Anne mi nene mi?

Gönderme yada bebeğinle kendin cık olmaz mı ? Ben cok şaşırıyorum bu konulara inanası gelmiyor insanın

Nasıl manyakların arasına düşmüşsünüz ya... Eşiniz bilmiyor mu bu konuları? Onun bir dur demesi gerekiyor bu gidişata.
Hele şu süt, mama, kokuna alışmasın muhabbetti çok feciymiş.
Yahu bir çıldırın, bas bas bağırın, cinnet geçirin bakalım ne yapıyorlar. İnsan boğulur ya.

Utanmadan 2. Çocuk istiyolar. 22 yaşındayım zaten daha yaşım genç. Üstelik boyle bir aileye bir cocuk daha veremem Eşim anneci birisi degil ugrasmaz bile onunla. Ama kayinbabama baba dedirtmeye çalıştıklarında onunda zoruna gidiyo farkındayım. Eşim de hadi dedeye gidelim dede nerde gibisinden bir suru sey söylüyor. Babasinin fotosunu gosterip drde dede diye sesleniyor. Babasini cok seviyor kırmak ta istemiyor bana bile belli etmemeye çalışarak kendi yontemiyle halletmeye çalışıyor.. Eskiden cok gorurlerdi kızımı ama simdi sadece aksam 8 -11 arasi goturuyolar kendi evine çok kavga çıkardım artik o mesafeyi koruyorum. Kızımı salakca seylere alıştırmasınlar diye. Ustelik altini değiştiriyorum karnini doyurup oyle gönderiyorum ki kaynanam orda bisey vermeye çalışsa yemesin diye. Annesini tam tanısın bilsin diye
Madem hergun görüyorlar cocugu bari gunduz verin o zaman gorsunler gece 11 de yetiskin bir insanin bile uykusu geliyor el kadar bebek nasil dayansin o saate kadar ilk once buna bir el atin.

Uyku duzeni var kızımın zaten. Gece 11 de yatiriyorum sabah 7-7,30 a kadar uyuyo. Sonra oyalaniyoruz sabah 10da uyuyup 12-1 gibi uyaniyo.
Aksam ustu 5te yatiriyorum 1 saat uyuyo. 11 e kadar yine uyanik.
Bazen 5 olunca bile yatirmiyorumki orda durmasin erken göndersinler diye

Merhaba arkadaslar 3 yildir evliyim 1de kızımız var. Kızım doğduğundan beri kaynanam ve görümcelerim yetmezmis gibi kaynanamin gorumcesi birde kaynanamin kaynanasi çocuğumu benden koparmaya çalışıyorlar. Bu benim ilk çocuğum canımdan bir parça.. Ilk dogdugundan beri ben emzirirken bile kucağımdan aliyolardi kokuna alışmasın diyolardi. Kaynanam gil ustte oturuyordu o zaman. Kafasina gore cocugu alip kendi evine goturuyordu o gelmese gorumcelerim. Emziriyorum diyodum mama verecem diyodu.. Ve ben dogumdan sonra cok problem yaşadım esim ve ailesiyle 2 ay süt verebildim kızıma. Sinir stres üzüntü ağlama sonrasi sütüm de kesildi.. gunahi onların boynuna.. Kızımı alacaklar korkusu dustu icime gerci bende kendimi ezdiren birisi değilim. Mutlaka herseye cevabimi verirdim. Ilk baslarda herseye sussamda sonradan gozum acildi. Simdi kizim 1 yasinda
Benim sorum şu anneler..
Kaynanam kızımı kucagimdan alirken gel anneye diyor. Ona anne demesini saglamak icin. Gel anneye, yok annem, anneye baybay yap falan.. Bende bi sureden sonra kaynanam devam edince kizimi kaynanamin kucagina verirken git neneye demeye basladim.Kendisini cok genc goruyor ya hanimefendi. Ona nispeten. Nene diye sesleniyorum. Benim en dogal hakkim ona anne demesini istemiyorum. Sizce kizim bana mi uyar yoksa kaynanama mi.. veya nene demesi icin napmaliyim?.. cunku kaynanam gil anne dedirtmek istiyor. Kayinbabama da baba. Kizimin zaten anne babasi var. Bir akil verir misiniz. Paranoyaya baglamis durumdayim

