Anne mi nene mi?

eve alma bukadar basit.
yasalar bile cocuk konusunda senden yana cok canini sikarlarsa bosarim oglunuzu cocugumuda alirim ben ne zaman istersem ozaman gorursunuz de

En güzelini yapmışsın verme babaanneye daha çok kendin vakit geçir bebeğinle çalışmıyorsun sanırım ne güzel işte bebeğinle vakit geçir
Gitmiyo ki zaten 3 aylik kızım var yardıma bile gelmiyordu ki Allah'ım güç veriyo ikisinede bakıyorum çalışmıyorum evet küçük gosteriyorum diye kimsede inanmiyo iki çocuğa:) kayinvalidelerde yazliktayiz şuan şimdi bile gitmiyo oğlum ona bizim kayınvalide çok boş konuşur hala da öyle yapacak birşey yok.

başındaki ne işe yarıyoooo konu mankenimi...
asla böyle birşeye izin vermezdim..böyle pisliklere cocugumu dahi göstermezdim...

Bnm oglum 2.bucuk yasinda annaneyede babanneye de anne diyor ama babanne ve anane demesini bilmedigi icin. Bbanneside anne degilim ben babanneyim diyor saolsun. bnm kayin pederde dede babanne demesin buyukbaba buyukanne desin diyolardi oha dedim suan bana uydular cocuk dede diyo efendim dedecim diyo k.peder cunku herkesden tepki aldilar. Buyukanne buyukbaba denmez diye

Kusura bakma da restini çek. Anne baba demek ne demek. Saçmalık başka bir şey değil

Konunuzu okudum ve tek sorun olarak sizin dirayetsizliğinizi gördüm ne demek kokuna alışmasın öyle bi cinnet geçiririm orda elini sürmeye korkarlar siz çok yüz vermişsiniz kendinizi üzmek için çok uğraşmışsınız baştan uyarmalıydınız çocuğa yazık herkes kendi çocuğuna annelik yapsın kaynananız çok kara cahil bi kadınmış siz tepenize çıkarmışsınız sinir oldum şuan kv ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…