- 23 Eylül 2012
- 2.115
- 1.127
- 373
- Konu Sahibi princessofdarkness
-
Çok uzun zamandır KK'yı takip ediyorum. Benim derdim buradaki arkadaşların sorunlarının belki de tam tersi olacak ama biraz akıl almaya biraz da desteğe ihtiyacım var. Ben kendimi bildim bileli hiç çocuk sahibi olmak istemedim. Yaşım ilerledikçe geçer sandım ama başka kadınlara cennet gibi gelen bebek kokusu bile bana herhangi bir kokudan farklı olmadı hiçbir zaman. Bir arkadaşımın ya da yakınımın bebeği olduğu zaman bile sırf ayıp olmasın diye kucağıma alır severim. Uzun yıllar okudum, sonra çalıştım kendime bir hayat kurdum. Evlenmek için hep doğru adamı bekledim, kimsenin teklifini kabul etmedim. Şimdi 35 yaşındayım ve o adam karşıma çıktı. Bana evlenme teklif etti ve kabul ettim. Bir aksilik çıkmazsa üç aya kadar nikahımız var. Ama beni şimdiden bir düşünce aldı gitti. Nişanlım benim bebekleri sevmediğimi hep bilirdi. Çocuklu bir yakınımıza ziyarete gittiğimizde bile hemen başım şişer dönmek isterdim. Ama o şimdi bebek istiyor. Tabi bu konuda beni zorlamıyor. Sen istemezsen yapmayız diyor ama bir yandan da sevdiğim adamı bebek hasretinde bırakmak istemiyorum. Psikologa bile gittim acaba içimde bir korku mu var benim bilmediğim, bilinç altımda bir sorun mu var diye. Bu konuyu kimseyle konuşamıyorum çünkü konuyu açtığım bir iki arkadaşım sadece bebeğin olunca seversin diyerek geçiştirdi. Zaten çevremde çok fazla kız arkadaşım da yok. Arkadaşlar hamile kalmak düşüncesi bile beni irkiltmeye yetiyor. 9 ay boyunca karnımda bir canlıyı taşımak, onu doğurmak büyütmek benim için korkunç şeyler. Biliyorum çoğunuz bana kızacaksınız çünkü bunun özlemiyle yanıp tutuşuyorsunuz. Aslında niye konu açtım onu bile bilmiyorum çünkü bebek nasıl sevilir diye bir yöntem yoktur herhalde. Sadece içimi dökmek istedim.
..........................
Bunun düşünmekle alakası yok ki. Bu içimden gelen duygu. Engelleyemiyorum.
Çok uzun zamandır KK'yı takip ediyorum. Benim derdim buradaki arkadaşların sorunlarının belki de tam tersi olacak ama biraz akıl almaya biraz da desteğe ihtiyacım var. Ben kendimi bildim bileli hiç çocuk sahibi olmak istemedim. Yaşım ilerledikçe geçer sandım ama başka kadınlara cennet gibi gelen bebek kokusu bile bana herhangi bir kokudan farklı olmadı hiçbir zaman. Bir arkadaşımın ya da yakınımın bebeği olduğu zaman bile sırf ayıp olmasın diye kucağıma alır severim. Uzun yıllar okudum, sonra çalıştım kendime bir hayat kurdum. Evlenmek için hep doğru adamı bekledim, kimsenin teklifini kabul etmedim. Şimdi 35 yaşındayım ve o adam karşıma çıktı. Bana evlenme teklif etti ve kabul ettim. Bir aksilik çıkmazsa üç aya kadar nikahımız var. Ama beni şimdiden bir düşünce aldı gitti. Nişanlım benim bebekleri sevmediğimi hep bilirdi. Çocuklu bir yakınımıza ziyarete gittiğimizde bile hemen başım şişer dönmek isterdim. Ama o şimdi bebek istiyor. Tabi bu konuda beni zorlamıyor. Sen istemezsen yapmayız diyor ama bir yandan da sevdiğim adamı bebek hasretinde bırakmak istemiyorum. Psikologa bile gittim acaba içimde bir korku mu var benim bilmediğim, bilinç altımda bir sorun mu var diye. Bu konuyu kimseyle konuşamıyorum çünkü konuyu açtığım bir iki arkadaşım sadece bebeğin olunca seversin diyerek geçiştirdi. Zaten çevremde çok fazla kız arkadaşım da yok. Arkadaşlar hamile kalmak düşüncesi bile beni irkiltmeye yetiyor. 9 ay boyunca karnımda bir canlıyı taşımak, onu doğurmak büyütmek benim için korkunç şeyler. Biliyorum çoğunuz bana kızacaksınız çünkü bunun özlemiyle yanıp tutuşuyorsunuz. Aslında niye konu açtım onu bile bilmiyorum çünkü bebek nasıl sevilir diye bir yöntem yoktur herhalde. Sadece içimi dökmek istedim.
Anne olmayı istememek insan sevmemek anlamına mı geliyor sizce. Daha önce de yazdım defalarca ben insanları çok severim. Yardım etmeyi severim. Şefkatli hatta koruyucu bir insanımdır. Bırak bir insanı, aç kalmış bir köpeği, yaralı bir kediyi görsem alırım elimden ne geliyorsa yaparım. Bu tip şeyleri söylemek ayıptır ama nasıl bir insan olduğumu anlatabilmek adına söylüyorum düzenli olarak çocuk esirgemeye giderim, düşkünler yurduna giderim. Yapabileceğim ne varsa, elimden ne geliyorsa yaparım. Bir çok hayır kuruluşunun gönüllüsüyüm. Tüm bunları severek yaparım. Ailemdeki hemen hemen tüm yaşlılara gidip ben bakarım. Ama sırf anne olmayı istemiyorum diye anormalim öyle mi? Ben çocuk severim ama dokunarak sevmem. öpmekten okşamaktan hoşlanmam. İçimden gelmiyor. Ama bu kötü olduğum anlamına gelmez. Lütfen insanları yargılarken biraz vicdanlı olun.
Kusura bakmayın ama yazdıklarınızın tek bir cümlesinde dahi mantık yok çok çelişkili ifadeler kullanıyorsunuz herkese koşar yardımda bulunuyorum diyorsunuz ama daha evlenmeden çocuk istemediginizi bağıra bağıra haykiriyorsunuz herşeyden önce daha evlenmemissiniz bile küçükken bebeklerle oynamamak insanın içinde anne olma duygusu olmadığı anlamına gelmez ne demek Allah beni böyle yaratmış ya ne kadar ön yargilisiniz nerden biliyorsunuz belki evlendikten sonra anne olmak isteyeceksiniz de Allah size o duyguyu yaşatmayacak çocuk sahibi olmak için de hiçbir sorununuz yokmuş ne kadar şanslisiniz sizin gibi sorunu olmayıp çocuk sahibi olmak isteyen milyonlarca insan var bende onlardan birtanesiyim bakın hayat bize ne getir bilemeyiz çocuk isteyip istememek sizin probleminiz ne demiş büyüklerimiz büyük lokma ye ama büyük söz konuşma gün gelir devran döner Rabbim hiçbirşeyi unutmaz umarım bir gün gelir de dövünmezsiniz keşke bir evladım olsaydı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?