- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
Anladım keşke eşin biraz yardımcı olsa. Sen de rahat bir nefes alırsın. Bak ne güzel annen varmış. Arada bırak bir saat , gez dolaş bi kahve iç. İnan çok iyi gelir. Benim annem çalışıyordu öyle bir fırsatım yoktu. Hem anneanneler , babaanneler yeri gelir bizden de güzel bakar için rahat olsun. Kendine de biraz fırsat tanı.Evet haklısın aslında bazen kendime kızıyorum ama işte . Mesela annem yakınımda olsa bile oğlumu ona bile bırakıp bir yere gidemem . İçimde oğluma benden başka asla kimse güzel bakmaz hissi var . Eşimde beni yoruyor açıkçası . Yemekten sonra biraz alsın birlikte bi kitap baksınlar birşeyler yapsınlar istiyorum . Adam çocuğu kucağına alıyor eline de telefonu alıyor sinirleniyorum hiç yararlı birşey yapmıyor çocukla . Bu konuda anlaşamıyoruz ne yazıkki mutfakta işleri koşa koşa yapıyorum ki çocukla ilgileneyim diye vicdanım durmuyor yorgunum
Evet zor 3 aylık bebegi olan bir anneyim ki daha önce çocuk bakma konusunda tecrübeli olan 6 yegen büyütmüş biri olarak itiraf etmem gerekiyor ki ilk ay çok zorlandım gerçekten anne olmak zor uykusuzluk, yorgunluk, kendine zaman ayıramamak canın istedigin de dışarı çıkamamak çıkacakken çocuk için kırk defa düşünmek zor ve sıkıcı olan bir süreç ama aynı zamanda dünyanın en güzel duygularından birisi mesela çok uykum oluyor çocuk uyumuyor sinir olmaya başlıyorum gece sabaha kadar nöbet tutturuyor tam kızıcam yüzüne bakıyorum o anneligin verdigi sevgi var ya içimi ısıtıyor bütün sinir stres yok oluyor sanki hele bi kokusu var anlatılmaz ya ona sarılıp uyurken o minik elleriyle bana dokunmasıMerhaba arkadaşlar anne olmak gerçekten bu kadar zor mu etrafımda kimi görsem uykusuz gecelerim yok gazlı bebek hayatta bidaha çocuk yapmam sakın sende yapma gibi laflar duyuyorum siz neler düşünüyorsunuz bu konuda
İsleri kocana yaptır çocuğa sen bakEvet haklısın aslında bazen kendime kızıyorum ama işte . Mesela annem yakınımda olsa bile oğlumu ona bile bırakıp bir yere gidemem . İçimde oğluma benden başka asla kimse güzel bakmaz hissi var . Eşimde beni yoruyor açıkçası . Yemekten sonra biraz alsın birlikte bi kitap baksınlar birşeyler yapsınlar istiyorum . Adam çocuğu kucağına alıyor eline de telefonu alıyor sinirleniyorum hiç yararlı birşey yapmıyor çocukla . Bu konuda anlaşamıyoruz ne yazıkki mutfakta işleri koşa koşa yapıyorum ki çocukla ilgileneyim diye vicdanım durmuyor yorgunum
Yok yaaa annem 800 km uzakta burada 1 tane bile akraba vs yokAnladım keşke eşin biraz yardımcı olsa. Sen de rahat bir nefes alırsın. Bak ne güzel annen varmış. Arada bırak bir saat , gez dolaş bi kahve iç. İnan çok iyi gelir. Benim annem çalışıyordu öyle bir fırsatım yoktu. Hem anneanneler , babaanneler yeri gelir bizden de güzel bakar için rahat olsun. Kendine de biraz fırsat tanı.
Büyüdüğü zaman ohhhh diyeceksin. Biz şimdi arkadaş gibi olduk. Birlikte kahve içmeye gidiyoruz sahile. Ben kahve içiyorum o portakal suyu :) Alış verişe gidiyoruz yok anne o sana yakışmadı diyor mesela. Geçecek inan biraz daha sabır.
anne olmak uğruna çok şey verirdim, beni uyutmasın geceleri, ben de şikayet edeyim. zorluğuna değer ya, bir can buyutuyosun, dunyada sana gerçekten ait olan tek varlık, senin bedeninden çıkmış.Merhaba arkadaşlar anne olmak gerçekten bu kadar zor mu etrafımda kimi görsem uykusuz gecelerim yok gazlı bebek hayatta bidaha çocuk yapmam sakın sende yapma gibi laflar duyuyorum siz neler düşünüyorsunuz bu konuda
Rabbim inşallah gönlünüze göre veriranne olmak uğruna çok şey verirdim, beni uyutmasın geceleri, ben de şikayet edeyim. zorluğuna değer ya, bir can buyutuyosun, dunyada sana gerçekten ait olan tek varlık, senin bedeninden çıkmış.
bilmiyorum ya hissi bile diken diken yapıyor.
neyse.
Rabbim inşallah gönlünüze göre verir
Anne olamamak çok daha zor...Merhaba arkadaşlar anne olmak gerçekten bu kadar zor mu etrafımda kimi görsem uykusuz gecelerim yok gazlı bebek hayatta bidaha çocuk yapmam sakın sende yapma gibi laflar duyuyorum siz neler düşünüyorsunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?