Merhaba arkadaslar 3 yildir evliyim 1de kızımız var. Kızım doğduğundan beri kaynanam ve görümcelerim yetmezmis gibi kaynanamin gorumcesi birde kaynanamin kaynanasi çocuğumu benden koparmaya çalışıyorlar. Bu benim ilk çocuğum canımdan bir parça.. Ilk dogdugundan beri ben emzirirken bile kucağımdan aliyolardi kokuna alışmasın diyolardi. Kaynanam gil ustte oturuyordu o zaman. Kafasina gore cocugu alip kendi evine goturuyordu o gelmese gorumcelerim. Emziriyorum diyodum mama verecem diyodu.. Ve ben dogumdan sonra cok problem yaşadım esim ve ailesiyle 2 ay süt verebildim kızıma. Sinir stres üzüntü ağlama sonrasi sütüm de kesildi.. gunahi onların boynuna.. Kızımı alacaklar korkusu dustu icime gerci bende kendimi ezdiren birisi değilim. Mutlaka herseye cevabimi verirdim. Ilk baslarda herseye sussamda sonradan gozum acildi. Simdi kizim 1 yasinda
Benim sorum şu anneler..
Kaynanam kızımı kucagimdan alirken gel anneye diyor. Ona anne demesini saglamak icin. Gel anneye, yok annem, anneye baybay yap falan.. Bende bi sureden sonra kaynanam devam edince kizimi kaynanamin kucagina verirken git neneye demeye basladim.Kendisini cok genc goruyor ya hanimefendi. Ona nispeten. Nene diye sesleniyorum. Benim en dogal hakkim ona anne demesini istemiyorum. Sizce kizim bana mi uyar yoksa kaynanama mi.. veya nene demesi icin napmaliyim?.. cunku kaynanam gil anne dedirtmek istiyor. Kayinbabama da baba. Kizimin zaten anne babasi var. Bir akil verir misiniz. Paranoyaya baglamis durumdayim