aynen bende parçalardım . ne demek kucağından bebeğini alıp, yazık o minigin tek ihtiyacı annesutu ve onu bile çok görecekler annede sessiz kalacak.yazik günah o bebeğe.Büyük sözüme tövbe ben böyle bişe yasasam annem kayınvalidem ablam görümcem farketmez cinnet geçirir herkesi evden kovarım bak bakalım bi daha cesaret edebiliyolar mı
Biz yegenımızı seveceğimiz zaman ablam arardı yengemi babamda cok özledi gelebilir miyiz derdi karsılıklı binalarda otururdk yengem gelin derse kalkar giderdik
Paranoya olcak bi durum zaten. Sanki ilerde elinden alcaklar da şimdiden alışıtryolar gibi. Valla ben olsam orda yaşamazdm o net. Ama tabikide hala baba ve babaanne diye öğretin siz. Çocuğun dengesi şaşarsa sonradan siz niye şöyle yapmadm diye de pişman olursunuz.Merhaba arkadaslar 3 yildir evliyim 1de kızımız var. Kızım doğduğundan beri kaynanam ve görümcelerim yetmezmis gibi kaynanamin gorumcesi birde kaynanamin kaynanasi çocuğumu benden koparmaya çalışıyorlar. Bu benim ilk çocuğum canımdan bir parça.. Ilk dogdugundan beri ben emzirirken bile kucağımdan aliyolardi kokuna alışmasın diyolardi. Kaynanam gil ustte oturuyordu o zaman. Kafasina gore cocugu alip kendi evine goturuyordu o gelmese gorumcelerim. Emziriyorum diyodum mama verecem diyodu.. Ve ben dogumdan sonra cok problem yaşadım esim ve ailesiyle 2 ay süt verebildim kızıma. Sinir stres üzüntü ağlama sonrasi sütüm de kesildi.. gunahi onların boynuna.. Kızımı alacaklar korkusu dustu icime gerci bende kendimi ezdiren birisi değilim. Mutlaka herseye cevabimi verirdim. Ilk baslarda herseye sussamda sonradan gozum acildi. Simdi kizim 1 yasinda
Benim sorum şu anneler..
Kaynanam kızımı kucagimdan alirken gel anneye diyor. Ona anne demesini saglamak icin. Gel anneye, yok annem, anneye baybay yap falan.. Bende bi sureden sonra kaynanam devam edince kizimi kaynanamin kucagina verirken git neneye demeye basladim.Kendisini cok genc goruyor ya hanimefendi. Ona nispeten. Nene diye sesleniyorum. Benim en dogal hakkim ona anne demesini istemiyorum. Sizce kizim bana mi uyar yoksa kaynanama mi.. veya nene demesi icin napmaliyim?.. cunku kaynanam gil anne dedirtmek istiyor. Kayinbabama da baba. Kizimin zaten anne babasi var. Bir akil verir misiniz. Paranoyaya baglamis durumdayim
Yani benim oğlum saha iki yaşına gelmeden annem annecim diyordu kv anne dedirtiyordu ona nene diyordu çok kızıyordu babaanne diceksin diye bende inadına neneye alıştırdım nenis diyo ona:)
sen ne yaparsan yap bebek daha o anne der şimdi ona alıştırır
alışsın desin ama en fazla 3 yaşından sonra kimin annesi kimin babaannesi herşeyi çok iyi öğreniyorlar zorlasalarda söyletemezlersen hiç kafanı yorma
sonuna kadar katiliyorum kopsun o kiyamet kimse kizimdan onemli olamaz okurken bile koparasim geldievime dahi sokmam böyle insanları. çocuğumu dahi göstermem. buna ses çıkarmayan kocayı bile boşarım. büyük felan da konuşmuyorum. evlat senin kimse senden iyi bakamaz. senden iyisini düşünemez ve kimse anne babası hayatta iken anne babası olamaz. evliliğim, huzurum bıdıbıdısı felan yapma kesinlikle kavga ise kavga kıyamet ise kıyamet asla geri adım atma.
En güzelini yapmışsın verme babaanneye daha çok kendin vakit geçir bebeğinle çalışmıyorsun sanırım ne güzel işte bebeğinle vakit geçirYani benim oğlum saha iki yaşına gelmeden annem annecim diyordu kv anne dedirtiyordu ona nene diyordu çok kızıyordu babaanne diceksin diye bende inadına neneye alıştırdım nenis diyo ona:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?