Selam kızlar ... Belki bir çoğunuza saçma gelecek.
Niye şimdiden dertleniyorsun diyeceksiniz. Haklısınız da. Ama düşünmeden edemiyorum.
Benden 4 ya küçük bir akrabamızın kızı evlendi. Düşünün , bebekliğini biliyorum.
4 aylık hamileymiş. Yani 3,5 aylık hamileyken evlenmiş. Anne olacak küçücük kız.
Çok güzel bir şey bu ama daha kendisi çocuk, nasıl bakacak o bebeğe ? Bilemiyorum...
Çevremdeki herkes, anne olmayı ne kadar çok istediğimi biliyor. Kıskandım mı? Özendim mi? Bilmiyorum.
Düğününe gittiğimde, kendimi evde kalmışlar gibi hissettim , ki ben evde kalma durumuna da inanmam ama öyle hissettim.
Oysa daha 22 yaşındayım yahu ....
Baksanıza, evlendi hadi onu geçtim 5 ay sonra anne olcak... Ben de istiyorum anne olmakHemde canımı verircesine istiyorum.
Nasıl içlendim bilemezsiniz, duyunca ağlıcaktım zor durdum. Ya benim bebeğim olmazsa ? Ya anne olamazsam ?
Evlenmeyi , anne olmak için istiyorum. Yoksa aşk meşk değil. Ama ortada adam yok. Yemin ederim.
Nerde azgın, nerde yaşlı, nerde serseri hep onlar. Şöyle parmakla gösterilcek bir adam yok.
Güvenim de yok ... Bir tane doğru düzgün insan beğenmez mi yahu ? Yok işte ...
Oramı buramı açarak gezsem, taşkın hareketlerim olsa hak vercem ... Çoğu cinsellik peşinde.
Bilmiyorum. Bunlar beni çok korkutuyor.Bir ailem olması, evimi şenlendiren çocuklarımın olması en büyük isteğim...
Allahım beni bunla sınamasınÇok korkuyorum. En çok istediğimizden sınanırmışız ya... Bu cümle beni deli gibi korkutuyor.
O akrabımızın kızını da görünce, iyice bu korku sardı beni ...
Gelecek korkusu canımı sıkıyor.
sen daha 22 yaşında böyle korkulara ve umutsuzluklara kapılıyorsan,33 yaşında olan,kötü bir evlilik,evlat acısı,berbat bir nişanlılık ve bi ton kalp kırıklığı yaşayan ben
ne yapayım?kendimi denizlere mi atayım,yerin dibine mi gireyim?kafama bi kurşun mu sıkayım?bunları düşündüğümde kendime kızıyorum,af diliyorum ve diyorum ki;
SABRET!ŞÜKRET!MÜCADELE ET!
Sorunda bu ya, ben o olgunlukta olduğumu düşünüyorum. Ama hala çöplerle uğraşıyoruz.
Dediğiniz doğru, iyi insan bulmak zorlaştı. O dönemdeyiz artık...
Selam kızlar ... Belki bir çoğunuza saçma gelecek.
Niye şimdiden dertleniyorsun diyeceksiniz. Haklısınız da. Ama düşünmeden edemiyorum.
Benden 4 ya küçük bir akrabamızın kızı evlendi. Düşünün , bebekliğini biliyorum.
4 aylık hamileymiş. Yani 3,5 aylık hamileyken evlenmiş. Anne olacak küçücük kız.
Çok güzel bir şey bu ama daha kendisi çocuk, nasıl bakacak o bebeğe ? Bilemiyorum...
Çevremdeki herkes, anne olmayı ne kadar çok istediğimi biliyor. Kıskandım mı? Özendim mi? Bilmiyorum.
Düğününe gittiğimde, kendimi evde kalmışlar gibi hissettim , ki ben evde kalma durumuna da inanmam ama öyle hissettim.
Oysa daha 22 yaşındayım yahu ....
Baksanıza, evlendi hadi onu geçtim 5 ay sonra anne olcak... Ben de istiyorum anne olmakHemde canımı verircesine istiyorum.
Nasıl içlendim bilemezsiniz, duyunca ağlıcaktım zor durdum. Ya benim bebeğim olmazsa ? Ya anne olamazsam ?
Evlenmeyi , anne olmak için istiyorum. Yoksa aşk meşk değil. Ama ortada adam yok. Yemin ederim.
Nerde azgın, nerde yaşlı, nerde serseri hep onlar. Şöyle parmakla gösterilcek bir adam yok.
Güvenim de yok ... Bir tane doğru düzgün insan beğenmez mi yahu ? Yok işte ...
Oramı buramı açarak gezsem, taşkın hareketlerim olsa hak vercem ... Çoğu cinsellik peşinde.
Bilmiyorum. Bunlar beni çok korkutuyor.Bir ailem olması, evimi şenlendiren çocuklarımın olması en büyük isteğim...
Allahım beni bunla sınamasınÇok korkuyorum. En çok istediğimizden sınanırmışız ya... Bu cümle beni deli gibi korkutuyor.
O akrabımızın kızını da görünce, iyice bu korku sardı beni ...
