- 22 Kasım 2011
- 2.648
- 116
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #10.881
iyiaksamlar kızlarr yarın doktora gıdıcem ınsallah hersey yolundadır vesveseler gelıyo hep yaa dua edın hersey normal cıksın...bu arada gıremez oldum ıyıce,cunku kayınvalıdemın ayagı kırılmıstı ya bı haftadır bızde kalıyo,bı muddet daha bızde yani...sızlerı cok opuorum Allaha emanet olun gelısmelerı yazıcam ınsallah fırsat bulup gırebılırsem canlarım..
kızlar sıze mujdeyı ben vereyım az once narmık ıle konustum veeeeeeeeee hamileeeeeeee hamılelıge terfı ettı.gunlerdır negatıf cıkıyodu 1 hafta falandır ve bugun ıkıncı cızgıyı gordu tekrarlıcak testı.
cok cok tebrik ederim arkadasim super bir haber buu kac zamandir alamiyoruz boyle guzel haberler yaaa hadi bakalim allah hayirli haberler aldirsin
çok sevindim Allah gönlüne göre versin inşallah
yarın güzel haberlerini bekliyoruz çift çizgi çıktıysa
en güzel ihtimalle hamilesin
:))gozun aydın tatlım bır ara gırıp bakayım dedım ama gel gorkı super bır seyle karsılatım gzoun aydın tatlım saglıcakla bebısıne kavusmanı nasıp etsın allahım ıkıncı czıgı cıkmıssa o bebıstır baksna 7 gun de gecmıs adetın sen hamılesın tatlım ya gzoun aydın tekrardan..........
Amin,çok sağolun.İnşallah yanılmıyorumdur..Eğer kan testi de doğrularsa ve hamileysem gerçekten..Bendeki tek belirti aşırı gazlanma ve uykuya eğilimimin artması..Ağzım yırtılıcak gibi esniyorum...Göğüslerde hiç bir hassasiyet yok .....Daha önceki hamileliklerimde de göğüslerde pek hassasiyet hatırlamıyorum...Allahım hayırlısı ile her isteyene nasib etsin inşallah..Bu benim tedavisiz ilk hamileliğim olucak inşallah ...
ya narmik aklima geldi biliomusun aynen benim gibi gec dollendin sende boylece testlerde cikmadi iste bi turlu hatirlarsan benim testlerde adet gectikten 1 hafta sonra cikmaya basladi :) cok sevindim cnm Rabbim bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insaallah:)))
slm canım tedavısız demişsin ben pko hastasıyım acaba bu hastalık tedavisiz anne olunuomu yardımcı olun lütfen
Kayınvalidene geçmiş olsun tatlım... Hadi bitir işlerini dön aramıza.. herşey de yolundadır tatlım, hiç boşuna evhamlanma:)iyiaksamlar kızlarr yarın doktora gıdıcem ınsallah hersey yolundadır vesveseler gelıyo hep yaa dua edın hersey normal cıksın...bu arada gıremez oldum ıyıce,cunku kayınvalıdemın ayagı kırılmıstı ya bı haftadır bızde kalıyo,bı muddet daha bızde yani...sızlerı cok opuorum Allaha emanet olun gelısmelerı yazıcam ınsallah fırsat bulup gırebılırsem canlarım..
henuz gıtmedı esım ya gecen ay kımyasal gebelık dedı doktor sok oldum once dıs gebesın dedıler sonra yok kımyasal dedıler saskına dondum yazdıklarınızı okuyoarak sakınlestım valla:) bu ayda oyle beklıyorum ıste ama sakın olmak elde degılkı
Evet Dalin'in de dediği gibi çok emin olmamakla birlikte sanırım hamileyim !!!
Bu gün adetimin gecikmesinin 7. günü...Her gün yaptığım onlarca test negatifti..2.çizginin gölgesi bile yoktu...Bu sabahki de negatifti..Ama akşam yaptığım testte silik de olsa açık pembe olarak 2.çizgiyi gördüm..Zamanla daha da belirginleşti o çizgi...Yarın dr.randevum var..Kan testi ister büyük ihtimalle...İnanamıyorum,sersem gibiyim...Allah'ım lütfen gerçek olsun !!!
Arkadaslar selam.
bende bir kaç aydır bebek istiyorum eşimle her testimizi yaptırdık hiç bir sorun yoktu her ay hamile miyim derken sonuç hüsranla sonuçlanıyordu.. bende bu ay demekten vazgeçtim sigorta yaptırdım(özel saglık) ama şimdi adetim tam bir hafta geçikti salı gününe doktorumdan randevu aldım.. eger hamileysem bunu tamamen kafaya takmamaya rahat olmaya bağlıycam.. lütfen dualarınızı esirgemeyin benden
allah tüm isteyenlerin gönüllerine göre versin inşallah...
Beluşummm üzme kendiniiii... Bekle ve takip et damlaları, adetin başlamazsa da doktora gidersin olmadı.. İnsan elbette üzülüyor , ne kadar hazırız desek de olumsuz sonuç alınca bi dağılıyor insan ama sonra geçiyor.. Senin durumun da daha kesin değil ama olursa da olur bitanem, kısmet bu aya değilmiş demek ki diycez kırmızılar gelirse..
İnşallah tez zamanda kavuşursun bebişine tatlım.. Hoşgeldin aramıza..
günaydın kızlarrrr:
Naber bakalım delus damlalarmı başladı
bak biz seninle kaderdaş olabiliriz oyüzden hemen umutsuzluğa kapılma..
Biliyorsun benimde öyle olmuştu hatta bizim işyeri hekimitest yaptığında sonuç pozitif dedi ve ben inanamadım..
Oyüzden bence sende bi test yapıp emin ola bilirsin canım..
günaydın kızlarrr
belus arkadasım hakkında hayırlısı canım vardır herşeyde bi hayır inşallah nisanda hamiş olursun :)
kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum... dün adetimin 7.günüydü ve ben dün sabah itibariyle soğan kürüne başladım..şimdii sormak istediğim şu ; soğan kürü rahim duvarını inceltiyormuş diyolar ? bu doğrumudur..
nisanın 12sine randevu alıcam bugün doktordan..yani bi yeri düzeltmeye çalışırken bi yeri bozmayalım ?
sizlere danışmak istedim
sağolasın canım benim mayısa sakacak ilaç kullanacam çünkü
soğan kürüne gelince kim dedi rahim inceltiyo diye
bildiyimiz soğan ayol ne zararı olabilirki ben anlamadım ama kanıtlanmış bişi varsa bilelim barim
canım başka bi topikte soğan kürünün bi kere yapılması gerektiğini yoksa rahim duvarını incelttiğini yazmış arkadaşlar..bende ondan dolayı süpheye düştüm sizleree danışmak ve içimi rahtlatmak istedim açıkçası..
diyorum bi doktora gidiyim öyle yaparım yapacaksam birde diyorum yapayım soğan kürünü şifa niyetine aklım karıştı açıkçası..
sen ne ilacı kullanacaksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?