Anne olma yasım gecıyormusss :\

Ay ne densiz insanlar var yaa kendine baksın o kokmuş!! Sakın yeme canım sen bu numaraları bakmış seni ikna edemiyo kadınsın sonuçta en zayıf yerinden annelik güdünden vurmaya çalışmış.. Gayet de ondan iyisini bulursun.. Aşkın yaşı yok..

nıye,bir kaıdnın en zayıf yeri anneliğimidir?bana çocuk dıyen adamdan kaçtım hep,hatta lafı bıle rahatsız eder,bak bırı ıle tanıştım yenı,neden evlenmedın,çocuk sahıbı nedne olmadın,annelik çok yakışır,fılan fılan,ben hooppp kaçtım,

İstisnalar kaideyi bozmaz.. Tabiki herkesin tercihi farklı olabilir.. Ben genel konuştum.. Annelik güdüsü kadına verilen bi lütuftur.. Temel bi içgüdüdür.. Ama tabiki seçimler farklı olabilir.. Konu sahibi arkadaşımız da belli ki genelin içine giriyo..

@akidem , konu sahibine resmen evde kalmış kız muamelesi yapmışsınız.
mevzu sap çöp meselesi değil ki... adam bulamamış birini de eski nişanlısını çocuk bahanesiyle kandırmaya çalışıyor.
adam evlenecek biri olsaydı, nişan atılmazdı zaten kanımca.

adam tam bı gerızekalı cıkmıs kurtulmussun sukret
senın yumurtalar azalırken onun spermler ne kadar yerınde duruyor acaba
okadar salak okadar kafası calısmıyor kı adama cok uzuldum bunca zaman bı bocek kadar faydası olmamıs hayata
bırak otuzu ınsanlar 40 yasından sonra cocuk yapıyor doguruyor ...
bu adamla sakın evlenme akıllı kadın bunla evlenıp ustune cocuk yapmaz

Insanlar 40 yaşında dogum yapıyor nereye neye geç kaldınız bana biri böyle msj atsa verırım cevabını ......o derce böyle bir tıple evlencegıne bekar kal daha iyi yagmurdan kaçarken doluya tutulma ben senden büyüğüm bekarım hiçte şikayet etmıyorum Allah hayırlısını versın

slm canım ben 31 yasında evlendim 32 de anne oldum şuan 41 yasındayım ve ikinci çocuguma cok şükür hamileyim , dogurmanın yaşı yok o hödük nişanlın senden iyisini bulamamıştır yumşak yerinden seni vurmaya çalışıyor , sen adam değilsinki senden doğacak çocuk adam olsun de ve kapat konuyu ,

cnm sırf anne olmak için güvenme, ha diyorsan ki ben dönmek istiyorum bu msj bir bahane olu ona birşey diyemem. yalnız nişanlılık çok önemli bir süreç bunu hatırlatırım sana. evlenip ayrılmak daha zor birşey, o yüzden nişanlılık dönemini iyi değerlendir. nişanlınla evlilik olursa nasıl olur geçinilecek biri mi vs. bunları iyice ölç tart derim. sevgiler

Saçmalamayın, hayatınız bitmiş sanki 30 olunca. Artık trend 30'dan sonra doğurmak. Belki alnınızda 35 yaşında doğurmak var? Sizi temin ederim bin kat daha iyi 20'li yaşta doğurmaktan.

ayy 30 yasındayım ben hepten evde kaldım dogurganlık yasım gecti zaar.Söyle o densize kadının en güzel en aktif oldugu dönemdir 30 lu yaşlar.Kendisini ne sanıyosa densizz...

gider evlatlık alırım, senin çocuğunu doğurmam, çocuğa yazık diyeydiniz.
egoya bak.

Hanımefendi neden 6 aydır sizi taciz etmesine müsade ediyorsunuz mazoşist misiniz?
Yeni bir telefon hattı almak çok mu zor?
Böyle devam edin senelerce sizi taciz etsin enerjinizi düşürsün zaten bu olumsuz düşünce ve enerjiyle yeni biriyle de tanışamazsınız emin olun.
Devam edin ama numaranızı değiştirmemeye ya da engellememeye çok güzel.

hattım okadar eski bır numaraki bir türlü degıstırmeye cesaret edemedim .. Ama dedıgız doğru bütün enerjımı yedı bitirdi

Adam kendinden bahsetmis canim onun yasi geciyor o sana kaldi sen ona degil.. o yüzden üzülme

Konu sahibi bende senin yasindaydim dengesiz biriyle nişanlandm ve düğüne 3 haft. Kala nisani attim. 1000 tane mesaj atmıştır geri dönmem için işim olmadığı için hakaretler etti ve bitti..bitince 5 ay sonra süper bir ise ve işten sonrada 3 ay sonra da evlendim esimi çok seviyorum hemde çok yaşadıklarım ne zormus uzaktan bakınca sakin üzülme geride dönme..

cok mutlu ol inşallah:) bu adamda benı asalamasada hısettırıyordu hıc pısman degılım inşallah benımde karsıma duzgun bırı çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…