• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatılmaz yaşanır :)

bende anne demem sölersemde mecbur kalınca genelde m******* anne derim.ismıyle eniöle binadakı yaşlılarafalan dersınya akraba olmayanlara onun gibi bişeyişte...

Ben sizde anneciklerinizin yüzünde gökkuşağı oluşturacak yeteneği ve sabrı görüyorum. Hadi gösterin kendinizi, unutmayın en iyi kaynana ölü kaynanadır. Bu arada bir daha evlenecek olursam kesinlikle çocuk esirgeme kurumunda yetişmiş biri ile evlenceğim...

Ben sizde anneciklerinizin yüzünde gökkuşağı oluşturacak yeteneği ve sabrı görüyorum. Hadi gösterin kendinizi, unutmayın en iyi kaynana ölü kaynanadır. Bu arada bir daha evlenecek olursam kesinlikle çocuk esirgeme kurumunda yetişmiş biri ile evlenceğim...

KIZ ben bunu eşime söyledim direk yüzünekaydirigubbakcemile3
bir daha evlenirsem çöpsüz üzüm bulucam kimsesi olmucak içgüvey alıcam dedim
Sana o lazım diyor otur dicen oturcak kalk dicen kalkcak
oohhhh dedim bide dert yok tasa yok höttt derim aradaaaopuyorumnanaktan
Hiççç kaleee almıyor kii adam boş koymuşş ne de olsa bırakmaz bu beni diyee
Eşim de de böyle bir güvence enerji sinerji adı her ne zaarsa ondna var
Adam ben seni bırakmam sende bensiz yapamazsın diyo:hulya:otur dizimin dibinde diyo

Valla şekerler ben 6 bitti haziranda 7 ye giriyor evliliğim 7. senem....
Bu kadara senemi verdimm..
Hiç de yüzünü güldürmicem kimsenin heves etmesinler..
Bu adamın yakasından düşmem daha yapıştım kene gibimmzemuszemus

ışte adamlar bu yüzden rahat. Hiç bizi kaybedeceklerini düşünmüyorlar. Artık onların namusuyuz ya, ya onların yada kara toprağınız. Hatta daha komik bişey söyleyim size, biz 4 şubat sabah 9 da evraklarımızla gittik adliyeye, evrakları verdik,13:30 gelin dediler, gittik hakime hanımın odasında boşandık, çıkarken yazı işlerine uğradım, kesinleşmiş karar acil lazım dedim, ufak bir de torpil yaptırdım, ertesi güne kesinleşmiş kararı almayı garanti altına aldım. Adliyeden çıktık. Ex eşim boynu bükük bir şekilde biz şimdi boşandık mı diye sordu. Ya adam bütün herşey olurken yanımda idin ne demek biz şimdi boşandık mı Güleyim mi ağlayım mı bilemedim....

Ama bebeğim ne bilim birine alışmak kolay değil ben çok alıştım ona o da bana..
Bir yerde haklısın tabiki ama aldatılmak gibi şeyler konu olursa ozaman işler değişir..
Açılan bi kaç konuya yorum yapmasamda bakıyorum aldatılınca affedenler defalarca aldatılır..
Hııı aldatılmak hoş bişe değil bree erkekler bu haltı yiyonuz bari belli edipde milletin midesini bulandırıp evliliğinizi yıkmayın ayhh bu erkekler çok saf kıss..

benim kaynanam dün foxta eş arıyan bir bayana şöye yorum yapıyo bana bakarak gülüyo tam mustafayı tarif etti mustafayı yollıyalım kocası olsun dedi allahım sabır dedim içimden
dışımdanda çok meraklıysan yeni gewline al oglun seninolsun dedim bende gülerek giden yol orda dedim

benim kaynanam dün foxta eş arıyan bir bayana şöye yorum yapıyo bana bakarak gülüyo tam mustafayı tarif etti mustafayı yollıyalım kocası olsun dedi allahım sabır dedim içimden
dışımdanda çok meraklıysan yeni gewline al oglun seninolsun dedim bende gülerek giden yol orda dedim

Eşiniz için mi diyooohaoldumsmile

Kızlar hadi anlaşalımmmmm EN ıYı KAYNANA ÖLÜ KAYNANA..... Siz merak etmeyin ben çok güzel helva yaparım, onlar sadece ölün, malzemeden kısmayız, herkes bol bol yer....

