Zor neki dogumundan tut uykusuzlugundan cik geceleri uyku gormez benim gozlerim, sanahlarida yemek yapa bilim diye alipda mutfakda benimle birlikde tutmak,baba gelince az bise uyamayi oyle ck bekliyorumki ayni elbiselerini cabucak giymek icin bayrami bekleyen cocuklar gibiMerhaba arkadaşlar anne olmak gerçekten bu kadar zor mu etrafımda kimi görsem uykusuz gecelerim yok gazlı bebek hayatta bidaha çocuk yapmam sakın sende yapma gibi laflar duyuyorum siz neler düşünüyorsunuz bu konuda
Bende onlar gibi dusunuyorumMerhaba arkadaşlar anne olmak gerçekten bu kadar zor mu etrafımda kimi görsem uykusuz gecelerim yok gazlı bebek hayatta bidaha çocuk yapmam sakın sende yapma gibi laflar duyuyorum siz neler düşünüyorsunuz bu konuda
Zor bebek bakmak ama zevkli cocuk derdini okula basladiktan sonra anladim zor olan ergen zamanları ki malesef yeni jenerasyon daha cabuk giriyor ergenlige karsimda 18 gibi davranan 8 yasinda oglum diklenmeler bagirmalar odev dedigim zaman oflamalarMerhaba arkadaşlar anne olmak gerçekten bu kadar zor mu etrafımda kimi görsem uykusuz gecelerim yok gazlı bebek hayatta bidaha çocuk yapmam sakın sende yapma gibi laflar duyuyorum siz neler düşünüyorsunuz bu konuda
Küçükken tam zamanlı mesai, zor. Büyüdükçe daha da rahatlıyor. Ergenlik çağı hususunda henüz bilgim yok.Merhaba arkadaşlar anne olmak gerçekten bu kadar zor mu etrafımda kimi görsem uykusuz gecelerim yok gazlı bebek hayatta bidaha çocuk yapmam sakın sende yapma gibi laflar duyuyorum siz neler düşünüyorsunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?