- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
kuzeniniz değil pardon yanlış yazmışım ama kıskandığınızı siz söylemişsiniz açık açık .18 yaşında evlendi siz 22 yaşında hala evli değilsiniz .ne kaar küçük bir dünyanız var .okuyun kendinizi geliştirin .erkenden evleniyorsunuz sonra kucağınızca çocuk dönüyorsunuz evinize .
Benim bildiğim iki çeşit kıskançlık var, 1.Sizin anladığınız ve bildiğiniz fesatlık yönündeki, 2.si de özenme,gıpte etme yönündeki.Ben ikincisini kastetmiştim. Demek ki dünyası küçük ben değilmişim :) Okudum mezunum, iş arıyorum. Aynı zamanda yabancı dil kurslarına, ticaret kurslarına gidiyorum. Evlatlarıma bırakacağım bir kütüphanem var. O yüzden, ben sizin gibi insanlar hakkında bilip bilmeden atıp tutan, yargılarını savuran insanların dünyalarının küçük olduğunu düşünüyorum daha çok. Lakin, bana dünyamın küçük olduğunu söylemeniz için sizin dünyanızın büyük olması gerekir fakat dünyası büyük insanlar, tanımadığı insanlar hakkında "dünyan küçük" gibi ithamlarda bulunmazlar. Görmüş , geçirmişlerdir, önyargılı değillerdir. 22,33,40 fark etmez. Kimin elinde çocuğuyla evine geri döneceğini bir ALLAH bilir. Yarım saattir ALLAH adına karar veriyorsunuz, bırakın bu şirk koşmayı.
Son düzenleme: