Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ya simdi magazin sitesine baktım. valla kafayı yicem haaaa. yasemin ergene dogumdan sonra ilk kez demişler. incecik karı, keza ebru gundeş te oleydi, nere verio bunlar kiloları ya. almıolarmı hiç. ne yiyo ne içiolar nerden cıkarıolar nerden sokuolar ben anlamıorum ya. ben hamile kalsam yeminle top gibi olucam buraya da koyacam resmimi bakın söz. walla sinir yaptım şimdii

:)))enıstemızde ne fenamıs ehemn sozu batlatmıs ama dogru soylemıs ama banu o donemler nasıl olcagımız bılmıyoruz ama ben bır yumurtlam haftasında benımkler zıvandan cıkar o gun esım dıyor kı senın gunlerın yaklaasıyor o donem nobet de yok nasıl yapcagım bu ay nasıl sakınlestırcegımı kestıremıyorum yardımcı olurmıusun dedı:))kaldım oylece hıc bırsey soylemdım adamlar cekmıyor degıl ya ama ıste evlılık bu olsa gerek ıyı veya kotu bırbırımızı tamamlıcaz.....

vallahi adamcağız haklı banu ,,, ay hele ben hiç çekilmem dengesizim azcuk yandı benimkisi...

kuzu boşver sen o kuklaları , senin gülüşün yeterr , doğallağın yetetr varsın totiş büyüsün ,

Canlarım nasılsınız ???? Ben buğün çok keyifsizim ağlayasım var, canım çok sıkılıyo, uykum var, off ki off okadar iş yapıyorum zaman geçmek bilmiyo hemencik akşam olsa eve gitsek olmazmı ama olmuyo ya

sekerim canım o senin dogallıgın bebemm. büyücek zaten Allah ın emri. ama benim bi kızkardeşim var o da aha işte bu kuklalar gibin olcak. sadece karın olcak onda da:)))))))))))
neyse kocişler memnunsa sorun yok dimi cancağzımmm

Canlarım nasılsınız ??? Ben buğün pek bi keyifsizim çok canım sıkılıyo uykum var ağlayasım var nedense okdr iş yapıyorum zaman geçmek bilmiyo sanki akşam olsa diyorum gitsem evime yatıp uyusam ama nerde

nie sıkılıosun yavrucumm. evet eve gitsek fatmagul de var bu akşam ohhhhh:):)

ben sanırsam direk irileşecem yani totişten ziyada at gibi tabiri varya hahaha öyle olacam , bizim ailedekiler iri , bende öle olacam yüksek ihtimal

bebeğim neden sıktın canını sen bakimm ağlamak geliyorsa içinden ağla tatlım açılırsın...

Ay canım niye sıkılıyo bilmiyomki fazlamı alıngan oldum ne sabah tam ağlicam patronum geldi tuttum gözyaşlarımı şimdi yine kalabalık bi yanlız bıraksalar ağlasam rahatlasam

nie sıkılıosun yavrucumm. evet eve gitsek fatmagul de var bu akşam ohhhhh:):)

kızlar bi yardımcı olun bana zira kafayı yiyecem olayı bastan anlatyorum ben 30günde duzenli adet olan biriyim subat ayı 29 cektigi icin hesapladım 13 martta adet olmam gerekiyordu bi onceki 12 subatta olmustu bugun 15 mart ve bn hala adet olmadım sadece beyaz -hafif sarı akıntım var her akıntım gelisinde adet oluyorum sanıyorum buraya kadar normal diyeceksinizki test yap dun oglen kan testi yaptırdım ama sonucun negatif oldugunu soylediler inanılmaz moralim bozuldu neyse dedim demekki daha vakti gelmemis ama karnım agrıyor hemde cok sert ve şiş goguslerde aynı her an dakikaları sayıyorum adet olacam diye ya o degilde esimede soyleyemedim test olayını adamcagız dun gece ruyasında ikiz kızlarımız olacagını gormus moralini bozmakta istemiyorum gunde 3kere arayıp soruyor gelen giden var mı diye adette olamıyorum kafam karıstı iice bu arada benim bu ayki en beraberlik tarihim 1martttı adetimin 15.16.18.ve 19.gunlerinde beraber olduk ve daha onceden hic boyle gecikmem olmamıstı ya azıcık bana akıl verin ...

Favorim oda kocişim artık suskunları izler oldu canım gerçi ben uyumaktan izleyemiyorumda tv falan, ne bilim Özlemciğim zaman geçmiyo sıkıldım ya

aaaa bende cok emrak ediorum o diziyi ama fatmagul e kıyamam onu islemem lazım. benimki bunun yüzünden kurtla vadisini bilem bıraktı:)

Ay canım niye sıkılıyo bilmiyomki fazlamı alıngan oldum ne sabah tam ağlicam patronum geldi tuttum gözyaşlarımı şimdi yine kalabalık bi yanlız bıraksalar ağlasam rahatlasam
aman sal gitsin boşver kalabalığı , herkes bimiyormu hamile olduğunu boşver onlar düşünsün nasıl yardımcı olacaklarını

bebeğim negatif bir durum varsa beklentini yüksek tutma gecikme olabiliyor kimi aman düzen bozulabiliyor kullandığın ilaç kür mür birsey varmıydıki..

hayır hic bir ilac almıyorum folik asit alıyorum sadece folbiol mudur nedir ondan bn agrı kesici bile icmem normalde evet zaten bnde sonucu duyunca artık cok umitlenmiyorum ama ne yalan soyliyim test yaptırana kadar beklentim yuksekti hayırlısı olsun artık ilk defa gecikmem oldu benim bu yasıma kadar gecen ay doktora gittim vajinal muayene yaptırdım cok sukur hersey normal dedi bakalım artık kızmızıları bekleyecem gibi gozukuyor dun test yaptırdıgım yerde aynı andan bi adamdan da kan aldılar belki tüpler karısmıstır:)))
bide su gec döllenme olayı nedir nasıl oluyor bana anlatırmısınız

aaaa bende cok emrak ediorum o diziyi ama fatmagul e kıyamam onu islemem lazım. benimki bunun yüzünden kurtla vadisini bilem bıraktı:)

Öyle canım bende kıyamıyorum ama o dizininde hakkını yimeyeyim şimdi tekrarlarından izledim 2 bölümüde bu akşam 3. var şimdilik güzel gidiyo sonra bozulmazsa tabi, ama fatmagülde çok heyecanlı olcak bakalım ama tavsiye ederim o diziyide canım

:))))) cok ıyıydı belkı o adamla karısmıstır.

Canım sen evde test yaptnmı peki, söylediğin belirtiler bendede olmuştu özellikle akıntı istersen bi kaç günbekle bi daha kan testi yaptır.

Helloooooooooo kızlar ben geldimmm;dün yoktum canlarıım,grip oldum yattım evde..ee ne var ne yok yeni haberleri alayım :)))

Tülinciğim kimse bilmiyo şekerim burda hamile olduğumu saklıyom şimdilik karnım büyüyünce öğrensin patronum diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…