Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ayyy bak açtım şoma agzımı gordun mu ( gulsen bak dun konusuoduk soma agız meselesini) kayınvalidem aradı akşama yemek yapma ben getirecem dedi. bu demektir ki benim dizi gitti:):)

Canım sen evde test yaptnmı peki, söylediğin belirtiler bendede olmuştu özellikle akıntı istersen bi kaç günbekle bi daha kan testi yaptır.

yok elvan evde test yapmayı yemiyo pek cesaretim yok aslında oluruna bıraktım biraz ama dedigin gibi 3 gun verdim Allahın izniyle adet olmazsam bi daha sansımı denerim adet olursam zaten sıkıntı yok(
peki sende ne oldu hamilemisin bebek varmı aynı durumu yasamıssın

vallahi ben çok anlamam döllenmeden falan tatlım ya bilenler yetişin , istersen bir idrar testi al kendinde yap gözünle görmek daha iyi olur belki...
helloooooooooo kızlar ben geldimmm;dün yoktum canlarıım,grip oldum yattım evde..ee ne var ne yok yeni haberleri alayım :)))
tatlım geçmiş olsun... Benden bulaştı herhalde :):).)
tülinciğim kimse bilmiyo şekerim burda hamile olduğumu saklıyom şimdilik karnım büyüyünce öğrensin patronum diye :)

aa sende çatlarım kız ben iiyi dayanıyon vallahi..

ayyy bak açtım şoma agzımı gordun mu ( gulsen bak dun konusuoduk soma agız meselesini) kayınvalidem aradı akşama yemek yapma ben getirecem dedi. bu demektir ki benim dizi gitti:):)

Ay kıyamam ben sana canım benim hakkaten gitti senin dizi neyse ben uyumadan izlersem sana yarın özet geçerim :)

Canımın içi Hazirana kadar saklamayı düşünüyom hehe başarabilirsem zam isticemde Haziranda ondan şekerim yoksa hemen bunlar birini bulma arayışına girecekler biliyorum canım

Canım ben binlercekez şükürler olsunki buay hamile kaldım, benim adetim gelmeden önce akıntım oluyo ve gögüslerim şişmişti canım adetim bir gün geçikince evde test yaptım çift çizgi çıktı 1 hafta sonrada kan testi yaptırdım 2 gün oldu ondada değerim yüksekti, şimdi 5 haftalık hamileyim Pazartesi doktordan randevu aldım canım bakalım ne olacak, bence sende bi test yap evde için rahat etsin. Benimde adetim düzenliydi 28 günde bir oluyodu bu ay geçikti ilk defa ondada yüzüm güldü şükür

olabilir valla,senden bulaşmış ta olabilir :)))

cok sevindim Rabbim saglıklı hamilelik nasip etsin darısı butun bebis bekleyenlerin basına bu aksamda bekleyim ozaman yarın sabah insalllah yapayım hayırlsı gercekten Rabbim verecegi zamanı biliyor sonucta ama iste insanoglu agzımız boyle konussada yuregimiz aynı seyi demiyor cogu zaman

yaylelcimi tatlım çok geçmiş olsun canım,şok oldum okurken...

kızlar bu arada benim batım 16 mart (ama geçen ay 29 çeti ya sanırım ben onu hesaplamadım, o yüzden 17-18de olabilir)Düne kadar hiç bir belirtim yoktuiherşey gayet normaldi,bugün kasıklarımda hafif çekilmeler ve su gibi (şeffaf,kokusuz)akıntım var,ve uzun zamandır ilk defa böyle bir akıntı şekli gördüm desem yeridir.Böyle akıntısı olan oldu mu aranızda ??

İnşallah tatlım Rabbim isteyen herkeze versin dualarım sizlerle canım inşallah sizden de güzel haberler alacağız, iyi dileklerin içinde sağol merak ettim ama bende şimdi 1 gün daha bekle bakalım yap testi inşallah sende kavuşursun bu ay

Öyle canım netten izlersin tekrarı olmuyomu onun tv de sanırım cumartesi mi ne oluyo cnm

oluoda ben izleyemiom evle ugraşmaktan canım ya muhakkak bişey yapıorum

İnşallah canım o akıntının sebebi bebektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…