- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi Hayalimde11
-
Ay ne densiz insanlar var yaa kendine baksın o kokmuş!! Sakın yeme canım sen bu numaraları bakmış seni ikna edemiyo kadınsın sonuçta en zayıf yerinden annelik güdünden vurmaya çalışmış.. Gayet de ondan iyisini bulursun.. Aşkın yaşı yok..Arkadaslar eskı nısanlımla ayrılalı 8 ay falan oldu son 6 aydır ara ara mesaj atıp benı yokluyordu zaman zaman duygusal zaman zaman hakaretler ama hıc cevap vermedim takı gecen haftaya kadar ıkımızde bırbırımızden ıyısını bulamıcaz anla artık..(gitti aradığını bulamadı benı sevdıgınden degıl emınım) bende cok sevıyordum evet ama dik kafalı hallerı onun bunun dolduruşuna gelmesıne artık dayanamadım sürekli karsıma gecıp sen benı yönetmezsın diyip dururdu karı kısmı yerini bilecek ve erkek işine karışmayacakmış falan dayanamadım attım..29 yasındayım kendısı 31 herneyse bana geçenlerde bır kac mesaj attı en son attığı mesajdada su yazıyordu.. Sen benden ıyısıni bulamazsın bende senden anne olma yasın gecıyo güzellikte bır yere kadargel sana bır son sans ver yoksa sanmam sen evlenemezsın kimseyi begenmezsın tanırım senı 30 dan sonrada zor bak 30 geldın.. Sanırım zayıf olan bır yanımı yakaladı evet yasım gecıyo ama sevmedende bırıne evet dıyemıyorum.. Eski nişanlımda pişman falan degıl hala aynı adam bu yüzden ona sans veremem hala dik kafalı yasın gecıyor falan dıyınce kötü oldum o mesaja dayanamadım bır cok hakaret yağdırdım sizce bu adam degısırmı ben evlenemıcem dıye cok korkuyorum cocugum olmadan yapayanlız
nıye,bir kaıdnın en zayıf yeri anneliğimidir?bana çocuk dıyen adamdan kaçtım hep,hatta lafı bıle rahatsız eder,bak bırı ıle tanıştım yenı,neden evlenmedın,çocuk sahıbı nedne olmadın,annelik çok yakışır,fılan fılan,ben hooppp kaçtım,Ay ne densiz insanlar var yaa kendine baksın o kokmuş!! Sakın yeme canım sen bu numaraları bakmış seni ikna edemiyo kadınsın sonuçta en zayıf yerinden annelik güdünden vurmaya çalışmış.. Gayet de ondan iyisini bulursun.. Aşkın yaşı yok..
İstisnalar kaideyi bozmaz.. Tabiki herkesin tercihi farklı olabilir.. Ben genel konuştum.. Annelik güdüsü kadına verilen bi lütuftur.. Temel bi içgüdüdür.. Ama tabiki seçimler farklı olabilir.. Konu sahibi arkadaşımız da belli ki genelin içine giriyo..nıye,bir kaıdnın en zayıf yeri anneliğimidir?bana çocuk dıyen adamdan kaçtım hep,hatta lafı bıle rahatsız eder,bak bırı ıle tanıştım yenı,neden evlenmedın,çocuk sahıbı nedne olmadın,annelik çok yakışır,fılan fılan,ben hooppp kaçtım,
Arkadaslar eskı nısanlımla ayrılalı 8 ay falan oldu son 6 aydır ara ara mesaj atıp benı yokluyordu zaman zaman duygusal zaman zaman hakaretler ama hıc cevap vermedim takı gecen haftaya kadar ıkımızde bırbırımızden ıyısını bulamıcaz anla artık..(gitti aradığını bulamadı benı sevdıgınden degıl emınım) bende cok sevıyordum evet ama dik kafalı hallerı onun bunun dolduruşuna gelmesıne artık dayanamadım sürekli karsıma gecıp sen benı yönetmezsın diyip dururdu karı kısmı yerini bilecek ve erkek işine karışmayacakmış falan dayanamadım attım..29 yasındayım kendısı 31 herneyse bana geçenlerde bır kac mesaj attı en son attığı mesajdada su yazıyordu.. Sen benden ıyısıni bulamazsın bende senden anne olma yasın gecıyo güzellikte bır yere kadargel sana bır son sans ver yoksa sanmam sen evlenemezsın kimseyi begenmezsın tanırım senı 30 dan sonrada zor bak 30 geldın.. Sanırım zayıf olan bır yanımı yakaladı evet yasım gecıyo ama sevmedende bırıne evet dıyemıyorum.. Eski nişanlımda pişman falan degıl hala aynı adam bu yüzden ona sans veremem hala dik kafalı yasın gecıyor falan dıyınce kötü oldum o mesaja dayanamadım bır cok hakaret yağdırdım sizce bu adam degısırmı ben evlenemıcem dıye cok korkuyorum cocugum olmadan yapayanlız
Hanımefendi neden 6 aydır sizi taciz etmesine müsade ediyorsunuz mazoşist misiniz?
Yeni bir telefon hattı almak çok mu zor?
Böyle devam edin senelerce sizi taciz etsin enerjinizi düşürsün zaten bu olumsuz düşünce ve enerjiyle yeni biriyle de tanışamazsınız emin olun.
Devam edin ama numaranızı değiştirmemeye ya da engellememeye çok güzel.
Adam kendinden bahsetmis canim onun yasi geciyor o sana kaldi sen ona degil..o yüzden üzülme
Konu sahibi bende senin yasindaydim dengesiz biriyle nişanlandm ve düğüne 3 haft. Kala nisani attim. 1000 tane mesaj atmıştır geri dönmem için işim olmadığı için hakaretler etti ve bitti..bitince 5 ay sonra süper bir ise ve işten sonrada 3 ay sonra da evlendim esimi çok seviyorum hemde çok yaşadıklarım ne zormus uzaktan bakınca sakin üzülme geride dönme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?