Ya evini taşıyacaksın ya evini taşıyacaksın. Başka yolu yok bence. Eşin ne diyor bu duruma ve sen nasıl böyle şeylere müsade ediyorsun? Benim kokuma alışmasın ha!! Gidip kvnin bklu kokusuna mı alışsın yani? Yolarım vallahi, anasından doğduğuna pişman ederim. Çocuk benim çocuğum, konu oğlum olunca dünya durur benim için. Nasıl böyle sessiz kalıyorsunuz aklım almıyor ya. Deliriyorum böyle konularda. Benim kv bir iki kere annem demeye yeltendi, direkt eşime söyledim annesi benim o değil, o şekilde sevemez diye. O da uyarmış olacak ki bir daha duymadım. Ha son geldiğinde de kendisi doğurmuş gibi davranıyordu, bak noldu, görüş o görüş daha yok. Kusura bakmasın kimse. Bir tane annesi bir tane babası var. O kadar. Ayrıca kimse de alamaz oğlumu benden, sen de biraz afedersin ama yırtık ol, geçir dişlerini. Eşin de onların yanındaysa sal onu da o tarafa, bak bakalım yola geliyor mu gelmiyor mu. Gelmezse de üzülme, kaybeden o olur sen değil.

ne demiş atalar

dayak cennetten çıkma

bunları var yaaa ıslak sopayla dövesim geldi içimden hemde aksamdan sabaha kadar ,
Kesinlikle arkadaşım..
Bide lohusaligin verdigi sinir de vardi bilirsiniz. Ruhsal bunalim.Yeni dogum yaptım annem geldi bana bakmaya düşünün annemle beni gece bile yalniz bırakmadılar. Ya kaynanam geldi kaynanam gelmediginde gorumcelerimden birini gonderdi. Annem bi 10 gün kaldi sonra kaynanam 15 gun daha geldi bizde kaldi. Yeni dogum yapmıştım ilk çocugumuzdu esimle bile beni yalniz birakmadilar. Evleri yukarda ustelik

Kayınvalidem,kayinpederim aynısını yaptı bana.Benim tek şanslı olduğum nokta farklı şehirlerde yaşıyor olmamdi.Sanssiz olduğum nokta ise bebeğim iki aylıkken iki ay aynı evde yaşamamız gerekti(eşim göreve gitmisti,onların evi hastahane ve ulaşım noktalarının ortasında) çıldırttılar beni. Söyle söyleyeyim kayınvalidem " babasiii (kayinpederediyor) bebeğim açıktı ....biberonunu ver bebeğimi doyurayim":deli: filan şeklinde konuşuyordu. Gel annene,annen sana kurban olsun, lafları beni cildirtinca 2 yaşlarında filan kızıma "anne nerde ?dedim..çocuk beni gösterdi.Dede nerde ?dedim..dedesini gösterdi.Babanne nerde ?dedim....çocuk bir klimaya baktı ,bir vantilatöre:KK53: İşte böyle çocuk annesinin kim olduğunu biliyor çünkü bir tane annesi var ama babannesinin vantilatör olduğunu sanıyor,buna sen sebep oldun ,kendin bilirsin" dedim.:süslü:

Uyku duzeni var kızımın zaten. Gece 11 de yatiriyorum sabah 7-7,30 a kadar uyuyo. Sonra oyalaniyoruz sabah 10da uyuyup 12-1 gibi uyaniyo.
Aksam ustu 5te yatiriyorum 1 saat uyuyo. 11 e kadar yine uyanik.
Bazen 5 olunca bile yatirmiyorumki orda durmasin erken göndersinler diye
Endişe etmeyin, çocuklar anne babaları kim, dedeleri neneleri kim biliyorlar, bebeğiniz kayınvalideye anne demez, siz de eşinizin yaptığı gibi yapın, fotoğraflarını gösterip dede nene deyin, kayınvalide kayınpederinizin bu yersiz hareketlerini sinirlenmeyen sakince alt etmenin yollarına bakın, zamanla bebeğiniz dede nene diye seslenmeye başlayınca susarlar.

Sen çocuğunu al o kocayı boşa sonra kaç git o manyakların yanından hiç uğraşma bile

Kesinlikle arkadaşım..
Bide lohusaligin verdigi sinir de vardi bilirsiniz. Ruhsal bunalim.Yeni dogum yaptım annem geldi bana bakmaya düşünün annemle beni gece bile yalniz bırakmadılar. Ya kaynanam geldi kaynanam gelmediginde gorumcelerimden birini gonderdi. Annem bi 10 gün kaldi sonra kaynanam 15 gun daha geldi bizde kaldi. Yeni dogum yapmıştım ilk çocugumuzdu esimle bile beni yalniz birakmadilar. Evleri yukarda ustelik

allah kahretsin böyle düşüncesiz insanları ,

sen allaha havale et , geline etme kızında bulursun derler yaaa benımkıler yaşadı senınkılerde yaşar merak etme
allaha bırak

okurken sınırlerım ayağa zıpladı yemın ederim .

