Biliyorum ki bende ot gibi yaşayacağım , giderken benide götürecek mezara,,
çok teşekkür ederim smuwila...annene çok dua et..rabbim mekanında rahat ettirsin..
cennetin en güzel yerinde olsun..
tek avuntum şu olur annem gidince bir süre sonra bende geleceğim yanına annem...
Benim de tek avuntum bu, tabutu giderken sanki bunları yaşayan ben değildim, inanamıyordum. Beni de götür diye çok bağırdım, ağladım arkasından, oraya koyamazsınız annemi dedim, onun yeri evimiz dedim. Hala inanmıyordum ta ki kefenle indirdiklerini görene dek işte bitti dedim, hayat bitti, her şey bitti. Artık hayatta olmadığını biliyorum ama öyle yaşayamıyorum o hep var, her gece onunla hasret kaldığım bir şeyi yapıyoruz yapmak isteyipte yapamadıklarımı yapıyorum, söylemediklerimi söylüyorum, her gece hayallerimi süslüyor. Anılarımla yaşıyorum.
hıçkırıklara boğuldum şu annn yaşadığın hiç bir şeyden zevk aldıüğnı düşünmüyorum
evlimisin cocugun varmı bilmiyorumama inşallah sende anne olursun
anneciğine ahirette kavuşurusun başım çok agrıo çok ağladım bugun zaten çok duygulsal biriyim
sabahda hastaneye gidicem babam kanser onu götürcem darmadağın oldum
Evli değilim canım, benim hakkımda düşündüğün her şey doğru, öylesine yaşıyorum hayatı, böyle de sürdüreceğim.
Allah babana acil şifalar versin inşallah..
Benim de tek avuntum bu, tabutu giderken sanki bunları yaşayan ben değildim, inanamıyordum. Beni de götür diye çok bağırdım, ağladım arkasından, oraya koyamazsınız annemi dedim, onun yeri evimiz dedim. Hala inanmıyordum ta ki kefenle indirdiklerini görene dek işte bitti dedim, hayat bitti, her şey bitti. Artık hayatta olmadığını biliyorum ama öyle yaşayamıyorum o hep var, her gece onunla hasret kaldığım bir şeyi yapıyoruz yapmak isteyipte yapamadıklarımı yapıyorum, söylemediklerimi söylüyorum, her gece hayallerimi süslüyor. Anılarımla yaşıyorum.
[video=youtube;AHZjnR1nuLQ]http://www.youtube.com/watch?v=AHZjnR1nuLQ[/video]
Paylaşasım geldi
Bnim annemin nasihati da su, butun mal varligini esine soyleme,bir kenarda her zaman kendine ait bir birikimin olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?