canım bende kendımı bıldım bılelı hep bır cocugum olsun ıstedım kucukken bıle hayalını kurdugum sey hep 2 cocuk kendını onlara feda etmıs bır anen olarak ben
kardesımde olmadı abım var 9 yas buyuk
evlendım bı takım olaylardan sonra cocugumunuzun belkıde hıc olmayacagını ogrendıgımde dunyalar basıma yıkıldı
cok agladım tedvaı gorduk 3.
tüp bebek denemesınde19 yasındayken tüp bebek klınıgıne gırdım 3.denememde hamıle kaldım ama cok ınandım hep olacak dedım ama 3.denemedede degıl sınavın bıraz daha uzun olacagını dusundum hamıle kaldıgımda kendıme ragmen hamıle kaldıgıma ınanamadım
onun asla normal bı bebek olacagına hıc ınanamadım takı dogana kadar
onu ne kadar sevdıgımı 6 aylıkken hastaneye yattıgımda o gece sabaha kadar sancılarımın arasında onun yokoldugunu dusunerek kendımı kahrettım
cok dua ettım Allahım bısey olacaksa ıkımıze aynı anda olsun onun acısını bana gosterme dedım
o kadar cok cocuk ıstedımki
eskı eısmın benı aldattıgını goremedım yakalayamadım anlayamadım
dogumdan sonra herseyı ogrendım gel zaman gıt zaman bebegım dogalı subatta 3 sene olacak 3 ayı geckın evlılıgım .
yıne cocuk ıstıyorum sankı dogurmak ıcın dunyaya gelmıs gıbıyım cok cocuk sevıyorum , cocugumun bı kardesı olsun cok ıstıyorum nıye boyleyım bılmıyorum ıyı bır anne oldugumu dusunuyorum cocuguma sevgımı sonuna kadar gosterıyorum her aksam uyudugunda senı cok sevıyorum lutfen benı bırakma dıyorum
hala bazı geceler nefesını kontrol edıyorum
televızyonda cocugunu kaybetmıs aıleler gorunce dayanamıyorum aglıyorum
bu cocuk sahıbı olmak annelık bana cok yuce gelıyor yeryuzundekı hıc bıseyı belkıde bu kadar var edemezsın yoksa yoktur mesela oyle buyuk bır mucıze bazen 34 beden bedenımzıde 3 kıloluk bır cocugu tasımak sonra gene eskı halıne donmek
suanda 25 yasındayım cocugum erkek
onunla yaptıgım herseyı cok sevıyorum baska turlu bısey yanı ınan bana hıc bısey benım ruhuma o kadar ıyı gelmıyor
hafta sonu olmus ısımızı halletmısız ana ogul suslenmıs gıyınmısız(erkek cocuklarda suslenır ! ) ev oturmasına gıtmısız yok boyle bır mutluluk
cocugumu cocugum gıbı degıl bu hayatta omrumun sonuna kadar nefesım yettıgı surece onu yol arkadasım olarak goruyorum ınsan olarak bır bebek olarak bır evlat olarak onu cok sevıyorum
ve artık emınım yuregımde baska cocuklarada yer var
ama daha cok erken , senın gıbı korkularım var once evlılıgım sonra cocuk dıyorum..