Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

:)) bak bak.. bombaya bak...
eşim dediki akşam, ''ayşe hanım, acaba biz tüp bebek mi denesek.. o şekilde şansımız daha mı artar acaba. böyle çok hırpanalıyor eşim, üzülüyor. acaba o şekilde ihtimal yüzdemizi arttırır mıyız?''

ben bile güldüm yattığım yerden garibime... zavallım, istiyor ama... işte bakalım varsa nasipte olur inşallah.

ağzım bal yiyor açıkçası şu anda. begüm almış gelmiş cevizleri bal tabağını falan. yedir bana dedi. yediriyorum, yiyorum.. :))

aynen dediğin gibi, bizde de öyle. begümden önce yapışık ikiz gibiydik. şimdi de begüm yatana kadar yapışık üçüz oluyoruz, sonra yeniden yapışık ikiz..
'az dur be adam, pişik olcak kolumuz bacağımız.. aralan biraz' diye dalga geçiyorum hatta...

:;)))ama erken yatiyor benim kocisim evet yalniziz canim evde insallah ucleniriz umudumuz bu.

sen de yat bacım :))) git yat...
uyumasan da, sarıl.. onu da uyutma hahahahahaha

yalel canım hayırlısı olsun üzme kendini bence psikologada git neden kafana takıyosunki gidince daha rahatb olursun b
sikologada git neden kafana takıyosunki gidince daha rahatb olursun bana doktor tavsiye etmedi ama ben gitmek istiyorum valla daha rahat oluyomus hem bi kızın var sonuçta hiç yok degil hemde bizim bi akrabamız vardı hiç çocugu olmadı hep derdiki bebek düsürenlere kızım osunda düssün hiç olmamasından sa derdi

yok şaka zaten.
2010 ocak anneleri topiğim var benim bi sürekliliği olan... ordaki kızlarla pek kk'da konuşmuyoruz, face'te yazışıyoruz.
bir de burası var.. başka da istemiyorum zaten :)

amiinnn... allah her kuzuya sağlıklı ve kısmetli ömürler nasip etsin.. benim kuzuma da..

hep derim.. allah hiçbir yavruyu anasız, hiçbir kadını da yavrusuz bırakmasın..

itina ile gevezelik , geyik yapılır:) gevezelik bizim işimiz:))))))))))))

hahaha.. di mi :))

gidicem.
ama önce bursaya taşınmam lazım :))) sırayla bu işler... :)))))))))))

bu arada, akrabanın fikri de iyiymiş kendince ama, yaşamayan bilemez.. bu da farklı bi rahatsızlık hali, allah kimseye yaşatmasın gerçekten. çok zor bi psikoloji...

ben kaçtım teyzoşlar..
süt hazırlamam lazım, içirip uyutmam lazım.
hatta üşenmeyip, banyo yaptırıp öyle uyutmam lazım..

görüşürüz...

Ahahahaha kıyamam ona..:)) İstiyor muhakkak o da ama işte bir yandan da sen daha kıymetlisin onun için, senin üzülmene, hırpalanmana da dayanamıyor işte adamcağız.. Allah inşallah 2. bebişi, sıkıntısız stressiz versin yalelcim.. böyle tereyağından kıl çeker gibi gelsin..:))

Benimki de öyle, bazen fenalık geliyor ay be tatlım dur iki dakka bi nefes alayım diyorum yani:)) Bazı insan dokunmayı sever, bizimkiler o model sanırım..

Bu arada, sabah kahvaltıda konuşurken kocişe dedim ki, ya ne güzel adet sanıcısını, yumurtlama sancısını , hamişlik doğum sancılarını biz çekelim, herşeyimize dikkat edelim, sonra siz kalkıp aa çocuğumuz oldu diyin, ne ala iş o öyle, madem çocuk bizim niye bu acıyı bi tek biz yaşıyoruz dedim.. Baktı şöyle bir bana, sonra, sizin o adet septomlarınızı, çıldırmış hallerinizi, hamile kalınca daha da manyaklaşacak hormonlarınızınkoparacağı fırtınaları göğüslemek, o dönemde sizi mutlu etmek adına şaklabanlık yapmak kolay mı sanıyorusun kızım, ben kasık kramplarını tercih ederdim valla bunun yerine dedi.. sustum:))))))

banuş baya kopmusunuz ya bu ne hız böyle valla yetisemiyom hızınıza:))

hanımlar demeden edemedım.ben faydasını gormustum cunku.bılıyomusunuz bılmem ama her aksam yarım kuru soganı salataya dograr gıbı dograyım ıcıne sumak atın elınızle yogurun ıyıce karıstırın ve bır kaç damla zeytın yagı hamılelıgı kolaylastırıyor.