Gelecek korkusu canımı sıkıyor.
allah yardım etsın ve boooool boll sabır versın canım...imtihan dünyasıı işte... yazdıgını okurken ıevlat acısını gordum yaa sabırlarınn en buyugunuu allahtan senın ıcın dılıyorummm (
ne kadar üzücü .kuzeninizi kıskanıyorsunuz hamile diye .herkesin kısmeti farklıdır farklı zamanlarda gelir .bütün erkekler sınıflandırdığınız gibi değil .size öyleleri denk gelmiş olabilir .22 yaşındasınız ve bu düşünceleriniz çok sağlıksız kusura bakmayın .siz kendi hayatınıza bakın .başkalarının hayatınla ilgilenmeyin .bütün arkadaşlarım benden önce evlendi hepsinin düğününe gittim oynadım eğlendim zerre kıskanmadım .şu an bende evliyim çok şükür .ama böyle düşünürseniz allah size hiçbirşey vermez .bence kendinize gelin .
canım bende kendımı bıldım bılelı hep bır cocugum olsun ıstedım kucukken bıle hayalını kurdugum sey hep 2 cocuk kendını onlara feda etmıs bır anen olarak ben
kardesımde olmadı abım var 9 yas buyuk
evlendım bı takım olaylardan sonra cocugumunuzun belkıde hıc olmayacagını ogrendıgımde dunyalar basıma yıkıldı
cok agladım tedvaı gorduk 3.tüp bebek denemesınde19 yasındayken tüp bebek klınıgıne gırdım 3.denememde hamıle kaldım ama cok ınandım hep olacak dedım ama 3.denemedede degıl sınavın bıraz daha uzun olacagını dusundum hamıle kaldıgımda kendıme ragmen hamıle kaldıgıma ınanamadım
onun asla normal bı bebek olacagına hıc ınanamadım takı dogana kadar
onu ne kadar sevdıgımı 6 aylıkken hastaneye yattıgımda o gece sabaha kadar sancılarımın arasında onun yokoldugunu dusunerek kendımı kahrettım
cok dua ettım Allahım bısey olacaksa ıkımıze aynı anda olsun onun acısını bana gosterme dedım
o kadar cok cocuk ıstedımki
eskı eısmın benı aldattıgını goremedım yakalayamadım anlayamadım
dogumdan sonra herseyı ogrendım gel zaman gıt zaman bebegım dogalı subatta 3 sene olacak 3 ayı geckın evlılıgım .
yıne cocuk ıstıyorum sankı dogurmak ıcın dunyaya gelmıs gıbıyım cok cocuk sevıyorum , cocugumun bı kardesı olsun cok ıstıyorum nıye boyleyım bılmıyorum ıyı bır anne oldugumu dusunuyorum cocuguma sevgımı sonuna kadar gosterıyorum her aksam uyudugunda senı cok sevıyorum lutfen benı bırakma dıyorum
hala bazı geceler nefesını kontrol edıyorum
televızyonda cocugunu kaybetmıs aıleler gorunce dayanamıyorum aglıyorum
bu cocuk sahıbı olmak annelık bana cok yuce gelıyor yeryuzundekı hıc bıseyı belkıde bu kadar var edemezsın yoksa yoktur mesela oyle buyuk bır mucıze bazen 34 beden bedenımzıde 3 kıloluk bır cocugu tasımak sonra gene eskı halıne donmek
suanda 25 yasındayım cocugum erkek
onunla yaptıgım herseyı cok sevıyorum baska turlu bısey yanı ınan bana hıc bısey benım ruhuma o kadar ıyı gelmıyor
hafta sonu olmus ısımızı halletmısız ana ogul suslenmıs gıyınmısız(erkek cocuklarda suslenır ! ) ev oturmasına gıtmısız yok boyle bır mutluluk
cocugumu cocugum gıbı degıl bu hayatta omrumun sonuna kadar nefesım yettıgı surece onu yol arkadasım olarak goruyorum ınsan olarak bır bebek olarak bır evlat olarak onu cok sevıyorum
ve artık emınım yuregımde baska cocuklarada yer var
ama daha cok erken , senın gıbı korkularım var once evlılıgım sonra cocuk dıyorum..
Olayı nereye çekmişsiniz. Ne kadar fesat bir yorum ?
Birincisi kuzenim değil. Ben de düğününde gayet oynadım eğlendim.
Öyle bir yansıtmışsınız ki, sanki fesatlanmışım gibi.
Ben zaten kendi hayatıma baktığım için üzülüyorum.
Böyle düşünürsem ALLAH bana bir şey vermezmiş... Haşa ... Tövbe Yarabbi.
Bence siz bu söylediğiniz cümlenin ne anlama geldiğini bilmeden konuşmuşsunuz.
Hamile diye kıskanıyormuşum :)
sen daha 22 yaşında böyle korkulara ve umutsuzluklara kapılıyorsan,33 yaşında olan,kötü bir evlilik,evlat acısı,berbat bir nişanlılık ve bi ton kalp kırıklığı yaşayan ben
ne yapayım?kendimi denizlere mi atayım,yerin dibine mi gireyim?kafama bi kurşun mu sıkayım?bunları düşündüğümde kendime kızıyorum,af diliyorum ve diyorum ki;
SABRET!ŞÜKRET!MÜCADELE ET!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?