Anne-babanın çocuk ayrımcılığı

Amin

Bunu ara sıra düşünmeyen evlat yoktur sanırım. Yada ben hep öyle denk geldim bilmiyorum. Aileler bazen farkına varmıyor ne yazık ki evlatların kırılabileceğini. Ben bir ara çetele çıkartıp önlerine döktüm. Yinede sizden bişey istemiyorum 18 yaşımdan beri çalışıp kendine yetiyorum zaten ama. Benim hakkımı abime yedirdiğiniz için sizi affedemiyorum dedim. Ondan sonra biraz daha düzeldi durum. Manevi olarak hiç ayırdım olmadı ama maddi olarak çok hakkımı yedirdiler. Ama yinede gurur duyuyorum. Demekki bir erkekten daha adammışım kimseye ihtiyacım yokmuş diyorum.

Ben hem maddi hem manevi ayrım yaşıyorum. Allah görüyo kırılan kalbimi..

Annenin savunması çok ilginçmiş eve gelip diş mi çekiyor ki ?
Bence diretmelisin hakkını ara ve hatta burda yazdığını bozukdugunu onlara da söyle.

Annenin savunması çok ilginçmiş eve gelip diş mi çekiyor ki ?
Bence diretmelisin hakkını ara ve hatta burda yazdığını bozukdugunu onlara da söyle.
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.. Onların yaptığı şeyleri değerli gördüklerinden bu yargıya ulaşıyorlar..

Bence simdi gerekli cevabı verin. Kızım mi bakar diyor bakarim ama yollariniza gül dosemem.. ne kadar ekmek o kadar köfte... Bu böyle gelir böyle gider . Ne zamanki hepiniz evlenirsiniz onlar da elden ayaktan düşerler... Gelinlerin yanına siginamayacaklarini anladıklarında gözleri size dikilirr. O zaman siz de gerekeni yaaprsiniz. Benim anne tarafimda da anneannem tarafindan yasatilan durum tam olarak bu suan... Ama unutmayın doğrular her zaman yolunu bulur...

Hayır ben bakmayı da düşünmüyorum ilerde yani minimum görüşme. Söyledim zaten gereken cevabı verdim bu sefer de köyü evlat konumuna düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…