- Konu Sahibi princessofdarkness
-
İnşallah olur bebeğiniz tabi istiyorsanız. Dediğim gibi herkesin derdi farklı farklı. Ben asla istediğim an hamile kalırım demedim. Yanlış anlaşılmış. Bir arkadaş zaten yaşın geçmiş tarzı bir yorum yapmıştı. Başka bir arkadaş da ona cevap vermişti. Sadece basit bir açıklama yaptım. Genlerle ve yaşla çok ilgisi var aslında ama sonuçta olacak olanı yalnız Allah biliyor. Bize bu özellikleri de veren zaten o değil mi.
Aslında benim konumun yaşla çok alakası yok. Ben evlilik için de, bebek için de yaşımın çok geç olduğunu düşünmüyorum. Zaten dış görünüşüme baksanız en fazla 25 dersiniz. Ailemizde de aynı şekilde geç yaşta hamilelik çok sayıda var. Daha önce de yazdım anneannemle teyzem aynı yıl doğum yaptılar ve kuzenimle teyzem aynı yaşta. Yani genlerimin maşallahı var:) Benim derdim yaşım çok geçti bu yaştan sonra çocuk olur mu değil. Ben hiçbir zaman çocuk istemedim. Bundan on sene önce de istemiyordum. Ki kadınlarımızın 'iyi kısmet' olarak tabir edebileceği bir çok adam benimle evlenmek istedi. Ama benim içime sinmedi. Yani aynı annelik gibi evlenmek de bana çok uzak birşeydi. Hiç öyle 'aman evleneyim' diye bir derdim de olmadı. Ama bu adamı çok sevdim ve o da sabırla bekledi evlenmek için hazır olmamı. Dediğiniz gibi insan kırkında bile hamile kalıyor. Hatta anneannem 45'inde doğurdu maşallah:)
Kafanızda nasıl bir ilişki yansıttım bilmiyorum ama biz birbirinden izin alan ya da birbirine izin veren bir çift değiliz. Birbirinin fikrini alan, birbirine danışan ve ona göre birlikte karar veren bir çiftiz. Ben korkuyorum. Bazen kendimi hamile hayal ediyorum ve kalbim daralıyor. Ama nişanlıma olan sevgim fikrimi değiştirebilir o konuda haklısınız. Fikrimi değiştirir ama hissettiklerimi değiştirir mi? Fikrim değişir de bir çocuk yaparsam elbette o çocuğu severim. İt gibi kapının önüne koymam. Ama anne gibi sevebilir miyim? Benim kalbimdeki korku bu. Ben yedi kat yabancının çocuğunu bile seviyorum ama öpmüyorum okşamıyorum hiçbir çocuğu içimden gelmiyor. Ya da bir bebek görünce içim gitmiyor. Kendimi anne olarak hayal bile edemiyorum.
bu mesajınızda her şeyi açıklamışsınız bence. mesela en basitinden en yakın 2 arkadaşım var biriyle birbirimize el şakaları yaparak sarılarak öperek severiz birbirimizi diğerinin ise kucağına bile yatmaktan çekinirim çünkü öyle dokunmak sarılmak ona göre şeyler değildir bilirim. siiz de o tarz bi insansınız anladığım kadarıyla:44:Hanımefendi bu dünyada bebekleri kucağından indirmeyen, öpüp okşayan ama gece olunca kurban avına çıkan seri katiller var. Çocuğunu canı gibi seven koruyan ama başka çocuklara uyuşturucu satarken zerre vicdanı sızlamayan uyuşturucu tacirleri var. Bu dünyada işyerinde çalışan işçilere köpek muamelesi yapıp, sigortalarını yaptırmayıp, iş kazalarına önlem almayıp ölenlerin tazminatlarını bile vermemek için yırtınan ama kendi çocuğuna prenses, prens muamelesi yapan insanlar var. Yani sizin anlattıklarınıza göre onlar insanları seviyor ama ben bebekleri kucaklayıp öpmeyi sevmediğim için böyle bir insan olamam değil mi. Ben huzur evine gittiğim zaman oradaki yaşlılarla sohbet edip dertlerini dinliyorum, onlara sarılıp öpmüyorum çünkü yapamam. Çocuk esirgemeye gittiğimde onlarla oyunlar oynuyorum, yine sohbet ediyorum, ihtiyaçlarını karşılıyorum ama kucağıma alıp okşayamıyorum çünkü yapamam. Yapamıyorum. Bunu anlamak neden bu kadar zor. Benim sevgi gösterme biçimim bu. Ben bebekleri sevmiyorum, onlardan nefret ediyorum demedim ki. Ben insanları da hayvanları da bitkileri de, Allahın yarattığı herşeyi severim. Ama dokunmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?