- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.841
iyiyiz tatlımmm..:) Sen nasılsın??günaydın herkese nasılsınız
arkadaslar ben kactim bugun oturmaya gidecem arkadasa bici bici yapim da mis olayim ole gideyim:))hadi herkese iyi gunler arkadaslar iyi bakin kendinize
Okuyunca yazdıklarını duygulandım be yalel (elif demiycem fazla deşifre olmasın ismin:) ) Olur hayatım inşallah, fazla sen o son noktaları düşünme.. Ama inşallah ve kısmetse begümcüğün bir kız ya da erkek kardeşi olur hayatta, sen şimdi kendine odaklan, zaman geçsin, iyice içindeki o depreşik duygular yerine otursun, sonra sıvar kolları başlarsın denemeye..
Kocişine de aşıkmış bizim yalelimiz, öyle ismini söylemesine bile meftunmuş..:)))) Allah aşkınızı, mutluluğunuzu daim etsin, sağlıklı uzun ömürler nasip etsin kızınızla birlikte, geri kalan herşeye çözüm var yalelcim.. hiç düşünme ve üzülme lütfen..
ay senin ağzın bal yesinnn
ya benimkininde uykusu geliyo bazen benden once ama gitmio yani böyle ayak parmağımın ucu dahi olsa ona dokunacak ole uyucak yada uzanıcak tv izlicek ya da oturacak. hep bir temasta olcak yani. canım benim yaaa cok seker:):)
:;)))ama erken yatiyor benim kocisim evet yalniziz canim evde insallah ucleniriz umudumuz bu.
Heee gevezeyiz biz:)) boş bıraktın mı öyle kopar gideriz:))
yalel canım hayırlısı olsun üzme kendini bence psikologada git neden kafana takıyosunki gidince daha rahatb olursun b:) inşallah özlemcim.
hayırlısı bakalım :)
yeni topik açıcam.... mayıstan-hazirandan umutlular topiği.. çok mu erken olur acaba :)))
yok geçti zaten latacım. üzmüyorum kendimi.
ilk birkaç seferde çok üzülmüştüm. şimdi alıştım heralde.. normal geliyor hatta.
öyle ağrım oluyor, kanamam oluyor... sonra gidiyorum 1 saat bayılıyorum ayılıyorum falan... bakıyorum bitmiş gitmiş bile...
ama bu sefer psikoloğa gitmeyi önerdi ayşe doktorum. o kafama takıldı :))) deli mi oluyorum acaba dedim.. güldü kadın :) 'yoo deli olmakla alakası yok.. suçluluk psikolojisi iyi bişey değildir, kendini iyi hissetmen için, kızına verimli anne olabilmen için tavsiye ettim'' diye kıvırdı :))) var bende bi kafa arızası, kadın doğumcu bile çaktı meseleyi :)))))
yok açma sen kal bizimle bu topic te yine de biz senle umut ederiz hangi ay dersen ama başka topiğe gitmeeeeeeee
kuzum nie deliricen cnm, mantıklı olabilir aslında heeee. aslına bakarsın hepimizin bir nedenden dolyı gitmesi lazım yaa neysee
Çok çok geçmiş olsun canım yaaa ama herşeyde var bir hayır. Yengemde de aynısı oldu 5 tane kürtaj oldu birinci çocuktan sonra. 6. da ikinci çocuğu oldu ama onun nedenleri farklıydı sanırım. Neyse işallah Allah senide ikinci bebişine kavuşturur. Yazını okuduktan sonra senin içinde dua ettim. Olmazsada Yapacak bir şey yok herzaman halimize şükür edelim en azından Begümün vvar tatlı bir kızın. Allah ona uzun ömür versin.
itina ile gevezelik , geyik yapılır:) gevezelik bizim işimiz:))))))))))))
yalel canım hayırlısı olsun üzme kendini bence psikologada git neden kafana takıyosunki gidince daha rahatb olursun b
sikologada git neden kafana takıyosunki gidince daha rahatb olursun bana doktor tavsiye etmedi ama ben gitmek istiyorum valla daha rahat oluyomus hem bi kızın var sonuçta hiç yok degil hemde bizim bi akrabamız vardı hiç çocugu olmadı hep derdiki bebek düsürenlere kızım osunda düssün hiç olmamasından sa derdi
:)) bak bak.. bombaya bak...
eşim dediki akşam, ''ayşe hanım, acaba biz tüp bebek mi denesek.. o şekilde şansımız daha mı artar acaba. böyle çok hırpanalıyor eşim, üzülüyor. acaba o şekilde ihtimal yüzdemizi arttırır mıyız?''
ben bile güldüm yattığım yerden garibime... zavallım, istiyor ama... işte bakalım varsa nasipte olur inşallah.
ağzım bal yiyor açıkçası şu anda. begüm almış gelmiş cevizleri bal tabağını falan. yedir bana dedi. yediriyorum, yiyorum.. :))
aynen dediğin gibi, bizde de öyle. begümden önce yapışık ikiz gibiydik. şimdi de begüm yatana kadar yapışık üçüz oluyoruz, sonra yeniden yapışık ikiz..
'az dur be adam, pişik olcak kolumuz bacağımız.. aralan biraz' diye dalga geçiyorum hatta...
sen de yat bacım :))) git yat...
uyumasan da, sarıl.. onu da uyutma hahahahahaha
Kaç günde bir adet oluyorsun tatlım? Bugün gelmezse yap bakalım olmadı yarın bir test:) inşallah bebiş vardır göbüşte..
ben de yapıyorum onuuuu:))
Latacımm, nasılsın hayatım, yazmıyorsun bir iki gündür? yolunda mı herşey?
