yaa anlayamadım ama babaane sözleride çok doğrudur..
açıklamasınıda yazar mısınnn ?? :)
Hiç birinizi üzmek istemezdim arkadaşlar kusura bakmayın, konuyu görünce direkt aklıma annemin bu sözleri geldi. Her şeyi gözümde canlandı birden bire, sesi, tavrı, duruşu her şeyi.. Bir an yine gittiğine inanamadım..
erkeğin mali fazla olursa gözü dışarı kayarmış eskiler öyle der
2 kaşığı varsa birini kırki
erkek çalışmaktan kafasını kaldıramazsın :)))))))))
baktım netten
borçtan kurtarmamak gerekiyormuş, o zaman evin dışına kaymazmış aklı..
eveeet eveeett ne güzel bir söz
Ana gibi yar olmaz gözlerimden akan yaşlara engel olamıyorum ,
biliyorum birgün annemi kaybedicem ama o zaman hayat benım için nasıl olucak
belkide ot gibi yaşayacağım şu an ağlayarak yazıyorum rabbim annenın mekanını cennet eylesin arkadaşım
çok kötü oldum çok....
annem daima " eğer eşinden bir şey isteyeceksen ya da bir şeyi yaptırmayı düşünüyorsan önce karnını doyur, o açken asla bir şey söyleme" der.
Ben ot gibi yaşıyorum, içimde yaşadıklarımı anlatmama, tarifini etmeme imkan yok. Kelimeler bile kifayetsiz kalıyor.
Öyle bir acı ki, Rabbim kimseye yaşatmasın tek dileğim, Allah annenize uzuuun ömürler versin inşallah.
Ben ot gibi yaşıyorum, içimde yaşadıklarımı anlatmama, tarifini etmeme imkan yok. Kelimeler bile kifayetsiz kalıyor.
Öyle bir acı ki, Rabbim kimseye yaşatmasın tek dileğim, Allah annenize uzuuun ömürler versin inşallah.
annem daima " eğer eşinden bir şey isteyeceksen ya da bir şeyi yaptırmayı düşünüyorsan önce karnını doyur, o açken asla bir şey söyleme" der.
Erkegin anasi degil karisi ol,
Ooo biz sizin bezlerinizi yikarken ellerimiz acilirdi deterjandan, siz makinalarin hanimisiniz.
Bizim yasimiza gelince anliycaksiniz gencliginizin kiymetini,
Allah herkese hayırlısını versin..
cümleleriniz beni de benden aldı.
daha gecen aksam annem ölse ben naparım diye aglarken buldum kendimi.
amacım yaranızı desmek değil .hayali bile katlanılmaz zor geliyor.
Rabbim herkese kaldıracagı kadar dert verirmiş ama zor. mekanı cennet olsun. diğer tarafta refakatcınız olsun. sizlere de sabır diliyorum.
Biliyorum ki bende ot gibi yaşayacağım , giderken benide götürecek mezara,,
çok teşekkür ederim smuwila...annene çok dua et..rabbim mekanında rahat ettirsin..
cennetin en güzel yerinde olsun..
tek avuntum şu olur annem gidince bir süre sonra bende geleceğim yanına annem...
Benim rahmetli annem kızınca aaaaahh bir gün anne olursanız beni o zaman anlarsınız, bir anneciğim vardı meğer ne kadar da haklıymış dersiniz, ama o zaman da ben yanınızda olmam çok ararsınız beni çook, demişti..
Bir zamanlar bir annem vardı benim gittiğinden beri tek aklıma yazdığım cümlesi bu oldu..
Oyle deme canim.
Olmamisa isyan etme.
Insanlar ne acilarla yasamayi ogreniyor, olurum diyor gene de yasiyor.
Rabbim herseyin hayirlisini versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?