Al çocugunu git Allah aşkına şu lanet yerden .

Senın kocanda bı b**ka yaraamz kusura bakma ..

Benim.kayinvalidem de annem diye sever bisey isteyecegi zaman getir annem götür annem gibi o annem lafını ekler bana batmadı hicbir zaman acikcasi çünkü tarzı bu.Bu sene oğlum (9 yaşında)babaanne sen benim annem değilsin ne diye annem diyosun dedi. Kv de ağız alıśkanlığı oğlum dedi.Ve zamanı gelince oğlum gereken müdahaleyi yapmış oldu.iyi ki kafama takmamışım zamanında.Size de tavsiyem kafanızı hiç bunlara takmayın sonuçta çocuğunuz zamani gelince ne diyeceğini bilir.

Bütün bunlar olurken eşiniz engellememiş. Kendisine baba değil şam babası dedirtsin bence. Anası kendisine anne dedirtiyor bu hala gizli gizli babasına dede dedirtme peşinde. Kendi ailesi yüzünden çocuğu anne sütünden olmuş hala gevşek gevşek bi hareketler... Böyle pasif silik birine bir çocuk daha vermeyin bence.

Utanmadan 2. Çocuk istiyolar. 22 yaşındayım zaten daha yaşım genç. Üstelik boyle bir aileye bir cocuk daha veremem Eşim anneci birisi degil ugrasmaz bile onunla. Ama kayinbabama baba dedirtmeye çalıştıklarında onunda zoruna gidiyo farkındayım. Eşim de hadi dedeye gidelim dede nerde gibisinden bir suru sey söylüyor. Babasinin fotosunu gosterip drde dede diye sesleniyor. Babasini cok seviyor kırmak ta istemiyor bana bile belli etmemeye çalışarak kendi yontemiyle halletmeye çalışıyor.. Eskiden cok gorurlerdi kızımı ama simdi sadece aksam 8 -11 arasi goturuyolar kendi evine çok kavga çıkardım artik o mesafeyi koruyorum. Kızımı salakca seylere alıştırmasınlar diye. Ustelik altini değiştiriyorum karnini doyurup oyle gönderiyorum ki kaynanam orda bisey vermeye çalışsa yemesin diye. Annesini tam tanısın bilsin diye
Siz hic merak etmeyin iciniz rahat olsun 9 ay karninizda tasidiniz onu sizin sesinizi kokunuzu oyle iyi biliyorki nerde olsaniz bilir annesi oldugunuzu :KK200:

Çocuk bilir anneyi babayı da siz neden bu kadar pasif kalıyorsunuz? Her akşam o kadar saat çocuk gönderilmez. Bir daha böyle yaparsanız tirmaginin ucunu göstermem deyin göndermeyin akılları başlarına gelsin. Yok ben kimseyle kötü olmam derseniz susup oturun yapacak birşey yok. Çocuk ne kadar bilse de doğruyu ne gerek var o kadar insan arasında bölünmeye.

Kimse cocugumu ben emzirirken elimden alamaz parçalarım adamı onu doğurana kadar yatacağım yeri bilmiyorum ben ağrıdan gelip kucağımdan alacak babanne ise yerini bilecek bilmiyorsa da ben bildiririm siz ne yaptınız nasıl bu kadar sessiz kaldınız anlamadım. Bebek bu ya annesinin kokusuna alışacak tabi...

Bu kadar olayın üzerine nene deyip dememesi önemli değil bence. Bebek değil de siz onun bebeğin babannesi olduğunu öğretin bence...

Sinirlerim bozuldu gerçekten okurken kavga ettim hepsiyle sizin yerinize :KK57: evime sokmam böyle insanları parçalarım gerekirse polis çağırır olay çıkartırım unutamasınlar diye:KK62:

Esiniz nerede? Kör mü sağır mı?
Eşinizle konuşun eşiniz olduğu cakitlerde gelsinler normal zamanda geldiklerinde açmayın kapıyı
Ben olsam nene de demem ismini söylerim baybay yap ayşeye gibi

Back
X