- Konu Sahibi pembemasal
-
- #9.881
gecmıs olsun
Öyle canım bende kıyamıyorum ama o dizininde hakkını yimeyeyim şimdi tekrarlarından izledim 2 bölümüde bu akşam 3. var şimdilik güzel gidiyo sonra bozulmazsa tabi, ama fatmagülde çok heyecanlı olcak bakalım ama tavsiye ederim o diziyide canım
Canım sen evde test yaptnmı peki, söylediğin belirtiler bendede olmuştu özellikle akıntı istersen bi kaç günbekle bi daha kan testi yaptır.
selam arkadaşlar nasılsınız güzel haberler varmııı?
vallahi ben çok anlamam döllenmeden falan tatlım ya bilenler yetişin , istersen bir idrar testi al kendinde yap gözünle görmek daha iyi olur belki...hayır hic bir ilac almıyorum folik asit alıyorum sadece folbiol mudur nedir ondan bn agrı kesici bile icmem normalde evet zaten bnde sonucu duyunca artık cok umitlenmiyorum ama ne yalan soyliyim test yaptırana kadar beklentim yuksekti hayırlısı olsun artık ilk defa gecikmem oldu benim bu yasıma kadar gecen ay doktora gittim vajinal muayene yaptırdım cok sukur hersey normal dedi bakalım artık kızmızıları bekleyecem gibi gozukuyor dun test yaptırdıgım yerde aynı andan bi adamdan da kan aldılar belki tüpler karısmıstır:)))
bide su gec döllenme olayı nedir nasıl oluyor bana anlatırmısınız
tatlım geçmiş olsun... Benden bulaştı herhalde :):).)helloooooooooo kızlar ben geldimmm;dün yoktum canlarıım,grip oldum yattım evde..ee ne var ne yok yeni haberleri alayım :)))
tülinciğim kimse bilmiyo şekerim burda hamile olduğumu saklıyom şimdilik karnım büyüyünce öğrensin patronum diye :)
Helloooooooooo kızlar ben geldimmm;dün yoktum canlarıım,grip oldum yattım evde..ee ne var ne yok yeni haberleri alayım :)))
selam canım nbr
ayyy bak açtım şoma agzımı gordun mu ( gulsen bak dun konusuoduk soma agız meselesini) kayınvalidem aradı akşama yemek yapma ben getirecem dedi. bu demektir ki benim dizi gitti:):)
vallahi ben çok anlamam döllenmeden falan tatlım ya bilenler yetişin , istersen bir idrar testi al kendinde yap gözünle görmek daha iyi olur belki...
tatlım geçmiş olsun... Benden bulaştı herhalde :):).)
aa sende çatlarım kız ben iiyi dayanıyon vallahi..
iidir tatlım senden nbr
Ay kıyamam ben sana canım benim hakkaten gitti senin dizi neyse ben uyumadan izlersem sana yarın özet geçerim :)
yok elvan evde test yapmayı yemiyo pek cesaretim yok aslında oluruna bıraktım biraz ama dedigin gibi 3 gun verdim Allahın izniyle adet olmazsam bi daha sansımı denerim adet olursam zaten sıkıntı yok(
peki sende ne oldu hamilemisin bebek varmı aynı durumu yasamıssın
iidir canım hem burda hem iş yapıom goyaaa.
:):) neyse saglık olsun olmadı netten izlerim yarın artıkın
vallahi ben çok anlamam döllenmeden falan tatlım ya bilenler yetişin , istersen bir idrar testi al kendinde yap gözünle görmek daha iyi olur belki...
tatlım geçmiş olsun... Benden bulaştı herhalde :):).)
aa sende çatlarım kız ben iiyi dayanıyon vallahi..
bende yoğunum ama aklım burda kaldı bi bakiim dedim ne var ne yok
varmı bi gelişme ?
Canım ben binlercekez şükürler olsunki buay hamile kaldım, benim adetim gelmeden önce akıntım oluyo ve gögüslerim şişmişti canım adetim bir gün geçikince evde test yaptım çift çizgi çıktı 1 hafta sonrada kan testi yaptırdım 2 gün oldu ondada değerim yüksekti, şimdi 5 haftalık hamileyim Pazartesi doktordan randevu aldım canım bakalım ne olacak, bence sende bi test yap evde için rahat etsin. Benimde adetim düzenliydi 28 günde bir oluyodu bu ay geçikti ilk defa ondada yüzüm güldü şükür
cok sevindim Rabbim saglıklı hamilelik nasip etsin darısı butun bebis bekleyenlerin basına bu aksamda bekleyim ozaman yarın sabah insalllah yapayım hayırlsı gercekten Rabbim verecegi zamanı biliyor sonucta ama iste insanoglu agzımız boyle konussada yuregimiz aynı seyi demiyor cogu zaman
Öyle canım netten izlersin tekrarı olmuyomu onun tv de sanırım cumartesi mi ne oluyo cnm
bende yoğunum ama aklım burda kaldı bi bakiim dedim ne var ne yok
varmı bi gelişme ?
canım walla değişik bişi yok bildiğinin harici çalışmalara devam modundayız
yaylelcimi tatlım çok geçmiş olsun canım,şok oldum okurken...
kızlar bu arada benim batım 16 mart (ama geçen ay 29 çeti ya sanırım ben onu hesaplamadım, o yüzden 17-18de olabilir)Düne kadar hiç bir belirtim yoktuiherşey gayet normaldi,bugün kasıklarımda hafif çekilmeler ve su gibi (şeffaf,kokusuz)akıntım var,ve uzun zamandır ilk defa böyle bir akıntı şekli gördüm desem yeridir.Böyle akıntısı olan oldu mu aranızda ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?