anne neden beni sevmedin

Rabim sana sabir versinnnn.. yazip yazip sildim yazacak hic bisey bulamadim ama benimde senin gibi haykirmak istediklerim var. BENI NEDEn Atin? bi Hastahanenin Tuvaletine hicmi Sevmedin hicmi Kokum sana guzel gelmedi biraz vicdanli olsaydinda camiye falan atsaydin Hicc mi hic yakismadi Annelik SIZEEEE ..... Kusura bakma konu sahibi benide iclendirdin biraz senin konun icinde daldim yazmaya ozur..

Bence bazen uzak durmak gormemek duymamak daha iyidir canom uzulme bu kadar onlar uzulsun senin icin yasamina hayatina bak cok uzuldim senin adina ama uzak dur.....

Gece gece yazdıgın baslık vurdu benııı...3 yaşında kızım var .sınırlendıgımde bana soyledıgı laff aynen bu cumlee...anne neden benı sevmedın.anne neden seni üzdüm beni benden alan cümle....seni çok seviyorum kızım dıyıp sarıldıgım an delı gıbı sevınıyor .sanki çocuguma ezıyet edıyorum da bu lafı bana soyluyor gibi hissettım.inanmıyorumki bir anne evladından vazgecsinnn bu kadar kötü konuşsunnn.annen kendine gelecek ve yaptıklarının farkına varacaktır.ve inan zor gununde yanında olsun iyi gününde zaten herkes yanında.o guzel gun gelecektır....

Çok saçma ve Türk filmi gibi gelecek herkese ama yazınızı okuyunca şöyle bir şey canlandı kafamda. Babanızdan nefret ediyor çünkü siz babanızın kızısınız ama kız kardeşiniz sanki annenizin aşık olduğu adamdan o yüzden kız kardeşinizi başka seviyor çünkü durum normal değil.. Anneniz bahsettiğiniz gibi davranıyorsa anne falan değil o kadın. Ben sizin yerinizde olsam o yazdığınız yazıyı yollardım anneme ne cevap verirse versin tekrar bişey yazmazdım ve uzunca bir süre aramazdım annemi. Arkadaşların dediği doğru onun özlemesini bekleyin, ben pek sanmıyorum özleyeceğini ama bilemeyiz belki bişeyler dank eder. Etmezse de onun yüzünden kendinizi üzmeyin, bilyorum anneden sevgi görmek bir ihtiyaç ama o kadının vereceği sevgiye güvenmem ben. Durumunuz nedir bilmiyorum ama bence siz çocuk yapın ve tüm sevginizi eşinize ve çocuğunuza verin. Onun imreneceği bir anne olun. Çok uçtum biliyorum ama çok sinirlendim ona.

annen seni bilincinde babayla özdeşleştirmiş babaya duyduğu nefret sende can buluyor sanırım
senin suçun değil bu tamamen annenin hastalıklı psikolojisi
hayat her zaman insanın istediği gibi olmaz
sen zihninde anne imajına zarar verme
annem hasta diye düşün

Çok üzüldüm okurken,doğurmakla anne olunmuyor lafı gerçekten doğru...
Daha önce de aynısını önerenler olmuş, bence de bu yazdıklarının aynısını bir şekilde ona ulaştırmalısın. Okusun, belki farkında değil nasıl davrandığının, belki anlar hatasını... Anladığında düzeltmeye çalışsa bile senin bu kırgınlıkların geçer mi? Sanmıyorum ama en azından biraz da o üzülür yaptıkları için,hep sen mi kırılıp üzüleceksin...
Anlamama,değişmeme ihtimali de yüksek ama en azından için daha rahat eder. Keşke ona derdimi anlatsaydım belki anlardı gibi düşünmezsin...

bana kalırsa annenin psikoloji düzelmediği sürece konu sahibinin çabaları beyhude olacaktır

kıyamam sana.. mesaj at istersen özelden konuşalım

zor günümde hiç yanımda değil ki.. iyi günümde de olmuyor..

hep kendime söz veriyorum annem gibi olmayacağım diye çünkü ben anneme ne kadar yaklaşmaya çalışsam bile o o kadar itti beni.. ben babama benziyorum diye beni sürekli aşağılıyor.. örneğin para gönderiyorum insan bi telefon açar kızım teşekkür ederim der dimi hayır o benim yüzüme bile bakmıyor .. ben hep kötü evlat oldum çünkü babam gibiyim onun gözünde..

ben buna benzer mesajlar attım ona.. sonuç hep kavga cevap hep aynı babansın..

bende bi kere bana sarılsa seni çok seviyorum kızım dese hıçkıra hıçkıra ağlarım ama uzun bir süredir ondan sevgi görmüyorum

babama düşkün olduğumu görüyor o yüzden de olabilir..

çok teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…