Sen şu kaynananın adresini bir versene, bir gece ansızın gelebilirim şarkısı eşliğinde ona bir ziyarette bulunmak geldi içimden. Kendiminkini halledemedim, bari dünyada bir dikili ağacım olsun, sizinkilri halledeyim....

gel cnm üstkatımda hehe eşime söyledim cnm ya ben desem neysede onamı alındın cahil kadın nereye gidicegini bilmiyo lafının dedi hadi öyle olsun yutayuta bihal oldum zaten dedim

gel cnm üstkatımda hehe eşime söyledim cnm ya ben desem neysede onamı alındın cahil kadın nereye gidicegini bilmiyo lafının dedi hadi öyle olsun yutayuta bihal oldum zaten dedim

Onlar cahildir, biz yanlış anlamışızdır, bizi üzdüklerini bilseler oturup bizle ağlarlar. Ama biz kötü niyetli el kızları olarak gelinler, her türlü fesatlığa hazırızdır. Kadınceğizler bize kaşının üstünde gözün var dese suç olur. Ne biçim insanlarız biz ya.... Bu kadınlar bize daha ne yapsın.... (Oğulları görmüyor ya bişeyi gözümüz de oyacaklar nerede ise)

Günaydın kızlar, hadi bugün kendiniz için bişeyler yapın. Ben otobüsde olacağım için yapabileceğim çok fazla şey yok, hatta oturmaktan başka bişey yok...

günaydın kızar
aslında aksam yazacaktım eşim bırakmadıyadı yatalım deyıp durdubaşımda..

çamasır makınambozuldu birazbeyazları bırazdakotları elımde yıkadımcanım çıktıastada olucam belım nasıl ağrıyor..

bide bunun üstüne netten kayınvalidemle görüştük bide ne görim ohhhh keyıf onların eltım sırıtıyor kamerada çekyatlar açılmış battanıyelerserlmiş evın seklı değişmişş konuşmadım ben kalktım içten içe kudurdum..ben türkıyeye gidecem dıye çamasır makınası almıyorum idare edıyorum benım evımde erşeyım var sefasını onlar sürüyor içten içe dertlendım..sonra gittim odaya biraz çamasır vardıkatladım üzüldüm kendı kendıme içerı geldiğimde eşimuyumuşkoltukda bişeydemedeım bir bardak çay içip yattım....

birdeküçük kaynım motor alıyormuş 500tl istedı kayın valıdem daha bir sene önce aldı motoru satmasaydı şimdiyıne alıyor ve yıne benım saf kocam verecek...

aman napayım versın.bende kendımden kısmayacagım ona göre düşünsün eşim artık...

edanazcım ayırlı yolculuklar arkadaşım...

evet bugün haftasonu bende kendımı bunlarla üzmeyeceğim.havada güzel alcam eşimı
gezcem...

edanazcım ayırlı yolculuklar arkadaşım...

evet bugün haftasonu bende kendımı bunlarla üzmeyeceğim.havada güzel alcam eşimı
gezcem...

Çok haklısın bitanem, Şimdi okuyuca kan beynime çıktı. Kesinlikle kendi masraflarında kısma, hatt harcamadığın paraları bile harcadım de kenara para at. Demek bunlara böyle lazım, dinsizin hakkından imansız gelir. Gene de eşinin çok pasif kaldığını düşünüyorum, ama boşver eşine bişey söyleme, kimsenin beklediği tepkiyi verme. Sen sabrederek kazanacaksın eşinin gözünde. İnan bana eşin vakti gelince herkesin ağzının payını verecek. Hadi şimdi bunları unut, haftasonu programı yap kendine....

Ohhh kızlar sefanız olsun..
Benim az başım dönüyodu bi kaç gündür tansiyonum 16-7 idi
bu günde çıkim ölçtirim dedim 9-5 çıktı..
Bi tansiyon eksikti zaten hıı o da gelsin bi düşüyüo bir fırlıyoo Edanaz bajım aynen öyle en iyi kaynana ölü kaynanadır..
Yediler ömrümü hay ben onun anasınadaaaa onadaaaaa diyerek söylene söylene avare avare gezdim geldim..
Ben eşime hala triplerdeyim bu arada..
O geliyo konuşuo laf atıyo şakalaşıyo hiç istifimi bozmuyorum yaşasın kötülükkkkkkkkkkk

Kızlar bende şimdi Bursa otogarından Bilecik'e doğru yola çıktım. Bakalım yeni şehrim nasıl

Edanaz evet canım mutlaka haberdar et..
Tanger sen nasılsın bebem

akşam eşime kayın valıdem internetten kürtçe konuşuyolar ses iyi gelmediği için karsılıklı kaydedip yolluyorlar kayın valıdem türkçe olarak..

oğlum sen kendıne dıkkat et
sen zayıfsın yemek yemıyosun dedi...:1shok:

bende dedım kafama taş geldı bulafı ban baksanaanlıyım dıye türkçe sölemişdedım...

eşimde ne alaka kadın sende anladıye öle demiştir dıyo..
yermıyım ben...sengözlerimebaksanab

eşimde merak etme anne ben kendıme bakıyorum
eşim benım çok güzel yemek yapıyor dedi..kaydirigubbakcemile3

kayın valıdemde oğlum ben biliyorum eşin güzel yemek yapıyor..
sen kendıne iyi bakzayıufsın dedi imalı bir sekılde..

eşimde annem bana dese ne olur ben kendıme bakarım annemın sözüylemı hareket etcem koskaca adamım ben bilmıyomuyum hemen kızıyosun:oklava: dedi...

yani kayınvalıdem bilerek bana laf sokdu bende muhatap bile alıp konuşmadım:dilcikar:

Back
X