Ben çok tepki verince gitti aldı geldiKaynananiza gidip yazmanızı isteyin, eşiniz yaptığı essekliği de anlatin
Hatıra diyecektim yanlış yazdımHaritali yazma nasil oluyor ya anlamadim
Ama sizin esyanizi izinsiz alip da baskasina vermesi cidden anlamsiz. Bosverin siz de babalar gununde onun cok sevdigi oteberisini alip kpinize hediye edersiniz
Ah tamam ben de anlayamadiydimHatıra diyecektim yanlış yazdım
Ohh iyi bariBen çok tepki verince gitti aldı geldi
Ben çok tepki verince gitti geri getirdi ona yenisini almışAh tamam ben de anlayamadiydim
Cok ayip bir sey esinizin yaptigi. Bence kvnizden geri isteyin,onun yerine baska hediye alip verin
Aynen huyu bu ben 14 yıldır alıştım artık birşey demiyorum ben gelin olarak annesine üzerime düşeni yaptım ama bana sormadan benim eşyamı alıp götürmesine çok kızdımEşler böyle günleri aynı degerlendirmeyebilir. Bence kendiliğinden gelmeyen hicbir hediyenin ve hatirlamanin anlamı yok. Eşlerin birbirlerinin beklentilerini dile getirerek orta yolu bulmaya çalışabilir, ama başkasının karakterini yeniden yaratamiyoruz. Bari sizin eşyalarınızı geri almış. Birde masraf olmasın diye vermis. Annesi için de almak istemiyor ki. Yani sanırım huyu bu biraz
Babalar gununde bir islak odunu hak etmis deBen çok tepki verince gitti geri getirdi ona yenisini almış
Hiç özel günleri kutlamaz bende saygı duyar kutlarım birkaç senedir sacede anneler günümü arayarak kutlar hediye almaz bende aynı zarar düşüncesi ile ondan önce gidip kutladım onun da bu sene hediye alarak kutlayası geldi galibaYuh dıyesım geldı esınıze nasıl sıze aıt bırseyı sıze sormadan verır.Ayrıca nıye ayrı ayrı kv anneler gunu kutluyorsunuz pekı esınız annesının kutluyor sızın nıye kutlamıyor cok ılgınc.
Babalar gununde bir islak odunu hak etmis de
Hadi neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?