Anne olma yasım gecıyormusss :\

1-ben 32 yaşındayım kendim diyorum kocama yaşım geçiyor diye ama o çok rahat.
2-selamımı söyle erkeklerin 38 yaşından sonra spermlerindeki genetik bozuklukları artıyormuş.asıl onun doğurtma yaşı geçiyor.
3-sana hakaret ettiği mesajına "eğer sen evliliği böyle görüyorsan gökten s....... yağıyo seninki ne ki "de.kendinin ısrarla bulunmaz hint kumaşı zannediyor.

Ayy bu erkekler nekadar fena. İnsan değer verdiği kişiye böyle der mi allam yaa. Herkes çok güzel yorum yapmış valla ona söylenecek öyle çok sey var ki

"benden iyisini bulamazsın" ne yaa.. Sanırsın genlerinde menekşe gözlülük falan var. Bildiğimiz Türk erkeği, bundan çocuk yapsan neeee yapmasan ne allasen.

Yaşın geçmiş falan değil, e güzellik de varmış.
O derdine yansın artik...

Sayfaları tek tek okuyamadim ama belki diğer arkadaşlardan yazan olmuştur. Demet Akalın yanılmıyorsam 42 yaşında anne oldu.Ben 21 yaşında evlendim 12 yıldır korunmadigim halde çocuğum olmadı. Nasip kısmet bu işler. Hiç paniğe kapılıp pişman olacağınız kararlar almayın. ..Rabbim hayırlı insanlar la karşılaştırsın

50 yaşında menopoza gireceğini varsayarsak, daha 20 senen var anne olmak için. Hem tıp çok ilerledi biliyorsun, artık önceden yumurtanı dondurtabiliyorsun ve menopoza girsen bile anne olabiliyorsun. O yüzden acele etme, sakın bununla evlenme.

Daha görüşmeyin bence , aranıza bir set koyun ayrılmışsınız nişanlanıp.
Bu kadar şeyi şimdiden söyleyebiliyorsa evlenince daha ağır ve kırıcı konuşabilir. Kimse hint kumaşı değil

çok biliyor bunlar ya. edepsizliğin de bu kadarı olmaz. yaşınız çok normal. öyle geçiyor falan da değil. 52 yaşında anne olan insanlar var. önemli olan "baba" olmayı hak edebilecek birine bu duyguyu yaşatmak. ki eski nişanlınız değil hak etmek, yanından bile geçemez.

Ayyy gerizekalı. Seni yoklamış yoklamış cevap almak için her yolu denemiş ve sonunda yapmış yapacağını. Bu adamla zaen hiiiçç gelecek falan düşünme canım. Belli yaştan sonra evet seçicilik artıyor ama yalnız kalacaksın anne olamayacaksın demek değil bu. Resmen saçmalamış.

sadece nişanlınız değil bir çok kişi kadın-erkek böyle düşünüyor.
peki haklılar mı.
bir bakın etrafınıza, herkes mutsuz. demek ki çok da haklı değiller.
siz mutlu olacağınız bir evlilik hedefleyin. Kısmette varsa olur umarım, yoksa da kendinize neden eziyet edesiniz ki.

Bu laf kafanızı karıştırmamalıydı.
Belli ki zayıf noktanızdan vurmaya çalışıyor.
Sizi kendisine mecbur etmeye çalışıyor ki böyle bir adamla evlilik bence kabus olur.

Ayrıca yaşınızda da bir şey yok.
İnsanlar artık 30'undan önce çocuk düşünmüyor bile genel olarak.

Sen benden ıyısıni bulamazsın bende senden anne olma yasın gecıyo güzellikte bır yere kadar

Benim babaannem de geç evlenmiş . 3 tane çocuğu olmuş . Yeğenimin eşinin 42 den sonra iki çocuğu oldu .

Eski nişanlı geri dönmeyeceğinizi anlayınca ne yapacagını şaşırmış gibi

Sırf anne olmak için, öküzün birinden çocuk yapmak hem kendinize hem o çocuğa yazık etmek demek. Eğer aynı şeyi size söylerse, bunu iletin kendisine. Adamdaki mantığa bak; kadın dediğin yerini bilecek diyen bir adamdan özellikle bir kızınız olduğunu düşünün. Off, o yavru nasıl bir ortamda büyüyecek, düşünmek bile istemem, eminim siz de istemezsiniz. Oğlunuz olduğunu düşünün, kadınlara bakış açısı bu olan bir babayla, nasıl bir yetişkin olacak?

Ayrıca 29 yaş genç bir yaş, kim bilir karşınıza kimler çıkacak, hayat sizi nerelere sürükleyecek... Bir gün gelecek iyi ki şu malla evlenip başımı yakmamışım, böylece ruh eşimi bulacak fırsatım oldu diyeceksiniz belki de... O yüzden takılıp kalmayın bu insan müsveddesine.

karı kısmı nasıl konuşma o öyle bırak yeminle tek başıma yaşlanır iki kedi alır yaşarım valla yıne de bu öküzle evlenmem , ayrıca bir teyzem evlenmedi hiç gayette mutlu ben bir eksikliğini görmedim.

ben anne olurum merak etme ama sen çocuğum babası olamazsın, deyin.
bu ne biçim laflar. ne yani sırf yaşınız geçiyor, anne olayım diye onunla evleneceğiniz falan mı sanıyor..
üstelik yaşınız da geçmiş değil. ben 31 yaşında evlendim ve şuan hamileyim.
o bulamamış birini de, dolanıyor işte etrafta.

Çocuk doğurmak şart değil. Evlenip mutsuz olacagına hiç anne olma daha iyi...

Neden öyle olsunki. Mutlu olan dünya insan var. Doğru kişiyi bulmak önemli yoksa koca bulunur. Kendine hakaret eden biriyle mi evlensin. Herkes sizin gibi değil işte bu şekilde güçlü ve kendine saygısızlık yapanı istemiycek kadar akıllı koca delisi olmayan kadınlar var.

Yazık gerçekten o adamla geçirdiğiniz zamana yazık.... Öyle bir adamla evlenseniz ne olacak, kavga kıyamet hakaret... Lütfen kendinize bunu yapmayın herkesin nazını çekecek,sevecek birileri çıkacaktır karşısına. Ben 30 yaşından önce evlenen göremiyorum çevremde neresi zor olacakmış pardon? Dünyada o ilk değil son da olmayacak, iletişimi kesin o eski nişanlınızla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…