- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Çalışan anne mi dünyayı toz pembe görüyor, çocuğunuzu başkalarına emanet edip çalışmadan böyle yorumlar yapmayın lütfen.Katılıyorum, bir de şunu eklemek istiyorum. O veya bu sebeple işe dönmek zorunda olup çocuğu bakıcıya/anneye/kvye bırakan kişiler, 7/24 çocuk sorumluluğuyla başbaşa kalmadıkları için, çocuk sahibi olmak toz pembe görünüyor olabïlir. Çünkü kısıtlı bir zaman geçîriyor çocuğuyla ve çok özlemiş oluyor.
Ben şahsen 2 yıldır çalışmıyrum, oğlum 20 aylık, kendim baktım hep. Ve zaman zaman bunaldığım oluyor. Uykusuz, yorgun oluyorum ve tüm gün yemeği/bakımı/oyunu/hava alma ihtiyacı vs derken bitmeyen bir sürecin içindeyim. Insanın nefes alma ihtiyacı oluyor doğal olarak. Sabahları erken kalkardım eskiden, şimdi uyumak istiyorum uyuyamıyorum. Dışarıçıkasım gelse, dışarıda durur mu, hava müsait mi diye 50 kere düşünüyorum.
Çok ama çok seviyorum, gün içinde belki 100 kere şükrediyorum varlığına. Ama çocuksuz olmanın rahatlığı da aranıyor bazrn.
ben size katılmıyorum bende iki sene çalışmadım oğlum 20 aylıkken işe başladım evdeyken evet çocuğun bütün sorumluluğu üzerime kalıyordu ama işe başladıktan sonra daha çok zorlanmaya başladım. mesela işe başlamadan önce saat 10 ile 11 arası uyuyan çocuk beni göremediği özlediği için gece 1 den önce uyumamaya başladı eve adımımı atar atmaz mızmızlanmaya başlıyordu özlediği için bütün günün resmen acısını çıkarıyor sinirleniyor öfkeleniyor uyutmak altını temizlemek tam bir işkence bide bunun üzerine evin yükü yemeği temizliği çamaşırı eee işimde yoğun pestilim çıkıyor resmen hem bedenen hemde psikolojik olarak çok yoruluyorum zorlanıyorum bende evde olduğum zamanlarımı arıyorum şahsenKatılıyorum, bir de şunu eklemek istiyorum. O veya bu sebeple işe dönmek zorunda olup çocuğu bakıcıya/anneye/kvye bırakan kişiler, 7/24 çocuk sorumluluğuyla başbaşa kalmadıkları için, çocuk sahibi olmak toz pembe görünüyor olabïlir. Çünkü kısıtlı bir zaman geçîriyor çocuğuyla ve çok özlemiş oluyor.
Ben şahsen 2 yıldır çalışmıyrum, oğlum 20 aylık, kendim baktım hep. Ve zaman zaman bunaldığım oluyor. Uykusuz, yorgun oluyorum ve tüm gün yemeği/bakımı/oyunu/hava alma ihtiyacı vs derken bitmeyen bir sürecin içindeyim. Insanın nefes alma ihtiyacı oluyor doğal olarak. Sabahları erken kalkardım eskiden, şimdi uyumak istiyorum uyuyamıyorum. Dışarıçıkasım gelse, dışarıda durur mu, hava müsait mi diye 50 kere düşünüyorum.
Çok ama çok seviyorum, gün içinde belki 100 kere şükrediyorum varlığına. Ama çocuksuz olmanın rahatlığı da aranıyor bazrn.
Sağolun kızlar yorumlarınız için. Hepsini tek tek okudum :) insanin anne olasi geliyor ne kadar zor olsada bende tabiki pisman olmam ama dedigim gibi depresyonmu yaparim zorlanirmiyim orasini Allah bilir... bu rahatlığıma ozgurlugume düşkünlüğüm olmasa hic korkmam,Biz 3 yildir bi suru sey yaptik beraber geziler vakit gecirmeler falan,ben değişik ulkeleri gezmeyi cok seviyorum eşimle bi kac seyahat etme şansımız oldu, bazilarina sacma gelebilir tabiki ama dunyayi gezmek gibi buyuk hayallerim var , yeni seyler gormeye ve yasamaya bayiliyorum cocukla imkansiz olacagini biliyorum .... Bu gezi seyahatlarimdan vazgecmek cok dusunduruyo beni. Birde esimle iyi anlasiyoruz bana cok cok duskundur yani ben onun bebegiymisim gibi sever ve ilgilenir gozu surekli ustumde, aceba bebek olunca sevgisi paylasir ve benle daha eskisi gibi ilgilenmez'gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?