- 1 Ocak 2017
- 722
- 274
- 103
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Hahaevet takip ediyorsan mutlaka s.kiyorsun demek? Degil mi? Yahu takip ettigin de senin gibi bir insan. Et parcasi olarak gormesen onu? Gerci senin kocan instagramda gordugu her kiza halleniyorsa, o zaman haklisin
Iyi. Anladin sonunda olayi. Kadinlarin cogu maalesef bunu evlendikten sonra anlayabiliyor. Gerci konu sahibi anlamis mi ona bakmak lazim. Yoksa manyagin birine evericek
Benim bir şey karıştırdığım yok. Kim ne soru sorsa ayrıl bırak şuna katlanma bunu kabul etme gibi yorumlar yapılıyor. Sanki erkekler çok değersiz varlıklarda kadınlar olarak onlardan çok üstünüz biz ne istersek o olur gibi davranılıyor. Benim demek istediğim buFemenle feministi mi karıştırdın naptın
Siz feminen değilsiniz de maskülen misiniz, butch filan mısınız acaba? Yoksam erkek misiniz?
Feminist diyeceğine feminen dedin ya.Benim bir şey karıştırdığım yok. Kim ne soru sorsa ayrıl bırak şuna katlanma bunu kabul etme gibi yorumlar yapılıyor. Sanki erkekler çok değersiz varlıklarda kadınlar olarak onlardan çok üstünüz biz ne istersek o olur gibi davranılıyor. Benim demek istediğim bu
Sosyal medyada ekli olmayınca aldatma ihtimali mi sıfırlanıyor? Bence onu sil sen sosyal medyadan. Tüm erkekleri çıkardım hayatım de.Selam canlar
Size gecen haftalarda önümüzdeki gunlerde yenj gelismelerle gelebilirim demistim ve sözumde durup geldim
1 bucuk aydir hayatimda biri var şuan sevgiliyiz
Direkt meseleye gelelim
benden sosyal medyadaki listedeki tüm erkekleri cikartmami istiyor
Sizce ne yapmaliyim?
Sosyal medyada ekli olmayınca aldatma ihtimali mi sıfırlanıyor? Bence onu sil sen sosyal medyadan. Tüm erkekleri çıkardım hayatım de.
Erkekler değerinin gayet farkında, ona göre de davranıyorlar merak etmeyiniz. Zaten bu toplumda çok konforlular, rahat büyüyor rahat yaşıyorlar. Siz kendi değerinizi belirleyin, bırakın erkekleri.Benim bir şey karıştırdığım yok. Kim ne soru sorsa ayrıl bırak şuna katlanma bunu kabul etme gibi yorumlar yapılıyor. Sanki erkekler çok değersiz varlıklarda kadınlar olarak onlardan çok üstünüz biz ne istersek o olur gibi davranılıyor. Benim demek istediğim bu
Hııı evet, 3-5 ay geçsin daha da bağlansın. Hiç ayrılamasın sonra.Bazen çok gaddar yorumlar yapıyorlaryani bu artık bi çok ilişkide yaşanan bir durum. Ben normal karşılıyorum. Sadece daha çok yenisiniz. Şimdiden ipleri bu kadar eline verme. 3 5 ay geçsin baktın ilişki yürüyor o zaman silersin bence
Ya ayip olur nasil cikartayim hepsi es dost akraba
Bu potansiyel aldatıcı. Sosyal medyadan herkese yürüyen biri olduğu için sevgilime yürümesinler diye sil tüm erkekleri diyor, çünkü bütün erkekler kendisi gibi bütün kızlara yürür. Ayyy akraba makraba da katıyor işin içine ne iğrenç.Kadin kadinin dusmani yav. Ne yapsin bu kiz yazik gunah degil mi? Neymis sosyal medyadan onu silecekmis ba ba ba. Kizin mutlulugu ile oynamak buna denir. Gecen seferki nisanliydi o kadar donsun diye bekledi en azindan bu nisanli mi bilmiyoruz.
Jchxhhchxhx ay bu iyiydisil hepsini umutsuz nasıl olsa senin liste kudra da var ayrılınca ondan istersin
Bu da dogru, bütün erkekleri potansiyel tehlike sayan adamlarin hepsi, sokakta ki bütün kadinlara asilan, iğrenç kafalarBu potansiyel aldatıcı. Sosyal medyadan herkese yürüyen biri olduğu için sevgilime yürümesinler diye sil tüm erkekleri diyor, çünkü bütün erkekler kendisi gibi bütün kızlara yürür. Ayyy akraba makraba da katıyor işin içine ne iğrenç.
Açık ilişki demeyelim de fotosunu gördüğü her kadına hallenmeyen, içgüdülerini frenlemeyi başarmış bireylerle yapılan evlilik diyelim.Valla benim boktan bir hayatım yok. Varsada ben bu boktan hayatımdan mutluyum. Ne hikmetse bu sitede herkes feminen takılıyor. Bu sosyal medya yüzünden evlilikler bile bitiyor. Misal benim kocam niye başka bi kadını takip etsin fotolarına bakma gereği duysun? Ben bu kadar geniş bi insan değilim siz açık ilişki yaşıyorsanız orasını bilemiycem
Çıkart gitsin sevgilinden önemli miSelam canlar
Size gecen haftalarda önümüzdeki gunlerde yenj gelismelerle gelebilirim demistim ve sözumde durup geldim
1 bucuk aydir hayatimda biri var şuan sevgiliyiz
Direkt meseleye gelelim
benden sosyal medyadaki listedeki tüm erkekleri cikartmami istiyor
Sizce ne yapmaliyim?
Hay senin askitona heeAskitomla ilgili düzgün konus lutfen
Yok artık asfgjkll valla ben kimseyi silmedim hoş sevgilim / eşim böyle saçma bir teklifte bulunmadıBazen çok gaddar yorumlar yapıyorlaryani bu artık bi çok ilişkide yaşanan bir durum. Ben normal karşılıyorum. Sadece daha çok yenisiniz. Şimdiden ipleri bu kadar eline verme. 3 5 ay geçsin baktın ilişki yürüyor o zaman silersin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?