- 30 Mart 2014
- 305
- 203
- 103
O değil de sen eşinle ilgilenmeyebilirsin belki:) ben hiç farketmemiştim eşim benle artk çok ilgilenmiyorsun demez mi? AbooovSağolun kızlar yorumlarınız için. Hepsini tek tek okudum :) insanin anne olasi geliyor ne kadar zor olsada bende tabiki pisman olmam ama dedigim gibi depresyonmu yaparim zorlanirmiyim orasini Allah bilir... bu rahatlığıma ozgurlugume düşkünlüğüm olmasa hic korkmam,Biz 3 yildir bi suru sey yaptik beraber geziler vakit gecirmeler falan,ben değişik ulkeleri gezmeyi cok seviyorum eşimle bi kac seyahat etme şansımız oldu, bazilarina sacma gelebilir tabiki ama dunyayi gezmek gibi buyuk hayallerim var , yeni seyler gormeye ve yasamaya bayiliyorum cocukla imkansiz olacagini biliyorum .... Bu gezi seyahatlarimdan vazgecmek cok dusunduruyo beni. Birde esimle iyi anlasiyoruz bana cok cok duskundur yani ben onun bebegiymisim gibi sever ve ilgilenir gozu surekli ustumde, aceba bebek olunca sevgisi paylasir ve benle daha eskisi gibi ilgilenmez'gibime geliyor
banada öyle geliyorÖnceki yılları arayan hiçbir anne gelip burada bunu yazamaz ki, vicdanen.. Ama bence pek çok kişi özlüyor, sadece vicdan yapıp söyleyemiyor bunu..
Katiliyorum.Önceki yılları arayan hiçbir anne gelip burada bunu yazamaz ki, vicdanen.. Ama bence pek çok kişi özlüyor, sadece vicdan yapıp söyleyemiyor bunu..
+1Katiliyorum.
+ Soylerse burada da taslanir. Burada annelikle ilgili acayip bir baski var uyelerde. Herkes ayni seyleri soyleyip hissetmek zorunda, biri farkli bir sey derse dovuyorlar.
3 yıl zaten cok erken ben 7 sene biticek daha lafam yeni yeni oturduk evlilige bence evlilik cok öenmli bi kararmıs mesela asla erken yasta evlenilmememli en az 30 dan önce kimse evlenmesiBu gece biri bekarlık hayatımı geri istiyorum diye konu açmış, benimde aklıma geldi, aceba aranizda anne olmadan onceki hayatini ozleyen varmi? Geri donuşu olmayan bi karar sonucta...Ben 3 yildir evliyim bebek dusunuyorum ama pisman olmaktan korkuyorum biraz rahatima duskunumdur sikintiya gelemiyorum, canim istediginde yatiyorum'istedigimde kalkiyorum cikiyorum falan... Esimde karismaz, mutlu bir evliligim' olmasina ragmen, evlilige zor alistim , sorumluluk alma acisindan, birde simdi bebege alisma suresi mi yasiyacagim, bu arada esim cok'anlayisli ve bana destek her konuda o benden cok daha olgun ve sorumlu bir erkek o yuzden bebege bakar ilgilenir cok iyi biliyorum yani o konuda yalniz olmiyacagimi biliyorum, ne düşünüyorsunuz, bu arada 24 yaşındayım
Katılıyorum, bir de şunu eklemek istiyorum. O veya bu sebeple işe dönmek zorunda olup çocuğu bakıcıya/anneye/kvye bırakan kişiler, 7/24 çocuk sorumluluğuyla başbaşa kalmadıkları için, çocuk sahibi olmak toz pembe görünüyor olabïlir. Çünkü kısıtlı bir zaman geçîriyor çocuğuyla ve çok özlemiş oluyor.
Ben şahsen 2 yıldır çalışmıyrum, oğlum 20 aylık, kendim baktım hep. Ve zaman zaman bunaldığım oluyor. Uykusuz, yorgun oluyorum ve tüm gün yemeği/bakımı/oyunu/hava alma ihtiyacı vs derken bitmeyen bir sürecin içindeyim. Insanın nefes alma ihtiyacı oluyor doğal olarak. Sabahları erken kalkardım eskiden, şimdi uyumak istiyorum uyuyamıyorum. Dışarıçıkasım gelse, dışarıda durur mu, hava müsait mi diye 50 kere düşünüyorum.
Çok ama çok seviyorum, gün içinde belki 100 kere şükrediyorum varlığına. Ama çocuksuz olmanın rahatlığı da aranıyor bazrn.
Ben de evlendikten 11 ay sonra anne oldum, walla hiçbir şey anlamadım cicim aylarındanBen sadece eşimle evde başbaşa olduğum zamanları hiç hatırlamıyorum ona biraz üzülüyorum :) 1,5 sene sonra kızımz doğmuştu ama iyi ki de erken yapmışım diyorum şimdi çünkü genç anne olduğum için üst üste çocuk yapmadık tek çocuğun sa çok avantajları var heryere sığıyorsun yurt dışına defalarca gittik 2 çocukla eminim bunu yapmak imkansız, ve en güzeli kızımla çocuk olabildim şimdi oğlumla biraz daha azını paylaşıcaz ama onda da deneyimim fazla olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?