- Konu Sahibi pembemasal
-
- #10.161
Özleeeeeeeeeeeeeeeeem, allah iyiliğini versin senin emi:)))))))))))))
banucum ya özlem bana neler yazıyor okuyonuz dimi:))) bu kızı seviyorum ya:)))
eşim almaya geliyor beni bu akşamı oynaşma akşamının başlangıcı ilan ediorm:)))
san kuzum san bişiysin zaten özlemsin sen allah allah...,,,, hadi bakalım ne diyeti vallahi ben yapmıyorum artık babam kızıyor yeter diyor çok zayıfladım bir ara işten atacaktı az kalsın beni...
bende özledim kuzum seni ...özlemle görüşüyoruz biz gizli gizli buluşuyoruz .....yani bak bende böle izmirli havasını taşıyorum burnımdan kıl aldırmam bu konuda hahaha çok havalı oldu
yanına gelir gelmez kurlara başla , eve gitmeyi bekleme yani hahahaha
özlemmmm gebertecem seni hatuna bak ya kızıştırıyor ortalığı.... sex shop gibi oldu hahahaha bende denerim farklı yerlerde ama bak pek severim ...
eylülde tatile gitmiştik canım ikinci balayı yapcaz sözde, ben deniz ve yeni arkadaşlarla lak lak çene çalıyom. meğer bizim adamın tatil anlayışı birhafta boyunca yatağin içinde aşne fişne yapmakmış, tabi ben ruhsuz gülşen yine bil halt edemeden tatılden geldik.. adamla barışcam diye göbeğim çatladı sonra...
ben de çoooook seviyorum o cadıyı:)))banucum ya özlem bana neler yazıyor okuyonuz dimi:))) bu kızı seviyorum ya:)))
merhaba kızlar ,
Bende ocak 5de 7+4 günlük bebeğimi kalbi durması üzerine aldırmak zorunda kaldım... Bu ayda yeni bebek için çalışmalarda bulundumm son adet tarihim 29 şubat ve şuanda bel ağrısından ölmek üzereyimmmm....
aa olsun ayol zaten yayılmanız gerekmicek oraya:):). utanma beaa neler konusuos burda. yaw orda dene sanki adam sana itirazmı edecek
aa olsun ayol zaten yayılmanız gerekmicek oraya:):). utanma beaa neler konusuos burda. yaw orda dene sanki adam sana itirazmı edecek
çok güldüm yaaa ama kayl da süper bişeydi
kendinizi güzele alıştırın istemiyorum istemiyorum derseniz
istemezsiniz tabi ama beyninizde biraz kurun düşünün
bende haydar dümen kesildim haaa haa
san kuzum san bişiysin zaten özlemsin sen allah allah...,,,, hadi bakalım ne diyeti vallahi ben yapmıyorum artık babam kızıyor yeter diyor çok zayıfladım bir ara işten atacaktı az kalsın beni...
bende özledim kuzum seni ...özlemle görüşüyoruz biz gizli gizli buluşuyoruz .....yani bak bende böle izmirli havasını taşıyorum burnımdan kıl aldırmam bu konuda hahaha çok havalı oldu
yanına gelir gelmez kurlara başla , eve gitmeyi bekleme yani hahahaha
tamam canım hatta arka koltuğa atayım bitireyimmi diyon...:)))
özlemmmm gebertecem seni hatuna bak ya kızıştırıyor ortalığı.... sex shop gibi oldu hahahaha bende denerim farklı yerlerde ama bak pek severim ...
yapamadım bacım çok ağrılı sancılı oluyordu kaçıyordum adamdan canımın acısından..sonra sonra öğrendim ki çatım çok darmış normalmiş ağrılı olması vs. alıştık be bacım zorlada olsa şimdi radını çıkarıyorumtülin sen niye yapamadın yahu ilk bir yıl? şimdi okudum bak o kısmını yazının?
yemin ediyorum kahkahalarla güldüm bak öldürdünüz beniiiitatlım hoşuma giden yer var tabide kahretsin orasıda çok dar..:)))ay neler yazdım böle çok utandım.....
özlemmmm öldürdün beni gülmekten deli kzzzpuhahaha delüüüüü, bence ortamı değiştir işe yarayabilir:):)
kuzum şahsi mailden gorustukkk
kızzzzzzzz cok guldum ya begencem birazdan bu iletiyi:):):):)
benim annemde de var o direktifler. cok sinir oluom ama suusssss diom hemen:))))))))))
bende seviyorum tam cimcime yaabanucum ya özlem bana neler yazıyor okuyonuz dimi:))) bu kızı seviyorum ya:)))
:44: arkadaslar adet günüme 3 gün var bugün az mıktarda pembe kanama olduuuu çok moralım bozuk bu ay çok umutluydumm
zor atlattım canım hatta 4 arkadaş aynı anda hamile kaldıkk benim bebeğim gittionların kinin cinsiyeti belli bile oldu allah onlara bağışlasın ama... Giden bebeğimin yerinin biran önce dolmasını istiyorummm....
