir tanesinden bir çorap bile görmedim oğluma hiç bişe almadılar
Benim teyzelerim halam yengemler hepsi altın taktı
Oğlumun odasını babam aldı..
Bana nişanda bilezik taktılar geri alıp düğünde bi daha taktı görgüsüzler
Babam hala oğlumun giysilerini alır bana harçlık verir
Benim düğün çeyizim yatak odamdan tutunda süpürgemi, halı yıkama robotuma, fırınımdan ocağıma kettelıma kadar..oğlan evlendirir gibi aldı döşedi
ayy sabah komşumla konuşuyorduk aklıma geldi yine sinirlendim..
Bende her laf geldiğinde sizin bişiyenizmi gördüm diyorum bir çöpünüzmü var evimde diyorum ne aldınız diye yüzlerine vuruyorumm
Kaynanamda babanın parası var ki alıyo diyo
Bende benim babamın parası ye ye bitmez helal para diyorum kalıyo öylece görümcem yurtdışından gelir hepsine eltilerime görümcelerime giysiler mutfak robotları mikserler getirir ben daha hiç bişiyini görmedim
aaa bak 2 sene önce kasımda izne gelmişti tükiyeye oğluma 2 tane kısakollu tshrt getirmişti bak unuttum ama dikkatini çekerim kasım ayınca kısa kollu tshrt... sezon sonu ya indirimdeydi galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?