Rabbim yardımcınız olsun inşallah elbette hiçbişey kalıcı değil ablamda aynı durumdaydı 1 yaşına kadar bağrış çığrış geçti şuan 2 yaşını doldurdu bir annee diyişi var ben bile etkileniyorumBenim bebek doğduğu günden beri agliyor şuan 4aylik mahvetti beni
Besin alerjisi çıktı birde
Sutum dokunuyor ne yiyeceğimi şaşırdım
Kolik bebek saatlerce ağlıyor
Hep mutsuz aglak
Uyku yok onu geç huzur kalmadi evde
Ağla ağla ağla abartısız böyleyim
Kasım annelerindenim hatta oraya bakabilirsin
Özel mama çıkarttık şimdi onuda kusmaya basladi yemiyor
Beni her emdiginde ağlıyor bende asiri gazliyim.
Gazilaclari zerre fayda etmiyor
Ama büyüsun buna rağmen ikinciyi istiyorum
Çok başka birşey şuan zor ama duzelecek inşallah sonuçta hep böyle gitmeyeceğine göre
Amin çok tatlı herşeye değiyorRabbim yardımcınız olsun inşallah elbette hiçbişey kalıcı değil ablamda aynı durumdaydı 1 yaşına kadar bağrış çığrış geçti şuan 2 yaşını doldurdu bir annee diyişi var ben bile etkileniyorum
Evet haklısın aslında bazen kendime kızıyorum ama işte . Mesela annem yakınımda olsa bile oğlumu ona bile bırakıp bir yere gidemem . İçimde oğluma benden başka asla kimse güzel bakmaz hissi var . Eşimde beni yoruyor açıkçası . Yemekten sonra biraz alsın birlikte bi kitap baksınlar birşeyler yapsınlar istiyorum . Adam çocuğu kucağına alıyor eline de telefonu alıyor sinirleniyorum hiç yararlı birşey yapmıyor çocukla . Bu konuda anlaşamıyoruz ne yazıkki mutfakta işleri koşa koşa yapıyorum ki çocukla ilgileneyim diye vicdanım durmuyor yorgunumTuçe öyle deme . Benim oğlumda çok huysuz bir bebekti. İnanın sabahlara kadar sallardım uyusun diye. Şimdi 7 yasına girecek. Arkadaş gibiyiz hadi hayatım yürüyüşe çıkalım diyor.
Giyip montumuzu cıkıyoruz. Biraz daha sabırlı ol :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?