Anlatılmaz yaşanır :)

konuşmadım canm
gece yıne gec geldı
ben uyumustum
konusmayacağım
sabah mail atmış mutlumusun haftasonların güzel geçiyor mu diye
ne yapmaya çalısıyor anlamıyorum senağlama

Sanki yazıştıklarımız biliyor yada sana bişeyler ima etmeye çalışıyor gibi...
Şu an üstümde bir tişört var, üstünde AKILLISI BENİ BULMAZ Kİ yazıyor, galiba sana da lazım bundan

Sanki yazıştıklarımız biliyor yada sana bişeyler ima etmeye çalışıyor gibi...
Şu an üstümde bir tişört var, üstünde AKILLISI BENİ BULMAZ Kİ yazıyor, galiba sana da lazım bundan

ne ima ederse etsin umrum değil
beni çok üzdü çok kırdı
bu maili ile hala beni suçladığı belli
o tişörtten bana da ltf:roflol:

Haklısın.... Ne olursa olsun kendini haklı gören biri eşin anladığım kadarı ile, sen gene de sakinleş, konuşmanız pek sakin geçeceğe benzemiyor. Dikkat et haklı iken haksız duruma düşm, seni tahrik edip kavga çıkartmaya çalışıyor sanki.

şimdi de tekrar atmış mail
neden cvp yazmıyorsun bak ne güzel hayat yasıyoruz dimi böyle yazmış

ölecem ya sanki 2 haftadır eve geç gelen evli oldugumu unutan benim

şimdi de tekrar atmış mail
neden cvp yazmıyorsun bak ne güzel hayat yasıyoruz dimi böyle yazmış

ölecem ya sanki 2 haftadır eve geç gelen evli oldugumu unutan benim

Sanki sen bişey söylemişsin de onun acısını çıkartıyor... Bir düşün bakalım ona bu kadar koyacak ne söylemiş olabilirsin

Sanki sen bişey söylemişsin de onun acısını çıkartıyor... Bir düşün bakalım ona bu kadar koyacak ne söylemiş olabilirsin

ben ona geç gelmelerının sonunda çok şey söyledım
git annenin eteğinin altına sığın dedim kavga edince
çnk böyle yapıyordu 1 hafta bekledım 1 haftadan snr ben de konustum bagırdım döktüm içimi
sağa sola rezil olduk herkes kocan nerde dıo
neden evden ayrı cıkıosunuz dıo
ben evde saksıda süs çiçeği
ve hala kendı hatalarını gormeyıp üste cıkmaya çalışıo ya ınanamıo ınsan
yanı ona göre kavga edınce 2 hafta eve geç gelmesı normal
ben ne yapıyorum hala evliyim vs die düşünmüo

Bayan gibi kapris yapıyor seninki.... Ne anladım biliyor musun? Esasında seni seviyor, senden laf duymak gücüne gidiyor, nasıl ifade edeceğini bilmiyor, 2 hafta geç geldi eve senden tepki gelmeyince iğneleyeci mailler yazıyor

öyle evet aynen dediğin gbi canım
evet beni sevdiğini biliyorum bişi dediğimde ağlayacak gbi oluyor dudaklrı titriyor
temelini evliliğimizin anası çok deşti sağolsun zamanında sanırım onun karsılıgını alıyoruz

ıçindeki öfkeyi yenemeden hiçbirşey yapamıyor insan. Öyle lanet bişey ki öfke.... ıçinizi boşaltmanız lazım, herşeyi dökmeniz lazım, birbirinizi daha fazla kırmadan bu işin yolu evlilik terapisti gibi gözüküyor.

