:
4. millet kızın var sen cok sanslısın herseyi kızlar yapıyordur diyorlar. gelsinler de bi seni görsünler
QUOTE]
biz de 4 kızkardeşiz annemin de en çok kullandığı cümle bu
bi de "yaptığınız banaysa öğrendiğiniz kendinize" var.
Benim rahmetli annem kızınca aaaaahh bir gün anne olursanız beni o zaman anlarsınız, bir anneciğim vardı meğer ne kadar da haklıymış dersiniz demişti..
Bir zamanlar bir annem vardı benim..
Benim rahmetli annem kızınca aaaaahh bir gün anne olursanız beni o zaman anlarsınız, bir anneciğim vardı meğer ne kadar da haklıymış dersiniz, ama o zaman da ben yanınızda olmam çok ararsınız beni çook, demişti..
Bir zamanlar bir annem vardı benim gittiğinden beri tek aklıma yazdığım cümlesi bu oldu..
Benim rahmetli annem kızınca aaaaahh bir gün anne olursanız beni o zaman anlarsınız, bir anneciğim vardı meğer ne kadar da haklıymış dersiniz, ama o zaman da ben yanınızda olmam çok ararsınız beni çook, demişti..
Bir zamanlar bir annem vardı benim gittiğinden beri tek aklıma yazdığım cümlesi bu oldu..
Evin her zaman el gelecekmis gibi, ustun basin her zaman misafilrlige gidecek gibi olsun
Esine kapiyi her zaman guleryuzle ac, giderken ardindan dua et
Kenarina her zaman para at, tasarruflu ol, ota boka para harcama:26:
Sirrini kimseye verme,
Bir de ogluma '' kuzumun kuzusu'' der o lafi beni bitirir zaten .
Canim annem ozledim bak simdi.
:
4. millet kızın var sen cok sanslısın herseyi kızlar yapıyordur diyorlar. gelsinler de bi seni görsünler
QUOTE]
biz de 4 kızkardeşiz annemin de en çok kullandığı cümle bu
bi de "yaptığınız banaysa öğrendiğiniz kendinize" var.
biz de 2 kızız.
birde sanki bana mı yapıyorsun diye tafra yaparpufuduğum benim o ya
valla sizinkileri bilmem ama benim annciğimin evlendikten sonrada nasihatları bitmedi
onun gözünde ben genelde beceriksiz olduğum için sürekli birşeyleri hatırlatma
ihtiyacı hissediyor
hatta yeni evli olduğum zamanlarda yaptığım yemeği görünce içine soğan koydun dimi
diye sormuştu
oyy canım benim yaaa nur içinde yatsın anacığınn
başınız sağ olsun
ağlattın beni........................hemde çok kötü...
Canim benim icimi yaktin valla
Allahim annecigini nurlar icinde yatirsin insallah canim.
Rahmetli anneannemde
Erkegin iki tabagi varsa birini kiracaksin derdi.
Rahmetli anneannemde
Erkegin iki tabagi varsa birini kiracaksin derdi.
yaa anlayamadım ama babaane sözleride çok doğrudur..
açıklamasınıda yazar mısınnn ?? :)
niye ki merak ettim şimdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?