Sen de erken yat ve erken kalk kuzum:))) Benim kociş bazı haftalar(mesela önümüzdeki hafta) 06:30 da iş başı yapıyor, o durumda 4:30 gibi kalkmamız gerekir bu da akşam erkenden uyumak demek, uyuyorum valla ben kocişle, sabahta onla kalkıyorum, tekrar yatmıyorum, öyle olunca akşama zaten benim de uykum geliyor:)
iyiyiz tatlımmm..:) Sen nasılsın??
ıyı dıyelım ıyı olalım sızlere bakınıyodum sessız sessız.
itina ile gevezelik , geyik yapılır:) gevezelik bizim işimiz:))))))))))))
Banucum teşekkürederim yarın sabah yaparım artık testi işallah. Pek umudum olmasa da bu aya.
ben kaçtım teyzoşlar..
süt hazırlamam lazım, içirip uyutmam lazım.
hatta üşenmeyip, banyo yaptırıp öyle uyutmam lazım..
görüşürüz...
banuş baya kopmusunuz ya bu ne hız böyle valla yetisemiyom hızınıza:))
yok şaka zaten.
2010 ocak anneleri topiğim var benim bi sürekliliği olan... ordaki kızlarla pek kk'da konuşmuyoruz, face'te yazışıyoruz.
bir de burası var.. başka da istemiyorum zaten :)
hahaha.. di mi :))
ben kaçtım teyzoşlar..
süt hazırlamam lazım, içirip uyutmam lazım.
hatta üşenmeyip, banyo yaptırıp öyle uyutmam lazım..
görüşürüz...
Ahahahaha kıyamam ona..:)) İstiyor muhakkak o da ama işte bir yandan da sen daha kıymetlisin onun için, senin üzülmene, hırpalanmana da dayanamıyor işte adamcağız.. Allah inşallah 2. bebişi, sıkıntısız stressiz versin yalelcim.. böyle tereyağından kıl çeker gibi gelsin..:))
Benimki de öyle, bazen fenalık geliyor ay be tatlım dur iki dakka bi nefes alayım diyorum yani:)) Bazı insan dokunmayı sever, bizimkiler o model sanırım..
Bu arada, sabah kahvaltıda konuşurken kocişe dedim ki, ya ne güzel adet sanıcısını, yumurtlama sancısını , hamişlik doğum sancılarını biz çekelim, herşeyimize dikkat edelim, sonra siz kalkıp aa çocuğumuz oldu diyin, ne ala iş o öyle, madem çocuk bizim niye bu acıyı bi tek biz yaşıyoruz dedim.. Baktı şöyle bir bana, sonra, sizin o adet septomlarınızı, çıldırmış hallerinizi, hamile kalınca daha da manyaklaşacak hormonlarınızınkoparacağı fırtınaları göğüslemek, o dönemde sizi mutlu etmek adına şaklabanlık yapmak kolay mı sanıyorusun kızım, ben kasık kramplarını tercih ederdim valla bunun yerine dedi.. sustum:))))))
Profesyonel geyik merkezi koyalım bi dahaki topişin ismini:)))
Kızlar ben de şu kendimi şımartma işini yapayım kahveyle sonra geleyim yine aranıza... Öpüyorummmmmmmm kocamaaaaaaan.... görüşürüüüüüüz...
:) inşallah özlemcim.
hayırlısı bakalım :)
yeni topik açıcam.... mayıstan-hazirandan umutlular topiği.. çok mu erken olur acaba :)))
yok geçti zaten latacım. üzmüyorum kendimi.
ilk birkaç seferde çok üzülmüştüm. şimdi alıştım heralde.. normal geliyor hatta.
öyle ağrım oluyor, kanamam oluyor... sonra gidiyorum 1 saat bayılıyorum ayılıyorum falan... bakıyorum bitmiş gitmiş bile...
ama bu sefer psikoloğa gitmeyi önerdi ayşe doktorum. o kafama takıldı :))) deli mi oluyorum acaba dedim.. güldü kadın :) 'yoo deli olmakla alakası yok.. suçluluk psikolojisi iyi bişey değildir, kendini iyi hissetmen için, kızına verimli anne olabilmen için tavsiye ettim'' diye kıvırdı :))) var bende bi kafa arızası, kadın doğumcu bile çaktı meseleyi :)))))
Kaç günde bir adet oluyorsun tatlım? Bugün gelmezse yap bakalım olmadı yarın bir test:) inşallah bebiş vardır göbüşte..
ben de yapıyorum onuuuu:))
Latacımm, nasılsın hayatım, yazmıyorsun bir iki gündür? yolunda mı herşey?
Sen de erken yat ve erken kalk kuzum:))) Benim kociş bazı haftalar(mesela önümüzdeki hafta) 06:30 da iş başı yapıyor, o durumda 4:30 gibi kalkmamız gerekir bu da akşam erkenden uyumak demek, uyuyorum valla ben kocişle, sabahta onla kalkıyorum, tekrar yatmıyorum, öyle olunca akşama zaten benim de uykum geliyor:)
Banucum teşekkürederim yarın sabah yaparım artık testi işallah. Pek umudum olmasa da bu aya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?