Anlayamadım Gitti

Bunu da sosyal medyadan bulduysa göremez.

Umutsuzun olmayan, hayal dunyasinda yasadigi iliskiler bunlar. Istisnasiz hepsi ruh esi oluyor. Bir insanin kac tane ruhu olabilir ki bu kadar cok ruh esi oluyor acep. Uyumadan hemen once konu aciyor bir cesit olumlama gibi :)

Femenle feministi mi karıştırdın naptın

Siz feminen değilsiniz de maskülen misiniz, butch filan mısınız acaba? Yoksam erkek misiniz?

Herhangi bir kadın görünce aklına sadece seks gelen adamdan korkarım ben. Kadın bir arkadaşı olamaz mı? Kuzeni, akrabası? Kadın bir sanatçıyı takip ediyor olamaz mı?

Karşı cins insanlarla iletişim kurmayı açık ilişki olarak niteliyor difnorofkpdkd delireceğim

Anlatamadı kendini galiba, tanımadığı, sıradışı bir özelliği olmayan alelade bir kadını neden takip etsin kocam, ne alaka demek istedi. Umutsuzu da yanlış anlamış; kadın, akrabalarımı silmemi istiyor demişti.

Ben bu konudan umutsuz'un konusu vibe'ini almadim, diger konuda yeni konuyla gelecegim dedigi icin oylesine etkilesim icin acilmis bir konu oldugunu dusunuyorum.

Akrabası değilse de arkadaşıdır belki, olamaz mı Nasıl bir sapıklık bu anlamıyorum.

Ben biseksüelim, o zaman kadın erkek kimseyle iletişim kurmayayım, erkek arkadaşım beni eve kapatsın.

Akrabası değilse de arkadaşıdır belki, olamaz mı Nasıl bir sapıklık bu anlamıyorum.

Ben biseksüelim, o zaman kadın erkek kimseyle iletişim kurmayayım, erkek arkadaşım beni eve kapatsın.
Arkadaş olunca tanımış oluyor ama zaten.

Arkadaş olunca tanımış oluyor ama zaten.
Ha. Tanımadığı kadınlar için mi demiş ki onu? O kısmı anlayamamışım.

Onu yazan üyenin kocası kadınların açık saçık canlı yayınlar yaptığı bir uygulama filan kullanıyormuş, aldatılmış sanırsam, kocası da çok normal olamaz o yüzden. Muhtemelen umutsuzun sevgilisi gibi bir tiptir. Zaten öyle tipler bu kadar çok kıskanç olur.

Bu açıdan bakınca hayatı gayet boktan gibi de duruyor.

Biriyle sevgili olunca niye rehberden sosyal medyadan insanlar siliniyo ki? Dunyadaki tum erkekler umutsuz gelse de seyetsek diye bekliyomus gibi bi tavir bu. Sen sadece sevgilinden mi ibaretsin ki ona gelene kadar taniidigin herkesi siliyosun. Smdi bublari sil diyen yarin pencereden kime is atiyodun der. Ne bagnaz kafalar

Cok dogru dedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…