- Konu Sahibi Hayalimde11
-
Arkadaslar eskı nısanlımla ayrılalı 8 ay falan oldu son 6 aydır ara ara mesaj atıp benı yokluyordu zaman zaman duygusal zaman zaman hakaretler ama hıc cevap vermedim takı gecen haftaya kadar ıkımızde bırbırımızden ıyısını bulamıcaz anla artık..(gitti aradığını bulamadı benı sevdıgınden degıl emınım) bende cok sevıyordum evet ama dik kafalı hallerı onun bunun dolduruşuna gelmesıne artık dayanamadım sürekli karsıma gecıp sen benı yönetmezsın diyip dururdu karı kısmı yerini bilecek ve erkek işine karışmayacakmış falan dayanamadım attım..29 yasındayım kendısı 31 herneyse bana geçenlerde bır kac mesaj attı en son attığı mesajdada su yazıyordu.. Sen benden ıyısıni bulamazsın bende senden anne olma yasın gecıyo güzellikte bır yere kadargel sana bır son sans ver yoksa sanmam sen evlenemezsın kimseyi begenmezsın tanırım senı 30 dan sonrada zor bak 30 geldın.. Sanırım zayıf olan bır yanımı yakaladı evet yasım gecıyo ama sevmedende bırıne evet dıyemıyorum.. Eski nişanlımda pişman falan degıl hala aynı adam bu yüzden ona sans veremem hala dik kafalı yasın gecıyor falan dıyınce kötü oldum o mesaja dayanamadım bır cok hakaret yağdırdım sizce bu adam degısırmı ben evlenemıcem dıye cok korkuyorum cocugum olmadan yapayanlız
çok biliyor bunlar ya. edepsizliğin de bu kadarı olmaz. yaşınız çok normal. öyle geçiyor falan da değil. 52 yaşında anne olan insanlar var. önemli olan "baba" olmayı hak edebilecek birine bu duyguyu yaşatmak. ki eski nişanlınız değil hak etmek, yanından bile geçemez.Arkadaslar eskı nısanlımla ayrılalı 8 ay falan oldu son 6 aydır ara ara mesaj atıp benı yokluyordu zaman zaman duygusal zaman zaman hakaretler ama hıc cevap vermedim takı gecen haftaya kadar ıkımızde bırbırımızden ıyısını bulamıcaz anla artık..(gitti aradığını bulamadı benı sevdıgınden degıl emınım) bende cok sevıyordum evet ama dik kafalı hallerı onun bunun dolduruşuna gelmesıne artık dayanamadım sürekli karsıma gecıp sen benı yönetmezsın diyip dururdu karı kısmı yerini bilecek ve erkek işine karışmayacakmış falan dayanamadım attım..29 yasındayım kendısı 31 herneyse bana geçenlerde bır kac mesaj attı en son attığı mesajdada su yazıyordu.. Sen benden ıyısıni bulamazsın bende senden anne olma yasın gecıyo güzellikte bır yere kadargel sana bır son sans ver yoksa sanmam sen evlenemezsın kimseyi begenmezsın tanırım senı 30 dan sonrada zor bak 30 geldın.. Sanırım zayıf olan bır yanımı yakaladı evet yasım gecıyo ama sevmedende bırıne evet dıyemıyorum.. Eski nişanlımda pişman falan degıl hala aynı adam bu yüzden ona sans veremem hala dik kafalı yasın gecıyor falan dıyınce kötü oldum o mesaja dayanamadım bır cok hakaret yağdırdım sizce bu adam degısırmı ben evlenemıcem dıye cok korkuyorum cocugum olmadan yapayanlız
Sen benden ıyısıni bulamazsın bende senden anne olma yasın gecıyo güzellikte bır yere kadar
ben anne olurum merak etme ama sen çocuğum babası olamazsın, deyin.Arkadaslar eskı nısanlımla ayrılalı 8 ay falan oldu son 6 aydır ara ara mesaj atıp benı yokluyordu zaman zaman duygusal zaman zaman hakaretler ama hıc cevap vermedim takı gecen haftaya kadar ıkımızde bırbırımızden ıyısını bulamıcaz anla artık..(gitti aradığını bulamadı benı sevdıgınden degıl emınım) bende cok sevıyordum evet ama dik kafalı hallerı onun bunun dolduruşuna gelmesıne artık dayanamadım sürekli karsıma gecıp sen benı yönetmezsın diyip dururdu karı kısmı yerini bilecek ve erkek işine karışmayacakmış falan dayanamadım attım..29 yasındayım kendısı 31 herneyse bana geçenlerde bır kac mesaj attı en son attığı mesajdada su yazıyordu.. Sen benden ıyısıni bulamazsın bende senden anne olma yasın gecıyo güzellikte bır yere kadargel sana bır son sans ver yoksa sanmam sen evlenemezsın kimseyi begenmezsın tanırım senı 30 dan sonrada zor bak 30 geldın.. Sanırım zayıf olan bır yanımı yakaladı evet yasım gecıyo ama sevmedende bırıne evet dıyemıyorum.. Eski nişanlımda pişman falan degıl hala aynı adam bu yüzden ona sans veremem hala dik kafalı yasın gecıyor falan dıyınce kötü oldum o mesaja dayanamadım bır cok hakaret yağdırdım sizce bu adam degısırmı ben evlenemıcem dıye cok korkuyorum cocugum olmadan yapayanlız
Armudun sapı üzümün çöpü yapmayın , hepimiz biraz dengesiziz .
Valla isteyenin varsa hiiç bekleme. Bakma sen millete , yalnızlık iyidir bilmem ne. Hiçte iyi falan değil.
Eski konularına falan da bakmadım , inan kimsenin evliliği dört dörtlük değil millet ahkam kesiyor ama sorsan kimin problemsiz evliliği var diye, bir elin parmağını geçmez boşamazlar ama kocalarını.
Velhasıl açık açık yazıyorum bulmuşsun kocayı kaçırma kardeşim yalan değil yaş geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?