( evlilik terapistinin sonunda ya geçici çözüm alırsak

Sanmıyorum, biz boşandıktan sonra annemle ilgili bişey danışmak yardım almak için psikolğa gittik. Eski eşim, ben ve kardeşim. Psikolg ilaç tedavisine başladı üçümüze de, Üçümüzde olaylara daha farklı bakmaya, daha sakin olmaya, daha yapıcı olmaya başldık. Annem için gitmiştik ama annem hariç hepimiz tedavi görüyoruz. Evlilik terapistine gidelim diye eşime tklif ettiğimde istemediğini belirten bir sürü şey söyledi, psikologun tedavisinden sonra pişman oldu, keşke seni dinleseymişim, şimdi boşanmamış olurduk diyor.

hmm anladım cnm
ilaç ben alıyorum zaten
kocamın da ihtiyacı var
iyiyken bana dıyor bazen şeytan girio sanki içime diokaydirigubbakcemile
seni çok üzüyorum dıyor
ama kötü olunca ıyıyken bu dedıklerının arkasında durmuyor

ederim ama ona saygım güvenim hiçbirşeyim kalmadı
ben bu adama nasıl güveneceğim ki?

Terapi sonucunda belli olacak herşey, belki düzelecek, tekrar birbirinize güvenmeye başlayacalsınız, hayatın tadını beraber çıkaracaksınız belki de ayrılmanız gerektiğini anlayacaksınız. Sonuç ne olursa olsun, insanca, saygı çerçevesi içinde olacak. Önemli olan da bu....

saol cnm

Bebiklerim mujukk size...
Ece ezgi adamlar böyle anacım sinir ederler kenara çekilirler konuşmazlar geç gelirler bişe demeden çıkar giderler
Bende sabah benimkine kızdım 2-3 gündür gezmekden ütü felan boşladım illede o gömleği giycem diye ttutturdu sabah, ya başka bişi giyse olmaz illede o ütüle diye tutturdu kapalı gözlerle bide ütü yaptım sinir etti beni inatçı..
Bende çıktım dışarıya kendime kil maskesi aldım 34 lira verdim..
Bu adamların hepsi aynı canım sinir ederler hiç ses etmezler mutlumusun mutlu oldunmu gibi şeler söyleyip kenara çekiliyorlar..

Kızlar koca iyi bişe olsa adı koca olmaz "Gonca" olurdu...

Bende bi tshrt gördüm (Edanaz seninkinin yazısına da bayıldım ama) benim beğendiğimde
"Beni siz delirttiniz" yazıyor
Alıcam 27 lira maviden alıcam görümcemler gelince giyicem haftaya...

Bakın yine aklıma ne geldi..
Benim oğlum doğdu bir tanesinden bir çorap bile görmedim oğluma hiç bişe almadılar
Benim teyzelerim halam yengemler hepsi altın taktı
Oğlumun odasını babam aldı..
Bana nişanda bilezik taktılar geri alıp düğünde bi daha taktı görgüsüzler
Babam hala oğlumun giysilerini alır bana harçlık verir
Benim düğün çeyizim yatak odamdan tutunda süpürgemi, halı yıkama robotuma, fırınımdan ocağıma kettelıma kadar..oğlan evlendirir gibi aldı döşedi
ayy sabah komşumla konuşuyorduk aklıma geldi yine sinirlendim..
Bende her laf geldiğinde sizin bişiyenizmi gördüm diyorum bir çöpünüzmü var evimde diyorum ne aldınız diye yüzlerine vuruyorumm
Kaynanamda babanın parası var ki alıyo diyo
Bende benim babamın parası ye ye bitmez helal para diyorum kalıyo öylece görümcem yurtdışından gelir hepsine eltilerime görümcelerime giysiler mutfak robotları mikserler getirir ben daha hiç bişiyini görmedim
aaa bak 2 sene önce kasımda izne gelmişti tükiyeye oğluma 2 tane kısakollu tshrt getirmişti bak unuttum ama dikkatini çekerim kasım ayınca kısa kollu tshrt... sezon sonu ya indirimdeydi galiba..

Son düzenleme:

Dur alevlenme, gel kazana tanger da orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…