itina ile gevezelik , geyik yapılır:) gevezelik bizim işimiz:))))))))))))

Profesyonel geyik merkezi koyalım bi dahaki topişin ismini:)))

Banucum teşekkürederim yarın sabah yaparım artık testi işallah. Pek umudum olmasa da bu aya.

İnşallah yanılıyorsundur tatlım.. Sabah yapınca bize de haber ver ama merak ederiz..

ben kaçtım teyzoşlar..

görüşürüz...

Görüşürüüüüüüüüüüüüüüz..:)))

banuş baya kopmusunuz ya bu ne hız böyle valla yetisemiyom hızınıza:))

Kocişlerinde arada dedikodusunu yapınca olay kopuyor hayatım:))))

Kızlar ben de şu kendimi şımartma işini yapayım kahveyle sonra geleyim yine aranıza... Öpüyorummmmmmmm kocamaaaaaaan.... görüşürüüüüüüz...

kızlar ben kaçar size iyi sohbetler. Benim net kopup duruyor takip edemiyorum sohbetleri az iş apayım geri döenerimm öpüldünüzzzzz mucuksss

yok şaka zaten.
2010 ocak anneleri topiğim var benim bi sürekliliği olan... ordaki kızlarla pek kk'da konuşmuyoruz, face'te yazışıyoruz.
bir de burası var.. başka da istemiyorum zaten :)

hahaha.. di mi :))

aman ii kuzum hep berbaer ilerliyelim topiclerde inşşşş

ben kaçtım teyzoşlar..

görüşürüz...

tamam canım kolay gelsin, dikkat et kendine. begümcüğü öpp bizim için

:)))) banuuuu ben bu lafları hatırlıyorummmm, benimkide aynı kafada. puhahahha

:))sacmalama ya senın enerjın hayatana yonelık pskolojın hepımızden ustun senden bu tıp seylerı duymak cok cok ayıp:)gercekten yalel hayata guzel bakanlardan bırısın bızlerde bu enerjın yetısyor......en kısa zmanda daha da ıyı olcagına emınım....balım benım petegım benım sen hep gucte ve enerjıde kal basta kendıne esıne bırıcık kızına cevrene aılene bızlere deee lazımsınnnnnnbu da gunun opucugu olsun sana tekrar dan gecmıs olsun

Son düzenleme:

ıyıyım tatlım...mısafırlerım vardı ıkı gun ust uste geldıler yazamadım ama arad bır gırp okuyordum yazdıklarınız:)aklım ve hayalım hep sızlerle

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız.. uzun zamandır takib edemiyorum ama bakabildiğim kadar hamiş sayısı artmış tebrik ediyorum sizleri... hamiş olmayanlar üzülmeyin arkadaşlar inş. rabbim tez zamnda anne olmayı size nasip eder sizlerinde haberinizi nisanda alırız. inş. bende bekliyorum mart ya 19 yada 20 adet tarihim herhangi belirti yok :106:sadece muthiş birgögüs ağrısı afedersiniz kabızlık:26::26: ve bel ağrısı vardı bende. bunlar ise adetin 14.cü gününden beri var üstelik bu ay gün aşırı programınıda uygulamadık ama kısmet pekte umutlanmak sitemiyorum allah isteyen herkese versin inş. umutlarımız boşa çıkmasın inşallaaahhhh

Banucum teşekkürederim yarın sabah yaparım artık testi işallah. Pek umudum olmasa da bu aya.

hayırlısı olsun tatlım umutsuz kalma bır yap bakalım yarın belkıde cok ıyı haberlerle uyanacagız olmasa nasıp kısmet dıyecegız hem hıc olmazsa annelık duygusunu yasayanlardan bırısın.....en guzel olanı da bu ıste olumlu sıcak dusun arkadasım benım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…