Bir oğlum var onda sadece uyudummm...
Bu düşen bebeğimdede sadece iştahsızlık halsiz olmuştu yani hiç bir hamilelik birbirine benzemiyorrr....
İlk defa hayatımda bu kadar belim ağrıyorrrr....
Bir bilgisi olan var mı bu kadar erken bel ağrısı yaşayan var mı?
ben de çoooook seviyorum o cadıyı:)))
Hoşgeldin tatlım, öncelikle geçmiş olsun.. Ve inşallah bu denemeniz tutar mart ayında güzel haberler alırsın..
zor atlattım canım hatta 4 arkadaş aynı anda hamile kaldıkk benim bebeğim gittionların kinin cinsiyeti belli bile oldu allah onlara bağışlasın ama... Giden bebeğimin yerinin biran önce dolmasını istiyorummm....
Bir oğlum var onda sadece uyudummm...
Bu düşen bebeğimdede sadece iştahsızlık halsiz olmuştu yani hiç bir hamilelik birbirine benzemiyorrr....
İlk defa hayatımda bu kadar belim ağrıyorrrr....
Bir bilgisi olan var mı bu kadar erken bel ağrısı yaşayan var mı?
[QUOTE benim annemde de var o direktifler. cok sinir oluom ama suusssss diom hemen:))))))))))
Bozma moralini hemen yahu, belki yerleşme kanamasıdır o, kırmızı gelene kadar umut bitmez yani..
BILMIYORUM ARKADASIMCOK AZ MIKTARDA BOYLE OLAN OLDUMU HIC
yapamadım bacım çok ağrılı sancılı oluyordu kaçıyordum adamdan canımın acısından..sonra sonra öğrendim ki çatım çok darmış normalmiş ağrılı olması vs. alıştık be bacım zorlada olsa şimdi radını çıkarıyorum
yemin ediyorum kahkahalarla güldüm bak öldürdünüz beniiii
özlemmmm öldürdün beni gülmekten deli kzzz
bende seviyorum tam cimcime yaa
etmez onlar itiraz edermi ....1 kadın 1 erkeği seyredin kılar muhabbetler bizim burdakiler gibi , çatlarsınız gülmekten..
kızlar ben çıktım harekete geçiyom kocam geldi... ALLAH kazamı muberek eylesin.... öptüm hepinizi yanaktan iyi akşamlar....
Bozma moralini hemen yahu, belki yerleşme kanamasıdır o, kırmızı gelene kadar umut bitmez yani..
Ben henüz hamiş kalamadığımdan bilemiyorum tam ama inşallah bebek ağrısıdır:)
merhaba kızlar ,
Bende ocak 5de 7+4 günlük bebeğimi kalbi durması üzerine aldırmak zorunda kaldım... Bu ayda yeni bebek için çalışmalarda bulundumm son adet tarihim 29 şubat ve şuanda bel ağrısından ölmek üzereyimmmm....
hoşbulduk canımmm... İnşallah canım çok güzel haber alırım ve sizlerlede paylaşırımm.. Ama çok belim ağrıyor korkuyrummm.....
İlk hamileliğin mi canım yerleşme kanaması adet zamanıyla aynı anda olmazzz o 5 - 6 hafta arası olurr....
Üzgünüm ama regli belirtisi bu bi kaç için çözülürrr....
kızlar ben çıktım harekete geçiyom kocam geldi... ALLAH kazamı muberek eylesin.... öptüm hepinizi yanaktan iyi akşamlar....
ben de çoooook seviyorum o cadıyı:)))
Hoşgeldin tatlım, öncelikle geçmiş olsun.. Ve inşallah bu denemeniz tutar mart ayında güzel haberler alırsın..
yapamadım bacım çok ağrılı sancılı oluyordu kaçıyordum adamdan canımın acısından..sonra sonra öğrendim ki çatım çok darmış normalmiş ağrılı olması vs. alıştık be bacım zorlada olsa şimdi radını çıkarıyorum
yemin ediyorum kahkahalarla güldüm bak öldürdünüz beniiii
özlemmmm öldürdün beni gülmekten deli kzzz
bende seviyorum tam cimcime yaa
etmez onlar itiraz edermi ....1 kadın 1 erkeği seyredin kılar muhabbetler bizim burdakiler gibi , çatlarsınız gülmekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?